kamilqax95x Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 http://www.morusek.pl/ogloszenie/24008/PRZYGARNE-PIESKA-RASY-BOKSER-LUB-OWCZAREK-SZKODZKI/ Quote
ageralion Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Kapsel napisał(a):Wiadomo już coś co z Karolkiem? :shake: Wczoraj p. Monika nie mogla sie spotkac z wlascicielka Karola, bo musiala wyskoczyc do Niemiec. Moze dzisiaj sie uda. Tak szczerze mowiac, to oni zaczeli sie lekko oawiac (i ja tez), ze p. Jola w pewnym momencie moze zaczac roic trudnosci w postaci policji pod drzwiami nowych wlascicieli, z oskarzeniami o kradziez psa :( Nie wiem niestety jak do konca wyglada psychika p. Joli... Jesli sie nei zdecyduja, a maja prawo, to jest u nas nowy oksio w schronisku (przepiekny 3-latek), moze jego zabiora... PS Nie udalo mi sie namowic ich na Zeuska, nie poczuli tej wiezi i magii, jak z Karolkiem :( PS2 Zepsula mi sie wtyczka w zasilaczu do lapa i jestem na dogo tylko z doskoku w robocie :( Quote
Kapsel Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 W takim razie chociaż mamy jasność co do Zeuska :razz: Quote
tatankas Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 kamilqax95x napisał(a): płeć: pies wiek: 3 lata rasa: mieszaniec boks: K-12 numer: 911/10 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Pies trafił do naszego Schroniska 06.07.2010, został dowieziony przez samochód interwencyjny z ul.Podchorążych. to obserwujcie tego bokserka,jest boski,ci ludzie mogą już iść do schroniska i jeżeli się jeszcze nikt nie zgłosił po niego zapisać się,że są chętni do adopcji. Quote
ageralion Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 tatankas napisał(a):to obserwujcie tego bokserka,jest boski,ci ludzie mogą już iść do schroniska i jeżeli się jeszcze nikt nie zgłosił po niego zapisać się,że są chętni do adopcji. Czekam na odzew od p. Moniki. boksio jest piekny i nie chce zeby siedzial w schronisku :( Jak nie oni, to pisze do fundacji, moze eda mieli na niego pomysl ;) Ale najpierw musze go poznac... Quote
Kapsel Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Martulek Ty Moja Kochana boksiowa szczecińska mamusiu :calus::calus::calus::calus::calus: Piękny jest i na pewno ma cudny charakter :loveu::loveu::loveu: Bardzo podobny do mojego Kapselka :loveu::loveu::loveu: Dziwne to jest bardzo że wszystkie boksie jakoś na serduchu mi leżą, a szczególnie te nadmorskie :-D:-D:-D Quote
tatankas Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A ja tam się wcale nie dziwie,od 11 lat są moją miłością i zostaną po grób. Quote
ageralion Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Ja juz mam metlik w glowie. W srode znow dzwonila do mnie p. Jola, ze maz w szpitalu i ze ona nie edzie sie psem zajmowac, wiec mozemuy go zabrac. Dzwonilam do p. Moniki ale byla za granica i nie mogla oddzwonic. Czekalam na kontakt z jej strony, bo podobno byla godzinke drogi od domu i cisza. Wczoraj napisalam smsa i tez zero odzewu, wiec ponownie wyslalam jej nr do wlascicielki Karola (o mowila, ze gdzies sie jej zapodzial), myslalam ze moze jej sie poszczesci z kontaktem. Od tej pory jest cisza i nie wiem nic :( Szczerze - nie wiem co mam myslec i na czym stoi sprawa Karola... Quote
Kapsel Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ageralion napisał(a):Ja juz mam metlik w glowie. W srode znow dzwonila do mnie p. Jola, ze maz w szpitalu i ze ona nie edzie sie psem zajmowac, wiec mozemuy go zabrac. Dzwonilam do p. Moniki ale byla za granica i nie mogla oddzwonic. Czekalam na kontakt z jej strony, bo podobno byla godzinke drogi od domu i cisza. Wczoraj napisalam smsa i tez zero odzewu, wiec ponownie wyslalam jej nr do wlascicielki Karola (o mowila, ze gdzies sie jej zapodzial), myslalam ze moze jej sie poszczesci z kontaktem. Od tej pory jest cisza i nie wiem nic :( Szczerze - nie wiem co mam myslec i na czym stoi sprawa Karola... Jestem wściekła normalnie :angryy::angryy::angryy::angryy: Karol to nie zabawka ani maskotka!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tak można postępować!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ageralion Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Kapsel napisał(a):Jestem wściekła normalnie :angryy::angryy::angryy::angryy: Karol to nie zabawka ani maskotka!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tak można postępować!!!!!!!!!!!!!!! Kapselku nic nie mow :( Juz 3 domki chcialy Karolka i dwa z nich dostaly inne psiaki. Trzeci domek byl bardzo zainteresowany ale sie troche wystraszyl i nie wiem co bedzie dalej. Nie rozumiem juz postepowania wlascicielki Karola. Niech go odda do schroniska, przynajmniej bedzie wiadomo jaki jest prawny status Karola :( Raczki mi opadaja :( Najgorsze jest to, ze kolejnych domkow moze poprostu juz nie byc :placz: Quote
Kapsel Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ageralion napisał(a):Kapselku nic nie mow :( Juz 3 domki chcialy Karolka i dwa z nich dostaly inne psiaki. Trzeci domek byl bardzo zainteresowany ale sie troche wystraszyl i nie wiem co bedzie dalej. Nie rozumiem juz postepowania wlascicielki Karola. Niech go odda do schroniska, przynajmniej bedzie wiadomo jaki jest prawny status Karola :( Raczki mi opadaja :( Najgorsze jest to, ze kolejnych domkow moze poprostu juz nie byc :placz: Własnie tego najbardziej się boję :shake::shake::shake::-( Jak Pani Monika będzie zdeterminowana co do Karolka i sama wścieknie się na p. Jolę, a mam taką nadzieję, to myślę, że prężnie to wszystko sama załatwi, i czuję że jest osobą przedsiębiorczą i w kaszę sobie dmuchać nie da. :mad::mad::mad: Tylko, żeby faktycznie los Karolka jej na serduchu leżał. W innym przypadku wolę nie myśleć co się z nim może stać! Jeśli Pani Monika czyta ten wątek...... to Pani Moniko, nie daj się i walcz o Karolka!!!!!! I jak tutaj myśleć, że ze starszych osób trzeba brać przykład i ich szanować?????? W tym przypadku, Karol jest tylko ofiarą a do p. Joli straciłam wszelkie współczucie :lmaa::lmaa::lmaa: Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ageralion napisał(a):Ja juz mam metlik w glowie. W srode znow dzwonila do mnie p. Jola, ze maz w szpitalu i ze ona nie edzie sie psem zajmowac, wiec mozemuy go zabrac. Dzwonilam do p. Moniki ale byla za granica i nie mogla oddzwonic. Czekalam na kontakt z jej strony, bo podobno byla godzinke drogi od domu i cisza. Wczoraj napisalam smsa i tez zero odzewu, wiec ponownie wyslalam jej nr do wlascicielki Karola (o mowila, ze gdzies sie jej zapodzial), myslalam ze moze jej sie poszczesci z kontaktem. Od tej pory jest cisza i nie wiem nic :( Szczerze - nie wiem co mam myslec i na czym stoi sprawa Karola... kurcze wygląda na to że przy 1szym telefonie tej pani trzeba by gnac do niej zabrać Karolka i dać do podpisu umowę , bo bidulek może kiepsko przy takich pomysłach tej pani skończyć ;/ Quote
OLUTKA55 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 :lookarou:nie ciekawie to wszystko wyglada ale nie gniewajcie sie na p.Jole człowiek w jej sytuacji,mysle ze jest w jakims szoku cały swiat jej sie wali,nie potrafi myslec racjonalnie .Pies jest pana a ona go tylko toleruje i w jej zyci na psa nie ma miejsca. Quote
Kapsel Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 OLUTKA55 napisał(a)::roll:tez tu zagladam Ja też, ale za każdym razem boję się wchodzić :shake: Quote
Alicja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Kapsel napisał(a):Ja też, ale za każdym razem boję się wchodzić :shake: mam to samo ;/ Quote
ageralion Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Nic nie wiem niestety. Obie strony milcza, a ja nie mam prawa wlazic ludziom buciorami w zycie :( Caly czas monitoruje schronisko i mam nadzieje, ze nie znajde tam Karola... Quote
ageralion Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 kamilqax95x napisał(a):I cos wiadomo ?? Nic......... Quote
kamilqax95x Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 to nie dobrze ... a on jest u kogoś czy co się z nim stało ?? Quote
ageralion Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 kamilqax95x napisał(a):to nie dobrze ... a on jest u kogoś czy co się z nim stało ?? Kamila, nie mam pojecia. Ta baba przestala sie odzywac, ja nie wlaze jej buciorami w zycie ani nie wciskam na sile swojej pomocy... Quote
Recommended Posts