Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A która jest która??:eviltong:
I jaki ma fajny ogonek zadarty ta płowa;);)
Super psiaki .:loveu::loveu:.dawaj więcej fotek..:mad:.ja to mam manię ..:eviltong:..więc nawet we śnie moje focę hihihihihhiih;););)

Posted

Nowe fotki postaram sie powklejac jeszcze dzisiaj.:lol:Czarna Jessi ma 6 lat,płowa Shilla ma 4 lata.Shilla był ogolona na "zero" poniewaz zadredziła sie pod pachami i ogonem.Jak zaczęłam wygalac ją w tych miejscach to stwierdzilam,że wyglada nie proporcjonalnie do reszty.Więc poszło po całości.Jednak futro ja postarza.:eviltong:
Ogon jak słusznie napisala Ewa ma tak do góry....bo z Allegro tak mają ,albo cos do góry ,albo cos na dół,albo jeszcze coś ,przecięz mam kopie briarda jakby nie było.:roll:

Obie sa super ze sobą zgrane.Obie są wykastrowane,ponieważ nigdy nie zamierzałam nic pomnażać.A w czasie cieczki psy maja przeróżne pomysły,aby dostać sie do suki w biały dzień na oczach właśćiciela.Zreszta ja bym nie umiala rozstać się z malutkimi szczeniaczkami ,a wszystkich bym miec nie mogla,więc ,żeby nie kusic losu wyciełam.

• 6 months later...
Posted

[quote name='stokrotka.af']wszystkie zabierzemy swoje futra i się przeprowdzimy do Magdy:evil_lol:

Zapraszam:multi:

My mimo zbliżających się swiat ...jakos tak sie obijamy:evil_lol:

Czarne Futro woli przebywanie pod plotem:lol:

• 2 months later...