Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia ewidentnie boi się ludzi, którzy podchodza pod pijaczków. warczala i klapala pyszczkiem z daleka podkskakujac na dwie osoby. Pierwsza babka alkoholiczka, ktora byla akurat sympatyczna, a druga z basowym glosem, duza gruba.

kurcze ona jest taka kochana, tak sie mocno przytula, tak sie strasznie cieszy... co za potwor musial jej krzywde zrobic :(

aa i dzisiaj smycz jej sie zaplatala, podnioslam jej tylna lapke zeby odplątac, a ona w pisk i sie polozyla :(

Posted

tak jest bardzo spokojna. Taki pies ideał.

w piatek spedzilismy pol dnia w parku. Była przeszczesliwa, biegała, bawila się. Moja Puma pływała po patyki, a Myszka czekala na brzegu, zabierala patyka i w nooogi.
Póxniej zuplenie spontanicznie pojechalismy nad morze, odwiezc brata mojego TZta. Myszka była grzeczna calą drogę. A na miejscu znowu swietnie się bawiła. Wiem ze dobrze reaguje na drób, ale boi się koni.
Wróciliśmy wczoraj po połduniu. Obydwie suńki padły, a mi zostal samochod do czyszczenia od siersci :)

niestety nie mam neta na razie (teraz jestem u rodzicow).

Posted

Suuuper,tak być powinno,oby każdy pies miał takie życie :) a że boi się koni to bardzo a nawet bardzo bardzo dobrze !!!! znam takie psy co się nie boją i dosłownie wpadają pod końskie kopyta ! Trzeba mieć oczy wszędzie,także bardzo dobrze że sie boi :)

Posted

Mam nadzieję, że nie oddacie jej SM. A byla propozycja by SM podjechała do tego domu bez tej suńki? I by na miejscu okazało się co tam się dzieje?
Jeśli sunia trafi na paluch, to jak się zaczną ich procedury, trwające nawet dwa m-ce, to i tak się okaże, że w domu nikogo nie ma.
W normalnym kraju, od razu SM albo policja by podjechała do mieszkania zbadać sprawę, w końcu pies został porzucony, wuiązany w krzakach bez dostępu do wody i pożywienia.

Posted

[quote name='Awit']W normalnym kraju, od razu SM albo policja by podjechała do mieszkania zbadać sprawę, w końcu pies został porzucony, wuiązany w krzakach bez dostępu do wody i pożywienia.[/QUOTE]
my nie żyjemy w normalnym kraju...

Posted

my żyjemy w kraju, w jakim żyjemy... niestety realia nie najlepsze mamy :(
ale rade dawać musimy. Mała na Paluch nie pójdzie, Mariola nie pozwoli :) chyba? ;)

Posted

ja nie mam informacji czy sunia jest wysterylizowana. postaram sie dowiedzieć.
z psami dogaduje się super. z Puma to normalnie przyjaciolki sa:)
czasami na jakiegos zaszczeka - ale to tak jak z ludzmi

Posted

Hmmm, czyżbym rozpowszechniała nieprawdziwe informacje na temat sterylki?
Przepraszam, nie wiem skąd, ale byłam pewna, że gdzieś tu przeczytałam, że jet po sterylce....
Trzymam kciuki za domek!

Posted

LadyBell kto zainteresowany? ja teraz nie mam interneu\tu, jestem tu z doskoku (u rodziców).
podejrzewam ze jest po sterylce bo dwa lata byla w schronie... ale to roznie bywa.