Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye: Czy to na pewno Dharma :evil_lol: ale śmiesznie wygląda! od razu widać że spasowała jej taka fryzura. Tyle sierści mniej... na te upały to dla niej raj :loveu:

Posted

To prawda, wygląda śmiesznie, ale przy kąpielach krótka sierść to zbawienie. Wydaje się być zadowolona, choć wygląda jak Gremlin :-)

Posted

...nooo soorki ale się uśmiałam z jej nowego wcielenia... szokujące jest to porównanie...kudłata i bez-niesamowite...nie powiem i mnie chodziło po głowie "zrzucenia" nadmiaru futra z grzbietu mojego psiska w te upały...ale chyba brakuje mi odwagi....co innego potrzeba i zdrowie...wtedy uśmiechy na bok... Ale Taja zobaczysz jak się szybciutko Mulka ofutrzy... czyli wracasz do kąpieli?
Aaaa a jak teraz reagują na nią inne psiaki ? bo bez futra wydaje się mniejsza i mniej groźna...

Posted

Witajcie po dłuzszej przerwie. Super przemiana, Taja trzeba było zostawić jej koronę naokoło głowy, wyglądałaby jak
lwica.
Dziewczyny możecie strzyc swoje szpice, już wiadomo jak bedą wyglądać.
Głaski dla Daśki
Basia

Posted

Dharma właśnie wróciła z Mazur, była tam z moimi rodzicami 2 tygodnie :-) Troche się już opierzyła, kąpiele i leki dają efekty, jest lepiej :-) Chciałam jej zostawić grzywę i zrobić ją na "lewka", ale Pani fryzjera niekoniecznie rozumiała moją koncepcję i zostawiła jej trochę na około głowy, a w takiej fryzurze wyglądała jak nienormalna.

Posted

Ależ ta Dharma jest rozpuszczona ?? hehehe. Pełna łóżkowa swoboda. Niektóre szpice to lubią, wiem coś o tym.
Taja, widać na zdjeciach, że sunia jest u Ciebie szczęśliwa; dziękuje Ci za to.
Basia

• 2 weeks later...