mc_mother Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Jutro Gobi przejdzie "ostateczny lifting"- kąpanie i czesanko:) Sierść podobno jest śliczna i mięciutka:) Będą ładne zdjęcia do ogłoszeń, bo na razie jakoś słabo się nim interesują:( Miałam e-mail z allegro od jakiejś kobiety z Niemiec ale na razie bez dalszego kontaktu:roll: Wydawało jej się, że to rasowy pies- z tatuażem:roll: Quote
Fiks Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Przecież w ogłoszeniu jest napisane, że bez rodowodu. Ale oglądalność ma duzą. To czekamy na "ostateczny lifting" :) Quote
akrim Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mc_mother']Wydawało jej się, że to rasowy pies- z tatuażem:roll:[/QUOTE] bo on wygląda jak rasowy Quote
LAZY Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Podeślę link do tematu takiemu jednemu, sprawdzonemu przeze mnie domkowi (miała tam iść moja tymczasowiczka, ale została na stałe:)). Domek na wsi, z podwórkiem, z możliwością wejścia do domu, z małą suczką do towarzystwa i dochodzącymi kotami. W domu jest 3 dzieci. Chłopcy w wieku 15,9,4 (mam nadzieje, ze nic nie pomieszałam z tym wiekiem). Najmłodszy chłopiec jest autystyczny i dom szuka psa spokojnego i nie nachalnego w stosunku do chłopca. Agnieszka to taka dobra dusza, która z okolicy zbiera wszelkiego rodzaju bidy. Życie jej nie rozpieszczało. Teraz liczy na spokój, potrzebuje przyjaciela który swoim wyglądem będzie odstraszał a jednocześnie będzie łagodny dla bawiących sie na podwórku dzieci. Zaproszę Agnieszkę na wątek. Moze akurat to bedzie ten dom. Quote
mariamc Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
LAZY Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Danusiu a jak jego stawy wyglądają? Był prześwietlany? Quote
mariamc Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Chodzi , biega znakomicie. To młody pies , nie prześwietlaliśmy stawów. Quote
mc_mother Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Nie było przesłanek do wykonywania prześwietlenia... Gobi nie ma żadnych problemów z poruszaniem itd. Quote
Fiks Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Piękny misiek :loveu: LAZY i jak tam Twój sprawdzony domek? Myśli o Gobim? Bo nie ma co czekać tylko z nowymi zdjęciami robić ogłoszenia dla chłopaka. Quote
LAZY Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dałam domkowi namiary na chłopaka. Zaprosiłam na wątek. Zaraz sprawdzę czy dostęp do neta nie zaszwankował. Quote
Irma32 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Tu domek, tu domek ;-) Mam straszne kłopoty z netem. Przepraszam za długi czas oczekiwania na mnie... Zdjęcia ładuje mi po kawałku na kilkanaście minut, ale to co widziałam wystarczy :-) Poproszę jakieś jeszcze \informacje w pigułce, bo w strachu że w ogóle nic nie zdążę zobaczyć zanim mój mobilny się wyłączy zobaczyłam pierwszą i ostatnią stronę wątku. Piesek CUDO :-D Czytam, że cierpliwy. Jak reaguje na dzieci, czasem poruszające się w formie stada, koty? jazda samochodem (to już mniej ważne) Jestem zainteresowana. Potrzebuję cierpliwego pieska, stróża podwórka ale i łagodnego dla mieszkańców (szczególnie tych małych) mam jeszcze 3-mczną maleńką sunie... Quote
Irma32 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Już nie trzeba, udało mi się przeczytać wszystko, jakiś cud. Czy Gobi ma tendencje do podkopów? Tak tylko pytam, na wszelki w ;-) Hm, hm. Piękny piesek. Z tego co przeczytałam to mam wrażenie że czytam o mojej ukochanej Miśce (za TM). Quote
LAZY Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Widzę, ze Agnieszka tutaj dotarła:) Mam nadzieje, ze podhalankowe cioteczki zajrzą do Gobiego i ruszy etap weryfikacji ;) Quote
mc_mother Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 A co tak nagle cierpliwości brakuje, a? Podhalanków niestety sporo czeka na pomoc :( I czasu brakuje... A pomoc nie polega na siedzeniu w necie, prawda? Namiary do mnie są w pierwszym poście- proszę o telefon i pogadamy. Odpowiedzi na pytania również są na wątku- Gobi kotów się boi, do dzieci jest łagodny, jest wykastrowany. Co do podkopów to nie wiem czy ma tendencję.. ale niestety może ona się ujawnić- białasy to w większości zapaleni ogrodnicy niestety:diabloti: Moje wszystkie kochają ogród:evil_lol: Quote
mc_mother Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 A! A jazdę samochodem niestety Gobi znosi bardzo źle. Jest to dla niego duży stres- prawdopodobnie nie miał zbyt wiele okazji do podróżowania.. Quote
LAZY Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mc_mother']A co tak nagle cierpliwości brakuje, a? Podhalanków niestety sporo czeka na pomoc :( I czasu brakuje... A pomoc nie polega na siedzeniu w necie, prawda? Namiary do mnie są w pierwszym poście- proszę o telefon i pogadamy. Odpowiedzi na pytania również są na wątku- Gobi kotów się boi, do dzieci jest łagodny, jest wykastrowany. Co do podkopów to nie wiem czy ma tendencję.. ale niestety może ona się ujawnić- białasy to w większości zapaleni ogrodnicy niestety:diabloti: Moje wszystkie kochają ogród:evil_lol: mc_mother nie ma namiarów na Ciebie w pierwszym poście:) Wpisz je może w razie czego. Są dopiero na drugiej stronie (przynajmniej u mnie) w poście 23. Pewno dlatego Agnieszce było je cieżko odrazu znaleźć, biorąc pod uwagę problem jaki ma z dostępem do internetu. Kontakt: 502 623 982 Beata.es@o2.pl Agnieszcze przekażę, zeby do Ciebie sama zadzwoniła. Quote
Recommended Posts