Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro Gobi przejdzie "ostateczny lifting"- kąpanie i czesanko:)
Sierść podobno jest śliczna i mięciutka:)

Będą ładne zdjęcia do ogłoszeń, bo na razie jakoś słabo się nim interesują:(
Miałam e-mail z allegro od jakiejś kobiety z Niemiec ale na razie bez dalszego kontaktu:roll:
Wydawało jej się, że to rasowy pies- z tatuażem:roll:

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podeślę link do tematu takiemu jednemu, sprawdzonemu przeze mnie domkowi (miała tam iść moja tymczasowiczka, ale została na stałe:)).

Domek na wsi, z podwórkiem, z możliwością wejścia do domu, z małą suczką do towarzystwa i dochodzącymi kotami. W domu jest 3 dzieci. Chłopcy w wieku 15,9,4 (mam nadzieje, ze nic nie pomieszałam z tym wiekiem). Najmłodszy chłopiec jest autystyczny i dom szuka psa spokojnego i nie nachalnego w stosunku do chłopca. Agnieszka to taka dobra dusza, która z okolicy zbiera wszelkiego rodzaju bidy. Życie jej nie rozpieszczało. Teraz liczy na spokój, potrzebuje przyjaciela który swoim wyglądem będzie odstraszał a jednocześnie będzie łagodny dla bawiących sie na podwórku dzieci. Zaproszę Agnieszkę na wątek. Moze akurat to bedzie ten dom.

Posted

Piękny misiek :loveu:

LAZY i jak tam Twój sprawdzony domek? Myśli o Gobim? Bo nie ma co czekać tylko z nowymi zdjęciami robić ogłoszenia dla chłopaka.

Posted

Tu domek, tu domek ;-) Mam straszne kłopoty z netem. Przepraszam za długi czas oczekiwania na mnie... Zdjęcia ładuje mi po kawałku na kilkanaście minut, ale to co widziałam wystarczy :-) Poproszę jakieś jeszcze \informacje w pigułce, bo w strachu że w ogóle nic nie zdążę zobaczyć zanim mój mobilny się wyłączy zobaczyłam pierwszą i ostatnią stronę wątku. Piesek CUDO :-D
Czytam, że cierpliwy. Jak reaguje na dzieci, czasem poruszające się w formie stada, koty? jazda samochodem (to już mniej ważne)
Jestem zainteresowana. Potrzebuję cierpliwego pieska, stróża podwórka ale i łagodnego dla mieszkańców (szczególnie tych małych) mam jeszcze 3-mczną maleńką sunie...

Posted

Już nie trzeba, udało mi się przeczytać wszystko, jakiś cud. Czy Gobi ma tendencje do podkopów? Tak tylko pytam, na wszelki w ;-) Hm, hm. Piękny piesek. Z tego co przeczytałam to mam wrażenie że czytam o mojej ukochanej Miśce (za TM).

Posted

A co tak nagle cierpliwości brakuje, a?
Podhalanków niestety sporo czeka na pomoc :( I czasu brakuje...
A pomoc nie polega na siedzeniu w necie, prawda?
Namiary do mnie są w pierwszym poście- proszę o telefon i pogadamy.
Odpowiedzi na pytania również są na wątku- Gobi kotów się boi, do dzieci jest łagodny, jest wykastrowany. Co do podkopów to nie wiem czy ma tendencję.. ale niestety może ona się ujawnić- białasy to w większości zapaleni ogrodnicy niestety:diabloti: Moje wszystkie kochają ogród:evil_lol:

Posted

[quote name='mc_mother']A co tak nagle cierpliwości brakuje, a?
Podhalanków niestety sporo czeka na pomoc :( I czasu brakuje...
A pomoc nie polega na siedzeniu w necie, prawda?
Namiary do mnie są w pierwszym poście- proszę o telefon i pogadamy.
Odpowiedzi na pytania również są na wątku- Gobi kotów się boi, do dzieci jest łagodny, jest wykastrowany. Co do podkopów to nie wiem czy ma tendencję.. ale niestety może ona się ujawnić- białasy to w większości zapaleni ogrodnicy niestety:diabloti: Moje wszystkie kochają ogród:evil_lol:

mc_mother nie ma namiarów na Ciebie w pierwszym poście:) Wpisz je może w razie czego. Są dopiero na drugiej stronie (przynajmniej u mnie) w poście 23. Pewno dlatego Agnieszce było je cieżko odrazu znaleźć, biorąc pod uwagę problem jaki ma z dostępem do internetu.

Kontakt: 502 623 982
Beata.es@o2.pl

Agnieszcze przekażę, zeby do Ciebie sama zadzwoniła.