elaja Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='mitheithel']Prosto do mnie tym razem!!:loveu::loveu:[/QUOTE] Nie ma sprawy - już zaczynam się rozglądać:loveu::loveu::loveu:-a widok z biura mam niezły i już parę zwierzaków ztąd zabrałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gugus24 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Przyniosę ci Lokówkę i Szary Spray ;D to sie zrobi z Timura "Wyrośniętego Kerraka ^^" ;D Quote
Majaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='elaja']ale jak jeszcze jakiś kerak mi się trafi to będę wiedziała komu go podrzucić:diabloti:[/QUOTE] Wypluj te słowa!!! :mad::mad::mad:Żaden więcej kerrak ma nie znaleźć się na żadnej ulicy :angryy::angryy::angryy::angryy: Ciapunia juz spotkał się z nowymi opiekunami - są zachwyceni!!!!! :loveu::loveu::loveu: Trochę się bałam tego pierwszego spotkania :oops::oops: Ale jest jak najbardziej OK. Obecnie Ciapek powinnien już być w pociągu relacji Kielce - Kraków. Ciakawa jestem jak sobie radzi w pociągu :lol::lol: Quote
elaja Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Majaa']Wypluj te słowa!!! :mad::mad::mad:Żaden więcej kerrak ma nie znaleźć się na żadnej ulicy :angryy::angryy::angryy::angryy: [/QUOTE] Nie tylko kerak Majaa , żaden pies nie powinien się znależć na ulicy:angryy::angryy:,ale jeśli jednak jakiś kerak trafiłby na jedną z nas:diabloti::diabloti:to byt by miał zapewniony;);) A teraz już poważnie i bez głupich żartów . Czekam z niecierpliwością na relacje z nowego domku i zdjęcia naszego urwisa , i mocno wierzę że wszystko będzię o.k. bo przecież nie sposób Ciapulka nie pokochać , prawda ? Quote
haliza Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Moje ty cudo kochane :loveu::loveu::loveu: tak się cieszę,oby to był najszczęśliwszy domek na świecie :cunao: Quote
Majaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='haliza']Moje ty cudo kochane :loveu::loveu::loveu: tak się cieszę,oby to był najszczęśliwszy domek na świecie :cunao:[/QUOTE] Oj, zapowiada się naprawdę rewelacyjnie!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: W pociągu ok, Ciapek juz przez te kilka godzin miał okazje pokazać na co go stać,a więc i warczonko ruszyło ......... Państwo są nadal nim zachwyceni............. A mnie się tęskni przeokrutnie:oops::oops::oops::oops: Asia z TZ poszli spać i o tej porze od 2 miesięcy towarzyszył mi Ciapek, a teraz pustka za plecami :placz::placz: Quote
haliza Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wiem, wiem, że pustka potrwa jeszcze :shake: ale jedno oczko :-(:-( ale za to drugie:lol::lol: -tak miało być, że Ciapucho znajdzie domek i będzie szczęśliwy, ale niestety po drodze skradł okruszek serduszka niektórym :p :eviltong: :evil_lol: Quote
Majaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='elaja']Nie tylko kerak Majaa , żaden pies nie powinien się znależć na ulicy:angryy::angryy:,ale jeśli jednak jakiś kerak trafiłby na jedną z nas:diabloti::diabloti:to byt by miał zapewniony;);)[/QUOTE] Oczywiście, że żaden pies nie powinnien trafić na ulicę. Obyśmy doczekali takich czasów! Nietety w cuda nie wierzę! Dziś mąż sie nabijal ze mnie - od kilku lat mam na biurku tabliczkę "rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki,na cuda trzeba trochę poczekać" Smutne, prawdziwe, ale jak widać realne Ale i tak mi się tęskni okrutnie za tym gościem, który właśnie o północy zaczynał swoją kolejną rundkę szperania:loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Maja - ja co załatwię zastępstwo jakby co - to jestem w stanie od ręki załatwić:):) Quote
Majaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='haliza']Wiem, wiem, że pustka potrwa jeszcze :shake: ale jedno oczko :-(:-( ale za to drugie:lol::lol: -tak miało być, że Ciapucho znajdzie domek i będzie szczęśliwy, ale niestety po drodze skradł okruszek serduszka niektórym :p :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] to nie był okruszek - to byla kawał serca! I wbrew pozorom nie tylko mnie, ale mojemu TZ, mojej Mamie ..... A tym bardziej jest nam wszystkim trudniej rozstać się z Ciapkiem po śmierci Diny, ale to chyba możecie nam wybaczyć!!!!!!!!!!! Quote
haliza Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Niczego nie musimy wybaczać, tylko będziemy wspierać Was wszystkich i za rozstanie :-) i za ciszę po Dinusi :-( - ja to wiem :shake: Quote
Majaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='andzia69']Maja - ja co załatwię zastępstwo jakby co - to jestem w stanie od ręki załatwić:):)[/QUOTE] No coś Ty? tak od ręki?:-o:-o:-o A skąd Ty Ciotka, bierzesz te psy!Czyżby z Kielc? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotka Andzia69! Ty nie rżnij mi tu glupa, bo wiesz, że ja mam "dylemata" :roll: :razz: Quote
Majaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='haliza']Niczego nie musimy wybaczać, tylko będziemy wspierać Was wszystkich i za rozstanie :-) i za ciszę po Dinusi :-( - ja to wiem :shake:[/QUOTE] Dzieki za te słowa - staram się żyć normalnie po stracie Dinki, ale szczerze nie wyobrażam sobie mojej Mamy,jeśli Dinka byłaby jedynym psem w Jej domu! Quote
mitheithel Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Majaa']No coś Ty? tak od ręki?:-o:-o:-o A skąd Ty Ciotka, bierzesz te psy!Czyżby z Kielc? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotka Andzia69! Ty nie rżnij mi tu glupa, bo wiesz, że ja mam "dylemata" :roll: :razz:[/QUOTE] ???:cool3::cool3::cool3: Quote
mitheithel Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='andzia69']Maja - ja co załatwię zastępstwo jakby co - to jestem w stanie od ręki załatwić:):)[/QUOTE] Myślę, że ja już niebawem chętnie skorzystam:razz:. ...Nie wiem tylko jaki psiak będzie w stanie się wkupić na miejsce Ciapka...:roll: Quote
Majaa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 :evil_lol:[quote name='mitheithel']Myślę, że ja już niebawem chętnie skorzystam:razz:. ...Nie wiem tylko jaki psiak będzie w stanie się wkupić na miejsce Ciapka...:roll:[/QUOTE] Ehhhh ....Przepełnienie u nas ogromne .............. W Kielcach jest sunieczka w typie labcia/goldena niewidoma, szczeniaki w typie terriera I nie mam pojęcia co dzisiaj odnalazły dziewczyny z Kielc, ale jak znam Andzię .......... to cosik biednego terrierowatego, albo w typie molosa coś wymśliła dla mnie, jesli tak pisze:evil_lol: Quote
Majaa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 NO widzicie nawet Ciapek nie dojechał na miejsce, a ja smutków za nim nie wylałam, a juz wciskają robotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 cuda jednka sie zdarzaja ,a domki z dogo tez Quote
mitheithel Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ciapek pewne już w nowym domku...:razz: Quote
elaja Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Foksia i Dżekuś']cuda jednka sie zdarzaja ,a domki z dogo tez[/QUOTE] Kiedyś już napisałam na wątku Ciapka , że każdy pies ma gdzieś swojego człowieka , tyle że czasami nie mogą się spotkać nawet przez całe życie . Ciapek chyba ma niewiarygodne szczęście bo po latach czekania , będąc już starszym pieskiem doczekał spotkania ze swoją ludzką połówką - bo mocno wierzę ,że to ta właściwa jedyna osoba i że byli sobie przeznaczeni..... Quote
andzia69 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Majaa']No coś Ty? tak od ręki?:-o:-o:-o A skąd Ty Ciotka, bierzesz te psy!Czyżby z Kielc? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotka Andzia69! Ty nie rżnij mi tu glupa, bo wiesz, że ja mam "dylemata" :roll: :razz:[/QUOTE] Majaa - pierwsza w kolejce byłaby ta ala terierka spod schronu...tylko kurcze nie bardzo wiem jak ją capnąć:eviltong: bo ona z tych co merdają ogonkiem niesmiało, ale blizej niz 2-3 m nie podejdą:-( Jakieś wieści domowe od Ciapka som?:cool3::p Quote
elaja Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Ojej , jaka cisza..... Ciapuś , co słychać w nowym domku ? Quote
elaja Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Ciapek , co u ciebie:crazyeye:Bo nie usnę jak się nie dowiem:shake: Quote
Recommended Posts