Majaa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 zuza1954 napisał(a):Ok Majaa masz rację z tymi odpowiedziami z cytatem. Będę tylko korzystać z opcji odpowiedź. Próbuj zapanować nad odpowiedzią z cytatem - służę pomocą na PW, a jak znajdę jakiś sensowny opis, jak toroić to wkleję, bo j się już poddałam. zuza1954 napisał(a): Czytałam ogłoszenie na allegro- wg mnie jest bardzo dobre. Czy mam jeszcze dalej promować Ciapka na Facebooku-u? Pewnie. Chłopak wciąż szuka domu przecież! zuza1954 napisał(a): A jak dziś oczka? Byliśmy dzisiaj na "przypadkowej" kontroli. I wiemy, że jedno oczko widzi sporo, a drugie wciąż ma zamgloną rogówkę - jest szansa nadal wielka, że to się zmieni. A na marginesie dodam, że Ciapula wczoraj przeszedł sam siebie - pewnie ja go za długo przetrzymałam z kolacją. Ostatnio Ciapula znalazł sobie nowe miejsce do "leżakowania" - ozdobna wycieraczka przed wyjściem na taras. I tak sobie leżakował, że ............. wygryzł narożniki w ścianie i jej kawałek. Spodobało się chłopakowi jednak tak, że próbował kontynuować dzieło dzisiejszego wieczoru.Udało mi się złapać go na "gorącym uczynku" i jak na razie jest spokój Quote
Majaa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 elaja napisał(a):Majaa ja bym się nie oparła zwierzeniom Ciapka pt." Z punktu widzenia keraka"! Tu nic poprawiać nie trzeba. Dzięki Czy ktoś z Was wrzucil aukcję do obserwowanych? Bo Ciapek ma obserwatora i nawet sporo wejść! Quote
zuza1954 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Majaa - zrobione na Facebooku. Łącznie z linkiem na allegro.Będę powtarzać codziennie. Quote
elaja Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Majaa napisał(a): A na marginesie dodam, że Ciapula wczoraj przeszedł sam siebie - pewnie ja go za długo przetrzymałam z kolacją. Ostatnio Ciapula znalazł sobie nowe miejsce do "leżakowania" - ozdobna wycieraczka przed wyjściem na taras. I tak sobie leżakował, że ............. wygryzł narożniki w ścianie i jej kawałek. Spodobało się chłopakowi jednak tak, że próbował kontynuować dzieło dzisiejszego wieczoru.Udało mi się złapać go na "gorącym uczynku" i jak na razie jest spokój No ja ostrzegałam ,że Ciapek lubi sobie poskubać po cichu różne rzeczy - u mnie zeżarł koc na którym spał, ale do ścian na szczęście się nie dobierał. Quote
elaja Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Majaa , a co z Dinką ? ,aż się boję pytać . Quote
Majaa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 elaja napisał(a):Majaa , a co z Dinką ? ,aż się boję pytać . Odżywa powoli ........ dzisiaj "opieprzyła" weta, jak tylko wchodził do domu, tak jakby był jej największym wrogiem ale ............. odżywa po infekcji, dalej nie wiadomo co z jej wątrobą ;( Quote
elaja Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Majaa napisał(a):Odżywa powoli ........ dzisiaj "opieprzyła" weta, jak tylko wchodził do domu, tak jakby był jej największym wrogiem ale ............. odżywa po infekcji, dalej nie wiadomo co z jej wątrobą ;( Będzie dobrze ! Musi być !!! Mucha już bryka jak szczenior to i Dinka wyzdrowieje. Quote
haliza Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Witam wszystkich, a mały widzę,że fantazja mu dopisuje, może niech te mury zostawi bo gdzie będzie mieszkał :evil_lol: Quote
elaja Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Przeczytajcie cioteczki o nowym znalezisku , może niedługo będzie można go i zobaczyć , też będzie domu szukał http://www.dogomania.pl/threads/195578-Pomocy !!!!!!-Alternatywa-umierania-w-olkuszu Quote
Majaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zaraz poczytam ............. najpierw Ciapula:evil_lol: U nas nic nowego, oprócz tego, że Dinka na szczęście zdrowiutka i rozrabia, tymczasowiczka Tina jest w nowym domku, a Ciapek …........... jak to Ciapek, opanowuje nowe i prezentuje stare sztuczki w nowym wydaniu …............ Zobaczcie sami!!! Kilka chwil z życia codziennego Ciapka: Zabrali mi „moją” wycieraczkę, to ja zajmę tą malutką ;) Quote
Majaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tak sobie biegam po mieszkaniu: a tak po tarasie: Quote
Majaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tak opanowałem wchodzenie na kanapy:razz::razz::razz:, już nie tylko na budowie : Quote
Majaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A tak sobie szukam smakołyku:roll:: Ty go masz!!! Przyznaj się!!!!!:cool3: No prooooooooooszę daaaaaaaaaaaaaaaaj! Wiem, że masz coś, co lubię!!!!! Jestem pewien, że to co masz w ręce, na pewno lubię, więc DAAAAAAAAAAAAAJ:mad:, proszę:loveu:, proszę:loveu:, proszę:sweetCyb:i błagam wręcz:modla::modla: ! Przecież napewno to lubięęęęę :shock: Ot i to cały niepozorny Ciapulek …............... :roll: Idę poczytać o kolejnej bidzie od elaja ....... Quote
haliza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jest po prostu cudny - jak ja koooocham teriery:wallbash: Quote
zuza1954 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jest piękny:loveu::loveu::loveu::loveu:.Jak tam oczka ? Quote
elaja Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Majaa - dokumentacja p.t.: Codzienność życia z Ciapkiem" no prostu rewelacja !!! Ale dlaczego nikt go nie chce - tego nie rozumię. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 elaja napisał(a):Majaa - dokumentacja p.t.: Codzienność życia z Ciapkiem" no prostu rewelacja !!! Ale dlaczego nikt go nie chce - tego nie rozumię. pani Elu to Ciapek widzi? i nadal nie ma domu?Niech mi pani przysle nowe zdjecia z opisem ,wyslemy jeszcze raz do gazety Quote
mitheithel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 On jest przepiękny i taki nietypowy. Jestem nim zachwycona:loveu: Taka wieksza wersja mojej adoptowanej Jadźki i w innym kolorze, bo ona biała śnieżynka;) Quote
Majaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Foksia i Dżekuś napisał(a):pani Elu to Ciapek widzi? i nadal nie ma domu?Niech mi pani przysle nowe zdjecia z opisem ,wyslemy jeszcze raz do gazety Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć pytanie nie mnie było zadane, ale nie przypuszczam, żeby elaja miała coś przeciwko mojej odpowiedzi: Ciapek widzi troszkę lepiej - jednym okiem na 100% Drugie ma wciąż zmętniałą rogówkę. Czekają nas jeszcze badania dna oka w tym tygodniu. W każdym razie Ciapek zaczął się lepiej poruszać, na nieznanych sobie terenach, co jest pewnie oznaką lepszego widzenia. Niestety jak przypuszczaliśmy może mieć zmiany na dnie oka i wstępnie wiemy, że je ma. Może w tym tygodniu, kiedy daje już sobie podać leki do oczu bez kagańca i wojny, uda się go zbadać dokładnie ! Quote
Majaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 mitheithel napisał(a):On jest przepiękny i taki nietypowy. Jestem nim zachwycona:loveu: Taka wieksza wersja mojej adoptowanej Jadźki i w innym kolorze, bo ona biała śnieżynka;) Więc rozejrzyj się, proszę, wśród znajomych - może ktoś chciałby "taką wersję" "Jadźki" i podeślij proszętu link do Jej wątku:evil_lol: Quote
mitheithel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Majaa napisał(a): podeślij proszę tu link do Jej wątku:evil_lol: A tutaj mnie zmobilizowałaś, bo od kiedy było wielkie zamieszanie na dogo i stare wątki nie były dostępne, myślałam, że wątek Jadźki przepadł, a teraz zerkam, że są i stare sprzed lat:multi: Teraz zabieram się, żeby go odszukać:oops: Quote
mitheithel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jest wątek naszej Jadzi. Nie przestraszcie się jej pierwszych fotek ze schronu. Do Ciapka upodabnia się na ostatnich stronach tematu :) http://www.dogomania.pl/threads/135275-PILNE!-Ma%C5%82%C4%85-bia%C5%82a-terierka-z-ulicy-pilnie-tymczas-Pozna%C5%84-Ma-dom Quote
andzia69 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 mitheithel napisał(a):Jest wątek naszej Jadzi. Nie przestraszcie się jej pierwszych fotek ze schronu. Do Ciapka upodabnia się na ostatnich stronach tematu :) http://www.dogomania.pl/threads/135275-PILNE!-Ma%C5%82%C4%85-bia%C5%82a-terierka-z-ulicy-pilnie-tymczas-Pozna%C5%84-Ma-dom no to teraz do kompletu tylko Ciapka ci brakuje:) Quote
Majaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dokładnie o tym pomyślalam! Na tej fotce brakuje wydatnej duoopki w kolorze szaro - niebieskim! Piekna historia Jadźki ! Quote
elaja Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 No dokładnie - wyrażnie za mało szarego na tym zdjęciu :evil_lol: A tak pięknie by trio wyglądało..:multi: Quote
Recommended Posts