demi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 i wrzucam przy okazji offa ;-) http://www.dogomania.pl/threads/1873...a-DBC-do-30.06 Quote
dzodzo Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 dobus jest zgłoszony do Dobermann-nothilfe natomiast nie znam na tą chwilę ich decyzji czy go wezma,tez musza miec dla niego jakąs perspektywe Quote
Elza22 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='dzodzo']dobus jest zgłoszony do Dobermann-nothilfe natomiast nie znam na tą chwilę ich decyzji czy go wezma,tez musza miec dla niego jakąs perspektywe[/QUOTE] Jak tam psiak są jakieś nowe wieści? Quote
dzodzo Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ja nie mam zadnych wiesci poza tym,ze niemcy poki co nie deklaruja pomocy,dobus dalej w schronisku gdzie jego czas niestety się konczy, poniewaz izolatka jest cierpieniem dla niego a na boksy sie nie nadaje dobus okazal sie morderca do innych psow co jego szanse zmniejsza wydatnie na jakiekolwiek Dt, w zeszly piatek usilowal zabić innego dobka, gdyby nie to ze ledwo trzyma sie na nogach byłaby jatka:( Quote
zuza911 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST?p=14937473#post14937473 ! 70 stron jedynie 10zł! Cały dochód na Fundację AST :) Quote
demi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 GoskaGoska napisał(a):czyli dobuś spisany na straty :( chyba na to wygląda...:-( Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Przecież on na poczatku był na boksie? I tam też atakował? Quote
kikou Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 czeka na uśpienie... wszyscy postawili na nim krzyżyk Quote
dzodzo Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ja sie nie poddalam, byc moze znajdzie sie dla niego miejsce w domu spokojnej starosci dla dobkow gdzie mial jechac inny pies ale nie pojedzie Quote
gosikf & dogs Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ale patowa sytuacja... Żyje jeszcze żarłacz? Quote
Karilka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Jezuu... zabiłabym tą babe na miejscu jakimś szpadlem.. Własnego psa do takiego stanu doprowadzić. Makabra... Niemcy nadal nie chcą pomóc? Przecież to jakaś makabra... Krzyżyk? Nie no prosze.. psino.. Quote
dzodzo Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 dla zainteresowanych ta historia ma happy end,stalo sie tak jak marzylam ze sie stanie dobus jest juz w DT,pod koniec sierpnia trafi do domu gdzie spedzi reszte zycia mimo choroby i niezbyt milego usposobienia do samcow-bo z sukami jest ok. jak zwykle ogromne dzieki dla DNH i Kasi;) Quote
monika083 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 gratuluje dziewczyny!! A wydawaloby sie ,ze przypadek beznadziejny... Quote
Elza22 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dzodzo napisał(a):dla zainteresowanych ta historia ma happy end,stalo sie tak jak marzylam ze sie stanie dobus jest juz w DT,pod koniec sierpnia trafi do domu gdzie spedzi reszte zycia mimo choroby i niezbyt milego usposobienia do samcow-bo z sukami jest ok. jak zwykle ogromne dzieki dla DNH i Kasi;) Super :multi::multi::multi: Wielkie gratulacje bo przypadek był wyjątkowo ciężki. Quote
kikou Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 dzodzo napisał(a):dla zainteresowanych ta historia ma happy end,stalo sie tak jak marzylam ze sie stanie dobus jest juz w DT,pod koniec sierpnia trafi do domu gdzie spedzi reszte zycia mimo choroby i niezbyt milego usposobienia do samcow-bo z sukami jest ok. jak zwykle ogromne dzieki dla DNH i Kasi;) a może by raczej szefowej "Ich will leben" podziękować, która niemal malestowała DNH w sprawie pomocy dla Mercego, a poza tym płaci za ten dt ;) Quote
dzodzo Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nie wiem z jakiej fundacji jest pani Klein bo nie wnikalam uzyłam skrótu myslowego, ze placi za Dt wiem spoko nikomu zaslug nie zamierzam umniejszac;) Quote
Recommended Posts