Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zabieralam starsza dobke ze schroniska z podobnym stanem nog i niestety poniewaz mam w domu 16 stopni weszla po nich dwa razy dosłownie, raz zjechala i ostatni rok zycia z własnego wyboru spędzila na parterze, schodzila tylko na dwor 3-4 stopnie i widac bylo ze jest to dla niej kosmiczny wysiłek
z tym mysle ze byloby podobnie, a nie masz windy czasem?:(

Posted

dobuś siedzi w metrowej izolatce, nie wspiera to utrzymaniu resztki kondycji nóżek, natomiast daje możliwość podawania mu karmy specjalistycznej... izolatki jednak to towar deficytowy w naszym schronisku, jak psiak wróci na ogólny boks... bedzie jeszcze gorzej...

Posted

dobcio już miał badania i wyszły całkiem nieżle .Wątroba ok tylko jakiś jeden enzym trochę zmieniony .Główny problem to stawy.

Posted

Dobek czuje się lepiej, ma problem ze stawami już tylko

czy Fundacja od Dobków przejmuje go czy mamy coś działać we własnych zakresie?

Posted

ja walcze caly czas o to zeby pojechal w najbliszym terminie do DNH i caly czas mam nadzieje ze sie uda, natomiast ND jako ND nie ma zadnego DT a kosztow hotelowania i leczenia nie jestesmy w stanie pokryc bo kasa zieje pustkami niestety

Posted

oj to walcz , zeby psa zabrali , bo on potrzebuje tej pomocy bardzo - a chyba, już nikt z Wrocławia nie ma sił zbierać kasy na następnego psa, gdy psy w hotelach są już nie miesiącami, a latami :(

Posted

Gosia masz rację, ja nie mam siły też na kolejnego psa zbierać kasę na dogo, bo to cięzka praca, a już tyle i tak trzeba motać że masakra... sił brakuje

Posted

to co z pieskiem???

Ja mam nadzieje, że Iva go jakoś do niemiec zgłosi, jak tak, to wtedy może jakoś by mi sie go u mnie udało to tej pory przetrzymać. Wtedy bedziecie dziewczyny musiały pomóc z karmą. Ale jak nie uda jej się zgłosić go do niemiec to nie wiem...