Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ick napisał(a):
Potrzbny jest jakiś ciepły kubraczek dla niego?

Gdybym zapytała jego właścicieli o kubraczek, to wyśmiali by mnie. Dla nich ten psiak jest rzeczą, która może siedziec w kojcu nawet przy 20 stopniowym mrozie. Przecież to tylko pies, który nic nie czuje.
:-(

Posted

sytuacja troche jest patowa....

bez dobrych zdjec raczej szanse na zainteresowanie kogokolwiek Championem jest nikle,allegro z dobrymi fotkami to pol sukcesu, pies ma marne zycie i nie bardzo mamy mu jak pomoc, prawie nic o nim nie wiadomo a własciele jak mniemam maja głeboko...w kaloszach psa:(

Posted

Czy napisałaś do fundacji "Nadzieja Dobermana "
Piękny psiak!!!!!!!!Trzeba jak najprędzej mu pomóc.
W tym kojcu on b. marznie...A właściciele chcą go oddać..?
No to i ogłosznia potrzebuje koniecznie!!!!!!!
Czy ma już jakieś ogloszenia?

Posted

ick , my wiemy o tym psie-ale prawda jest taka, ze w pierwszej kolejnosci pomagamy psom bezdomnym i ze schronisk, te nie maja czesto nawet kojca ani pelnej michy
Dobus wisi na stronie adopcyjnej od dawna, ale ma zle fotki takie "kagancowe" nikogo nie zachęcą do adopcji, skoro wlascicilom nie zalezy na nowym domu dla psa-czy zrobli chociaz jedno ogloszenie psu?, czy zobili mu fotki do ogloszen?, to przeciez silą go nie wyrwiemy, do hotelu go nie zabierzemy bo nie ma takiej potrzeby a finanse sa ograniczone

Champion ma włascicieli, gdybysmy chcieli pomoc kazdemu dobermanowi z kojca to jest nierealne po prostu
to włascicile powinni szukac psu domu albo zmienic jego warunki bytowe

Posted

ick napisał(a):

A właściciele chcą go oddać..?
No to i ogłosznia potrzebuje koniecznie!!!!!!!
Czy ma już jakieś ogloszenia?

Właściciele chcą go oddać.
Ogłoszenia ma, bo mu robiłam. Właściciele raczej mu nie robili, chyba że kiedyś, bo oni od dawna już go nie chcą. Nie wiem na co oni liczą, sami nie ogłaszają psa, nie szukają mu domu, chyba myślą, że pewnego dnia ktoś poprostu zapuka do ich drzwi i powie, że chce wziąć Championa.
Ostatnio jak moja mama rozmawiała z jego właścicielką to ona mówiła, że jakis czas temu mężczyzna do niej dzwonił, że chce Championa ale potem przestał się odzywać. I od tamtego czasu nikt się psem już nie interesuje.
Biedny Champion, chyba do końca zycia jest już skazany na kojec.:-(

Posted

Masz racje...biedny piesio...i sam nie może się bronic..
Uwięziony na mrozie w tym kojcu...a ile ma tego wybiegu???
Coś strasznego.....:p.piekny psiak...

Posted

wiec ja proponuje porozmawiac z nimi -chca psa oddac czy nie?
jesli tak, to wymus na nich dobre zdjęcia psa i oglosimy go ale niech niech nie oczekują ze dom sam sie znajdzie

oglaszamy wiele dobermanow i ludzie dzownia, interesuja sie, wiec chyba mozna oczekiwac ze i Championem sie ktos zainteresuje, w koncu to mlody pies

• 1 month later...
  • 1 month later...