Igiełka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Talarku na górę pędzimy- niech i Ciebie dobry człowiek wypatrzy. :lol::lol: Quote
Selenga Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Domek sam z siebie się nie znajdzie. Zrobiłabym Talarkowi allegro chociaż, ale bez fotek to nie ma sensu :( Quote
fiorsteinbock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Selenga']Domek sam z siebie się nie znajdzie. Zrobiłabym Talarkowi allegro chociaż, ale bez fotek to nie ma sensu :([/QUOTE] Bez zdjec ani rusz. Ostatnio Kier i Olusia byli na sesji, teraz czas na Talara. Zaczekajcie cioteczki do niedzieli, beda fotki. Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Bez zdjec ani rusz. Talar i Kaja oraz Sisi...nie znasz dziewczyn ale zobaczysz cuda ....cuda:) Quote
Nadziejka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=olive]Talarku smuteczku oby ciebie dobre rece i serce wypatrzyly wkoncu:loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Talarek piesku i dla Ciebie musi się znależć dobry domek Quote
fiorsteinbock Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Przepraszam - wczoraj padalo i nei dojechalam do schronu :( Quote
Nadziejka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Taluniu zloty kochany , z nadzieja i u ciebie , za moze byc pieknie , ze mozesz byc na raczkach noszony:glaszcze::thumbs: Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Talarku, ty dalej w schronie! Eh, nie zapominamy o Tobie tylko czasu malo... Quote
giselle4 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Talarku, ty dalej w schronie! Eh, nie zapominamy o Tobie tylko czasu malo... Talar jzu w ,,moim,,boksie wyprosilam jeden boks dla siebie i tam beda ,,moje,, psy ...hihih Taler jest sam i tuczymy i robimy fotki... pozniej sie zobaczy moze dom sie znajdzie Quote
fiorsteinbock Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Twoj, osobisty boks?! hehehe masz chody u Prezia :eviltong: Kase musimy zbierac na tran, najlepsze jedzonko i zapewnic duza rotacje psow. Jeden do domu i juz nastepny na jego miejsce, i tak szybciutko domki zalatwiac :evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Twoj, osobisty boks?! hehehe masz chody u Prezia :eviltong: Kase musimy zbierac na tran, tak na tch nowych boksach..... czysto sucho i ciepło Quote
giselle4 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 nie dalam rady zrobic jemu fotek do ogłoszen.... jak ja z przodu on ucieka jak ja z tyłu ,on na wybiegu...ale to kwestia paru dni:) Quote
Nadziejka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Talarus smutenku - bedzie dobrze , musi sie wkoncu przeciez ktos zakochac w takim cudku:Dog_run::thumbs::calus: Quote
Selenga Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='ewa gonzales']Talarus smutenku - bedzie dobrze , musi sie wkoncu przeciez ktos zakochac w takim cudku:Dog_run::thumbs::calus: Może się i zakocha, tylko niby skąd ma wiedzieć, że taki pies jest i jak wygląda??? Bez zdjęć i ogłoszeń nikt się w nim nie zakocha (oprócz nas oczywiście, tylko która ciotka nie jest zapsiona na maksa?) Quote
Nadziejka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :sad:ja nie jestem zapsiona na maksia ..w domku ....ech .....Talarku los musi przyniesc domek Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Niestety mimo wielu prob nie mam ani jednego zdjecia. Talar sie boi i ucieka do srodka boksow, nie chce nawet na chwile zostac na wybiegu. Quote
Selenga Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No to sytuacja jest patowa - bez zdjęć nie ma ogłoszeń, bez ogłoszeń nie ma domu... Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Selenga napisał(a):No to sytuacja jest patowa - bez zdjęć nie ma ogłoszeń, bez ogłoszeń nie ma domu... Tak...a najgorsze, ze to juz ktorys z kolei pies, ktoremu nie moge zrobic fotek bo ucieka do wewnatrz. Quote
Recommended Posts