Asiaczek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Czy jest ktoś zainteresowany wspólnym wyjazdem do Bratysławy na 2xCACIB, 21-22.08.2010 r.? http://www.skj.sk/phpmenu.php?lang=2 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Są juz 2 osoby chętne do busa z W-wy. Czy ktoś jeszcze do nas dołączy...? Pzdr. Quote
bargest Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja mam ochote, ale nie wiem czy w tym czasie nie bede miala porodu u brabantki.Narazie musze sie wstrzymac z decyzja. Quote
Konrado Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Sędziowie : http://www.skj.sk/2010/ba_judges.pdf Quote
Asiaczek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Konrado']Sędziowie : http://www.skj.sk/2010/ba_judges.pdf Konrado - dziękuję. Właśnie miałam podac Musiałkowej sędziów:) Musiałku - a miałabyś miejsce dla 1 mojej klatki i 1 osoby? pzdr. Quote
MEGNUM Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A czy ktoś miałby miejsce dla jednej osoby z jedną grzeczną dość dużą suką?? Quote
Asiaczek Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='MEGNUM']A czy ktoś miałby miejsce dla jednej osoby z jedną grzeczną dość dużą suką??[/QUOTE] MEGNUM - rasa pozostała ta sama...? :) Ja jade z koleżankę jej samochodem osobowym, tak więc nie pomogę. Gdybym organizowała busa, to pamiętaj, ZAWSZE masz u mnie wolne miejsce:) Pzdr. Quote
MEGNUM Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Tak, tak dog niemiecki, ale to mała zwinna suczka. Jeździ ze mną na tylnym siedzeniu nawet w Tico bez problemu. Mam ochotę na tą wystawę, ale w tym czasie sporo się na wystawy rozchodzi kasy więc fajnie by było z kimś podzielić koszty paliwa. Gdyby ktoś miał miejsce to my jesteśmy chętne :) Edit: Asiaczku a organizujecie jakiś wyjazd na wystawę? Może chętnie skorzystałabym w jakieś inne miejsce. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='MEGNUM']Tak, tak dog niemiecki, ale to mała zwinna suczka. Jeździ ze mną na tylnym siedzeniu nawet w Tico bez problemu. Mam ochotę na tą wystawę, ale w tym czasie sporo się na wystawy rozchodzi kasy więc fajnie by było z kimś podzielić koszty paliwa. Gdyby ktoś miał miejsce to my jesteśmy chętne :) Edit: Asiaczku a organizujecie jakiś wyjazd na wystawę? Może chętnie skorzystałabym w jakieś inne miejsce.[/QUOTE] Napiszę PW, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Ja nie organizuję busa do B. Jadę z kolezanka jej samochodem osobowym. Pzdr. Quote
Basik Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wiem Asiaczku doczytałam - to pytanko ogólnie - może ktoś... Pozdrawiam serdecznie. Quote
AiK Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Coyote Ugly FCI napisał(a):no to jedziemy :) to się spotkamy :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 AiK napisał(a):to się spotkamy :) oo super :) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Jest szansa, że się spotkamy:) pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A mi właśnie padł transport :( Może ktoś się wybiera z Trójmiasta lub okolic? Proszę o szybki kontakt, bo muszę odwołać rezerwację noclegu. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='jamnicze']A mi właśnie padł transport :( Może ktoś się wybiera z Trójmiasta lub okolic? Proszę o szybki kontakt, bo muszę odwołać rezerwację noclegu. jamnicze, a może byś jakoś przekazała mi Sajdi? Jedzie ze mną Agasia i na pewno by ją wystawiła... Szkoda wpisowego... Bo ja jadę z koleżanką z forum, ale jedziemy jej samochodem prywatnym, więc miejsca dla jeszcze jednej osoby to raczej juz nie ma... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Asiaczek']jamnicze, a może byś jakoś przekazała mi Sajdi? Jedzie ze mną Agasia i na pewno by ją wystawiła... Szkoda wpisowego... Bo ja jadę z koleżanką z forum, ale jedziemy jej samochodem prywatnym, więc miejsca dla jeszcze jednej osoby to raczej juz nie ma... Pzdr. ok, to jesteśmy wstępnie umówione, szczegóły dogramy w Sopocie, no chyba że jakaś dobra dusza się nade mną zlituje i nas zabierze ;) Quote
Agasia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 To ja się zamelduje, ze tez sie pojawie :) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Agasia napisał(a):To ja się zamelduje, ze tez sie pojawie :) Nie ma innej opcji;) Pzdr. Quote
Recommended Posts