Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='MEGNUM']A czy ktoś miałby miejsce dla jednej osoby z jedną grzeczną dość dużą suką??[/QUOTE]
MEGNUM - rasa pozostała ta sama...?
:)
Ja jade z koleżankę jej samochodem osobowym, tak więc nie pomogę. Gdybym organizowała busa, to pamiętaj, ZAWSZE masz u mnie wolne miejsce:)

Pzdr.

Posted

Tak, tak dog niemiecki, ale to mała zwinna suczka. Jeździ ze mną na tylnym siedzeniu nawet w Tico bez problemu. Mam ochotę na tą wystawę, ale w tym czasie sporo się na wystawy rozchodzi kasy więc fajnie by było z kimś podzielić koszty paliwa. Gdyby ktoś miał miejsce to my jesteśmy chętne :)

Edit: Asiaczku a organizujecie jakiś wyjazd na wystawę? Może chętnie skorzystałabym w jakieś inne miejsce.

Posted

[quote name='MEGNUM']Tak, tak dog niemiecki, ale to mała zwinna suczka. Jeździ ze mną na tylnym siedzeniu nawet w Tico bez problemu. Mam ochotę na tą wystawę, ale w tym czasie sporo się na wystawy rozchodzi kasy więc fajnie by było z kimś podzielić koszty paliwa. Gdyby ktoś miał miejsce to my jesteśmy chętne :)

Edit: Asiaczku a organizujecie jakiś wyjazd na wystawę? Może chętnie skorzystałabym w jakieś inne miejsce.[/QUOTE]
Napiszę PW, OK?

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

[quote name='jamnicze']A mi właśnie padł transport :(
Może ktoś się wybiera z Trójmiasta lub okolic?
Proszę o szybki kontakt, bo muszę odwołać rezerwację noclegu.
jamnicze, a może byś jakoś przekazała mi Sajdi? Jedzie ze mną Agasia i na pewno by ją wystawiła...
Szkoda wpisowego...
Bo ja jadę z koleżanką z forum, ale jedziemy jej samochodem prywatnym, więc miejsca dla jeszcze jednej osoby to raczej juz nie ma...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']jamnicze, a może byś jakoś przekazała mi Sajdi? Jedzie ze mną Agasia i na pewno by ją wystawiła...
Szkoda wpisowego...
Bo ja jadę z koleżanką z forum, ale jedziemy jej samochodem prywatnym, więc miejsca dla jeszcze jednej osoby to raczej juz nie ma...

Pzdr.
ok, to jesteśmy wstępnie umówione, szczegóły dogramy w Sopocie, no chyba że jakaś dobra dusza się nade mną zlituje i nas zabierze ;)