chita Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 o kurcze to super wiesci ze jedzie do Szczecinka:multi: mam nadzieje ze niunia bedzie zdrowa... Quote
snuszak Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 to trzymam kciuki za Lalę :) należy się jej wszystko co najlepsze! Quote
ms_arwi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Lala zostala podobno adoptowana ;) Trzymamy kciuki... Quote
agnieszka32 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Miejmy nadzieję, że to dobry domek :) Quote
sasha Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ...też jestem ciekawa,oby tylko to był dobry dom dla Lali... Quote
conceited Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 sasha napisał(a):...też jestem ciekawa,oby tylko to był dobry dom dla Lali... wydaje mi sie, ze widzialam dzis Lale. jechalam autem ulica Malwowa i rzucilo mi sie w oczy, ze chodnikiem biegnie trzech chlopakow z psem, na autobus. Ten pies to wedlug mnie byla Lala. Czarny wesoly ast, z bialym krawatem, z dlugim ogonkiem. Chlopacy byli dosc mlodzi :roll: ale mala biegla i byla zadowolona. Quote
ms_arwi Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Taki grubasek nieco? Czarna jak smola z pieknie cietymi uszkami? Quote
conceited Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kurcze, tylko ich minelam... ja jechalam autem, oni biegli w przeciwna strone. Zdazylam tylko zauwazyc, ze pies byl czarny, mial bialy krawat i dlugi ognek. W kazdym razie, jesli to byla ona, to biegla bardzo rozradowana :) szkoda tylko, ze chlopaki takie mlode. Bylo to na Malwowej/osiedle Kwiatowe. Quote
ms_arwi Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Aniu a pamietasz te gruba amstafke taka sympatyczna ze schroniska? Moze ja mozna zabrac? To jest taka sympatyczna sunieczka tylko jakos nikt jej wypatrzec nie chce :placz:U Danusi na pewno mialaby wieksze szanse... Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Lale znaleziono jak biegala sobie sama po osiedlu... wrocila do schroniska. Quote
fioneczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ms_arwi napisał(a):Lale znaleziono jak biegala sobie sama po osiedlu... wrocila do schroniska. historia lubi się powtarzać :angryy::angryy: ludzie nie przestaną mnie zadziwiać Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 baster i lusi napisał(a):Może nawiała? tylko jakos sie po nia nikt nie zglosil... Quote
Kundel_Bury Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A schronisko dzwoniło do byłych wlaścicieli ? Quote
chita Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 schron bedzie sie kontaktowal z "wlascicielami"? Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 chita napisał(a):schron bedzie sie kontaktowal z "wlascicielami"? dobre pytanie... jutro zapytam. Quote
natalia_aa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Narazie na niebieskim przeniosłąm ją do działu szukam domu. Jak sytuacja się wyjaśnie, najwyżej przeniosę ją z powrotem... Strasznie mi jej żal, jeśli musiałby spędzić zimę w schronisku... A jaki jet jej ogólny stan fizyczyny i psychiczny? Quote
chita Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 wiadomo co z Lala, udalo sie namierzyc jej wlascicieli? Quote
ms_arwi Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Schronisko wyslalo powiadomienie do adoptujacych Lale - bez odzewu. Lala jest zatem od dzis do adopcji. Jesli chodzi o dalsze kroki - podobno policja i tak by umorzyla wszystko ze wzgledu na znikoma szkodliwosc spoleczna... Quote
Kundel_Bury Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Biedna Lalka... dziewczyny zróbcie jej nowe zdjęcia i poogłaszamy ;) Wiadomo jak lalka do innych psów? Quote
ms_arwi Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Zdjecia Lalki tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/187108-Lala-cudowna-pitbulka-z-Poznania-juz-w-domku-%29/page4 A ogloszenie dziewuszka miala takie: Lala - cudowna pitbulka z Poznania czeka na dom! Lala jest śliczną, około 6letnią sunią rasy pitbull. Czarna z białym krawatem, ciętymi uszkami, szlachetną głową i spojrzeniem pełnym nadziei, że ktoś ją jeszcze pokocha. Sunia o wspaniałym charakterze, łagodna do ludzi, w stosunku do psów też raczej nie przejawia agresji. Lala pomimo swojego wieku nie stroni od zabawy. Przeciwnie, bardzo lubi gonić za piłeczkami, przeciągać się, skakać do zabawek, ale najbardziej uwielbia wiszenie na gałęziach drzew - jak to prawdziwy pitbull. Lala zna komendę "siad", wybiegana ładnie chodzi na smyczy. Sunia jest wysterylizowana, zachipowana i zaszczepiona. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed- i poadopcyjnej. mail: ms_arwi@wp.pl tel. 504 830 231 Zdaje sie, ze koty jej nie przeszkadzaly tez... ;) Quote
Recommended Posts