ms_arwi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 ania z poznania napisał(a):A jak nie to same pojedziemy, Wrocław nie tak daleko! Tez tak sobie pomyslalam :) Pani wydaje sie bardzo sensowna. Quote
agaga21 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 z poznania sa ciotki od bullowatych. chyba Goś i Koperek...jest jeszcze dziewczyna, która wzięła na dt borysa, który miał do danusi jechać ale został w dt na stałe. andzia69 ma chyba kontakt z tą osobą(nie pamiętam nicku z dogo ani imienia:oops:) w każdym razie może ona by pomogła dom sprawdzić? Quote
agnieszka32 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Agatka, ale to są osoby z Wrocławia, nie z Poznania ;) Quote
ania z poznania Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ciociu Kano!!! Jesteś tu może??? Bardzo ładnie proszę o śliczny banerek, bo jeszcze nie mam. Buziaki, Lala Quote
Kana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 U takiej pięknoty? Nie śmiałabym nie być!!! Już robie! Quote
ms_arwi Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Lizki od Lali dla wspanialej cioci Kany za tak piekne banerki :loveu: Quote
ms_arwi Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Lala jako maly brudasek :diabloti: Ciocia Natalia ja wyczesala do zdjec specjalnie... a Lalka postanowila sie potarzac:mad: Quote
agaga21 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 pewnie ani najmniejszy wiaterek do psiaków nie dociera. straszny upał, daje psiakom w kość. lala jest cudna. prawdziwa perełka:loveu: Quote
Kana Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ale ona okrąglutka :loveu: Ja to bym ją "wyrzeźbiła" :lol: Quote
ania z poznania Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Trochę więcej ruchu i Lala będzie jak modelka :)! Jej jest trudno utrzymać linię, siedzący tryb życia i łakomczuszek...... :evil_lol: Quote
vbutterfly Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jaka szkoda, że mieszkam w bloku:( zakochałam się w niej:p Quote
ania z poznania Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Blok nie jest absolutnie przeszkodą, ja też mieszkam w bloku. Quote
ms_arwi Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 vbutterfly napisał(a):Jaka szkoda, że mieszkam w bloku:( zakochałam się w niej:p A ja w kamienicy na Wildzie i mam 2 sunie astkowe :p Mozna? Mozna ;) Ba, nie wydaje mi sie, zeby narzekaly ;) Quote
ania z poznania Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kochane Cioteczki- nowiny! Dobre :loveu:! Lala jest od dzisiaj na oficjalnej liście Danusi piesków oczekujących na miejsce w hotelu. Bierzemy ją pod opiekę BB. W związku z tym zwracamy się z odwiecznym pytaniem i prośbą :modla: do wszystkich hojnych Cioteczek: która wspomoże Lalę grosikiem? Quote
vbutterfly Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Hmmm..może bym jakoś porozmawiała z mamą?mam 20 lat, teraz likwidują moje stanowisko pracy, a na razie nie szukam, bo nie jest mi niezbędna. To miałabym dużo czasu. Mieszkam z mamą i siostrą, przewinęła się przez nasz dom masa zwierząt, tylko, że teraz mamy królika hmm i jakby ich ulokować w dwóch pokojach.. Quote
baster i lusi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nie wiem czy pies i królik to dobra mieszanka. Quote
ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Moze byc takie ogloszenie? ___________________________________________________ Lala - cudowna pitbulka z Poznania czeka na dom! Lala jest śliczną, około 6letnią sunią rasy pitbull. Czarna z białym krawatem, ciętymi uszkami, szlachetną głową i spojrzeniem pełnym nadziei, że ktoś ją jeszcze pokocha. Sunia o wspaniałym charakterze, łagodna do ludzi, w stosunku do psów też raczej nie przejawia agresji. Lala pomimo swojego wieku nie stroni od zabawy. Przeciwnie, bardzo lubi gonić za piłeczkami, przeciągać się, skakać do zabawek, ale najbardziej uwielbia wiszenie na gałęziach drzew - jak to prawdziwy pitbull. Lala zna komendę "siad", wybiegana ładnie chodzi na smyczy. Sunia jest wysterylizowana, zachipowana i zaszczepiona. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed- i poadopcyjnej. mail: ms_arwi@wp.pl tel. 504 830 231 gg: 1045105 Quote
ania z poznania Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Napisałabym "5 letnią sunią rasy pitbull" bo pitbullowata może sugerować że jest w typie a ona jest najprawdziwszy pitbull. I nie pisz, że przebywa w schronisku w Poznaniu, bo wtedy możemy nie mieć szansy zrobić wiztyty ani przed- ani po adopcyjnej ;). Quote
Recommended Posts