Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z poznania sa ciotki od bullowatych. chyba Goś i Koperek...jest jeszcze dziewczyna, która wzięła na dt borysa, który miał do danusi jechać ale został w dt na stałe. andzia69 ma chyba kontakt z tą osobą(nie pamiętam nicku z dogo ani imienia:oops:) w każdym razie może ona by pomogła dom sprawdzić?

Posted

vbutterfly napisał(a):
Jaka szkoda, że mieszkam w bloku:( zakochałam się w niej:p

A ja w kamienicy na Wildzie i mam 2 sunie astkowe :p Mozna? Mozna ;) Ba, nie wydaje mi sie, zeby narzekaly ;)

Posted

Kochane Cioteczki- nowiny! Dobre :loveu:!

Lala jest od dzisiaj na oficjalnej liście Danusi piesków oczekujących na miejsce w hotelu.
Bierzemy ją pod opiekę BB.

W związku z tym zwracamy się z odwiecznym pytaniem i prośbą :modla: do wszystkich hojnych Cioteczek: która wspomoże Lalę grosikiem?

Posted

Hmmm..może bym jakoś porozmawiała z mamą?mam 20 lat, teraz likwidują moje stanowisko pracy, a na razie nie szukam, bo nie jest mi niezbędna. To miałabym dużo czasu. Mieszkam z mamą i siostrą, przewinęła się przez nasz dom masa zwierząt, tylko, że teraz mamy królika hmm i jakby ich ulokować w dwóch pokojach..

Posted

Moze byc takie ogloszenie?

Lala - cudowna pitbulka z Poznania czeka na dom!

Lala jest śliczną, około 6letnią sunią rasy pitbull. Czarna z białym krawatem, ciętymi uszkami, szlachetną głową i spojrzeniem pełnym nadziei, że ktoś ją jeszcze pokocha. Sunia o wspaniałym charakterze, łagodna do ludzi, w stosunku do psów też raczej nie przejawia agresji. Lala pomimo swojego wieku nie stroni od zabawy. Przeciwnie, bardzo lubi gonić za piłeczkami, przeciągać się, skakać do zabawek, ale najbardziej uwielbia wiszenie na gałęziach drzew - jak to prawdziwy pitbull.
Lala zna komendę "siad", wybiegana ładnie chodzi na smyczy. Sunia jest wysterylizowana, zachipowana i zaszczepiona.

Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed- i poadopcyjnej.

mail: ms_arwi@wp.pl
tel. 504 830 231
gg: 1045105

Posted

Napisałabym "5 letnią sunią rasy pitbull" bo pitbullowata może sugerować że jest w typie a ona jest najprawdziwszy pitbull. I nie pisz, że przebywa w schronisku w Poznaniu, bo wtedy możemy nie mieć szansy zrobić wiztyty ani przed- ani po adopcyjnej ;).