Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
Trzymamy, bardzo mocno za ślicznotkę :kciuki:

Ms_arwi, teraz chyba czas na Kluskę :razz:? Chodzi mi ona po głowie...... Założysz jej wątek?

Tak, jak Lala pojedzie do domku, czas zajac sie Klusia i Ringo (ten bialy starszy astek) :)

Posted

snuszkak napisał(a):
trzymam za Lalę kciuki! coś dobrze idzie bullom z Poznania, Korba teraz LaLa, tak trzymać!

i szczeniak Baster :D wczoraj adoptowany - tym razem mysle na dobre :D

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ringo to ten słodziak biały w brązowo-płowe łaty, jak Mona Fioneczki?

Tak, dokladnie ten Aniu :) Ten z wiecznym usmiechem zaby ;)

Posted

Moje tajne zrodla informacji donosza, ze Lalka zostala przeniesiona do nowego boksu razem z innym kolega amstaffem. Zrodla owe donosza tez, ze Lalce bardzo spodobala sie przeprowadzka i kolega, i w wzajemnoscia :) Fotki pewnie by trzeba porobic ;)

Posted

[quote name='ania z poznania']Oooo! To super! Czyli Lalka już nie jest taka samotna! Natalia, ja jestem do niedzieli, może umówimy się np. w piątek?[/QUOTE]

Kurcze, ja dopiero w przyszlym tygodniu bede mogla podjechac...

Posted

[quote name='fioneczka']no to czekamy na dobre wiesci z zaciśniętymi paluchami[/QUOTE]

Oj tak, mocno je zaciskac, bo Lalka jest taka urocza... a wszyscy sie wycofywali do tej pory... :(

• 2 weeks later...
Posted

Dzwonil do mnie znow ten pan, mial w tym tygodniu jechac do Poznania i spotkac sie ze mna i Lalka... Pan chyba konkretny, skoro ciagle o Lalce pamieta... Jak ja bym chciala, zeby ona ten domek miala :)

• 2 weeks later...