ms_arwi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Piekna sunia okolo 6letnia. Przyjazna do ludzi, do dzieci podobno tez OK. Lalka nie przejawia specjalnej agresji w stosunku do innych psow - z astem, ktory wybiegl niespodziewanie zza krat i chcial sie z nia bawic nie bylo zadnego spiecia. Dziewczynce sie nawet kolega spodobal :loveu: Lala zna komende "siad", jak sie wybiega, to ladnie idzie na smyczy. Lubi bawic sie pileczkami, przeciagac, skakac do zabawek, ale najbardziej nakreca sie na wiszenie na galeziach drzew :diabloti: Banerki dla Lali: Lala jest wysterylizowana i przebywa obecnie w schronisku w Poznaniu. Quote
ms_arwi Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 chita napisał(a):pierwsza:mdrmed: teraz jako pierwsza musisz sie pozachwycac Lala :diabloti: Quote
chita Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ms_arwi napisał(a):teraz jako pierwsza musisz sie pozachwycac Lala :diabloti: aaahh ehhh ohhh:eviltong: jest naprawde cudna, ja uwielbiam czarne psiury :loveu: natalia ja jeszcze mojego pakietu ogloszen nie wykorzystalam:cool3: Quote
ania z poznania Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A ja druga :loveu:! I też się zachwycam, tym bardziej, że miałam przyjemność poznać Lalę osobiście! Lala jest cudna z urody i z charakteru, miziasta, słodka, łakoma, niczego jej absolutnie nie brakuje, totalnie w moim typie! No to rozsyłamy wątek Lali. Quote
Kana Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No to ja trzecia w takim razie! Żadnej szansy nie dalyście! :loveu::loveu::loveu: Jest CUUUUUDOWNAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='ania z poznania'], niczego jej absolutnie nie brakuje, totalnie w moim typie! no jesli przechodzisz do rzeczy to gdzie ja przywiezc:cool3::diabloti::eviltong: Quote
agnieszka32 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No to ja też się pozachwycam :loveu:, chociaż nie wiem, która jestem już z kolei :evil_lol: Quote
chita Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 agnieszka32 napisał(a): chociaż nie wiem, która jestem już z kolei :evil_lol: Twoj szczesliwy numerek to.....cztery! bravo wygaralas amstaffa:diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kana napisał(a):Totalnie Aniu już Ci ją wieziemy !!! Sama bym sobie przywiozła :eviltong: Quote
ageralion Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 O mamo co za pieknosc!!!! Czarna astka, kocham czarne psiory :loveu: I te oczy :mdleje: Quote
ania z poznania Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ageralion napisał(a):O mamo co za pieknosc!!!! Czarna astka, kocham czarne psiory :loveu: I te oczy :mdleje: A charakter! Lala to pies-ideał. Quote
Kana Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ania z poznania napisał(a):A charakter! Lala to pies-ideał. Mów mi jeszcze :loveu: Quote
ms_arwi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ania ma zupelna racje :) Lala nie dosc, ze cudna, to jeszcze ma wspanialy charakter! :loveu: Komu zapakowac? :diabloti: Z dowozem bedzie ;) Quote
ms_arwi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 chita napisał(a): natalia ja jeszcze mojego pakietu ogloszen nie wykorzystalam:cool3: To co, Lali te ogloszonka robimy? :) Tylko fotki jeszcze ladniejsze zrobie :) Jak Lala wisi na galezi... albo jak lezy kolami do gory i daje sie miziac ;) Ach Lala Lala, wiecie jak ona sie cieszy jak wychodzi z boksu? :) Ona chce juz do domku! Quote
ania z poznania Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Natalia, ale Sebastian mówił mi, że ona ma cztery lata, możesz to sprawdzić? Quote
ms_arwi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 ania z poznania napisał(a):Natalia, ale Sebastian mówił mi, że ona ma cztery lata, możesz to sprawdzić? Jasne :) Sprawdze w tym tygodniu (moze jutro :) ). Quote
ms_arwi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Lala ma szanse na dom we Wroclawiu! Pani zakochala sie w Lali od pierwszego wejrzenia! Szukam kogos do wizyty przedadopcyjnej! Quote
ageralion Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Z Wroclawia kojarze xmatrix, ktora teraz wyadoptowala bulinke do domku Bandita... mozna by sie jej zapytac :) Quote
ania z poznania Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A jak nie to same pojedziemy, Wrocław nie tak daleko! Quote
Recommended Posts