wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='conceited']Hehe, no ja sobie (odpukac) jakos radze, ale Niuńce pomoc sie przyda. Nie potrzebujemy pomocy finansowej, tylko ogloszeniowo-domkowej ;)[/QUOTE] właśnie to miałem na myśli pisząc o pomocy :) Quote
gazzy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Mhm... No cóż.... Zajmę się fajnym tekstem do ogłoszeń. Później ogłoszenia. Którymi także się zajmę :) Quote
gazzy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Może spróbować z ogłoszeniami tutaj ? http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-60-og%C5%82osze%C5%84-za-jedyne-15-z%C5%82!-Do-ko%C5%84ca-lipca! Ogłoszenia na 60 str. za 15 zł. Quote
conceited Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Witajcie, Bylam dzis w przytulisku. Najpierw nie chcieli mnie wpuscic, a potem prezes sie zgodzil, ale bez mozliwosci robienia zdjec :/ Bezsensu, bo mamy w przytulisku 4 nowe psy... i moge Wam je tylko opisac :/ No nic - zaraz wykupie na bazarku ogloszenia dla Azy :smile: Aza jak to Aza, ze szczescia ja rozsadzalo ! Niestety moglam ja glaskac tylko przez kraty, a gdy szlam do innych psow, skakala na ogrodzenie i przywolywala mnie z powrotem. Od pracownika przytuliska dowiedzialam sie, ze ona tam jednak przebywa dluzej niz 2 lata, bo 3 lata ! Wyobrazcie sobie, ze przez te 3 lata nie wyszla ze swojego boksu ! Nic dziwnego, ze ja energia rozsadza. Mysle, ze Azunia potrzebuje ruchu, a tam za nic w swiecie go nie uswiadczy :( Quote
conceited Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Nie. To jest na terenie wysypiska smieci. Nie wolno. Quote
conceited Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Tu jest link do watku naszego przytuliska, na ktorym wyjasniam specyfike tego przytuliska: http://www.dogomania.pl/threads/179116-przytulisko-w-Dopiewi*****-szukaja-domow-!-najnowsze-info-str-14 Quote
conceited Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 wukupilam Azie 60 ogloszen :) mam nadzieje, ze telefony sie rozdzwonia ;p Quote
conceited Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 A ja o 12:00 mam spotkanie z Prezesem przytuliska. Moze do Azuni wpadne :) Quote
kajkoowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 W jakim mieście przebywa Aza? Bo chciałam zacząć ogłaszać, ale potrzebne mi miasto. :) Quote
wujek & ciocia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 w dopiewie koło poznania , ale jest to teren firmy miejskiej i pod rygorem zakazu wstępu nie życzą sobie podawania dokładnej lokalizacji :( można pisać okolice poznania lub poznań Quote
wujek & ciocia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 szczegóły na ostatniej stronie wątku http://www.dogomania.pl/threads/179116-przytulisko-w-Dopiewi*****-szukaja-domow-!-najnowsze-info-ostatnia-str-p Quote
conceited Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Dziekuje Wujku i/lub Ciociu :) Tak wlasnie jest. Prosze pisac okolice Poznania. Dzieki :) Dzis bylam u Azy. Kochana psinka jak zawsze skakala i piszczala jak szalona, ciezko ja bylo uchwycic na zdjeciu. Dopiero jak wziela kostke do pyska, to sie troche uspokoila i moglam trzasnac fotki. Azunia sie cala soba ustawia do szudrania przez kraty. Ja ja drapie po pleckach, a ona sie tak zgina, zeby mnie lizac po rekach. Cudowny ma charakter. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tak sie Aza zgina jak ja drapie po plecach :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aganela Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ale ona ładna taki jakby ciemny - czarny czy czekoladowy w końcu?? Onek.... A i nie widać nic by miała siwego...:) Quote
conceited Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Azunia nie ma siwych wloskow. Jest czarna, ten odcien czekolady to tylko w sloncu na zdjeciach :) Quote
kajkoowa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ile Aza ma? Bo wiek tez nie został podany w treści a przy ogłoszeniach jest bardzo ważny. Quote
conceited Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Jezu nie wiem :( w kartach nie ma wieku. Pani wet zaniedbuje obowiazki. Mial jej prezes zwrocic na to uwage, ale wczoraj jeszcze karty byly puste. Mysle, ze kolo pieciu-szesciu. Siedzi tam 2-3 lata i byla juz dorosla jak ja przywieziono, ale nie ma ani pol srebrnego wlosa, wyglada na mloda sunie. Kurcze no. Prosze Kaju wpisz 5. Quote
kajkoowa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 conceited napisał(a):Jezu nie wiem :( w kartach nie ma wieku. Pani wet zaniedbuje obowiazki. Mial jej prezes zwrocic na to uwage, ale wczoraj jeszcze karty byly puste. Mysle, ze kolo pieciu-szesciu. Siedzi tam 2-3 lata i byla juz dorosla jak ja przywieziono, ale nie ma ani pol srebrnego wlosa, wyglada na mloda sunie. Kurcze no. Prosze Kaju wpisz 5. Dobrze, będę wpisywała 5. dziś wieczorem ją ogłoszę :) Quote
Recommended Posts