Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,
Przedstawiam Wam przepiekna, wysoka czarna sunie (chwilowo bez imienia, bo mi nic nie przychodzi do glowy :) ) , ktora z niewiadomych powodow ma pecha i siedzi w naszym przytulisku juz 2 lata. Zal mi jej bardzo, poniewaz jest to jeden z dwoch najbardziej lgnacych do czlowieka psow w naszym przytulisku, a siedzi w tym boksie bez mozliwosci wyjscia na spacer juz tak dlugi czas.
Sunia gdy tylko widzi czlowieka na horyzoncie zaczyna tanczyc i spiewac. Piszczy i skacze na sciany boksu machajac ogonem.
Nadstawia cale cialko i pychol do glaskania, ale energia wrecz ja rozsadza i nie moze ustac w miejscu na pieszczotach, musi piszczec i skakac z radosci :)
Ciezko jej zdrobic zdjecie, bo ona sie caly czas rusza.
Najlepiej widac to na filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=_6-WLxR0XVg

Uploaded with ImageShack.us

oglaszam konkurs na imie dla pieknej suni ! :razz:
Jak to w naszym przytulisku... wiem tylko, ze zostala zaszczepiona i odrobaczona. Nie jest sterylizowana, i jest bardzo przyjazna. Wiecej info nie posiadamy.

p.s. no nie wiem dlaczego w adresie filmiku ukazuje mi sie takie dziwadlo... wklejam ponownie: http://www.youtube.com/watch?v=_6-WLxR0XVg

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka trochę onkowata..?.. Może Kawa , Czekolada (na ostat.zdjęciu jest ciemno-czekoladowa),Misia , Sara,Nadzieja,Nadia,Luna,Milka,Bajka ,Sonia,Miłka,Candy ,Dolly ,Cola, Czita ,Dumka ,Dunia ,Arnika,Aura,Dzusza,Duszka,Lajla,Lejla,Lena-Lenka,Lili,Lilo, Liwia ,Kora,,Lusi ,..dużym problemem jest chyba to ,że jest duża i nie ma sterylki..bo dziś dużo/większość psów jest wydawanych do adopcji jest po sterylizacji..no i ciekawe ile ona ma lat?Nie ma pyszczka siwego.. aha i trzeba jąogłaszać,bez tego,domku nie znajdzie...

Posted

[quote name='aganela']i trzeba jąogłaszać,bez tego,domku nie znajdzie...
po to zalozylam jej watek :)
niestety u nas w przytulisku psow sie nie sterylizuje :(
Sunia na tara nie wyglada. moze miec tak 4-6 lat (na moje oko).

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='zeberka4']podaj dane kontaktowe! potrzebne do ogłoszeń![/QUOTE]

Faktycznie, przepraszam. Niestety w ogloszeniu nie wolno mi podawac, ze pies jest z Przytuliska w Dopiewie, wiec prosilabym tylko o wzmianke, ze przebywa na terenie przytuliska w Wielkopolsce i numer do mnie: 889 787 929.
Dziekujemy :)

Faktycznie Aza slicznie !

Posted

[quote name='wujek & ciocia']we wszystkim !!!!

conceited potrzebna pomoc we wszystkim, prawda ?[/QUOTE]

Hehe, no ja sobie (odpukac) jakos radze, ale Niuńce i Azie pomoc sie przyda. Nie potrzebujemy pomocy finansowej, tylko ogloszeniowo-domkowej ;)