conceited Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witajcie, Przedstawiam Wam przepiekna, wysoka czarna sunie (chwilowo bez imienia, bo mi nic nie przychodzi do glowy :) ) , ktora z niewiadomych powodow ma pecha i siedzi w naszym przytulisku juz 2 lata. Zal mi jej bardzo, poniewaz jest to jeden z dwoch najbardziej lgnacych do czlowieka psow w naszym przytulisku, a siedzi w tym boksie bez mozliwosci wyjscia na spacer juz tak dlugi czas. Sunia gdy tylko widzi czlowieka na horyzoncie zaczyna tanczyc i spiewac. Piszczy i skacze na sciany boksu machajac ogonem. Nadstawia cale cialko i pychol do glaskania, ale energia wrecz ja rozsadza i nie moze ustac w miejscu na pieszczotach, musi piszczec i skakac z radosci :) Ciezko jej zdrobic zdjecie, bo ona sie caly czas rusza. Najlepiej widac to na filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=_6-WLxR0XVg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us oglaszam konkurs na imie dla pieknej suni ! :razz: Jak to w naszym przytulisku... wiem tylko, ze zostala zaszczepiona i odrobaczona. Nie jest sterylizowana, i jest bardzo przyjazna. Wiecej info nie posiadamy. p.s. no nie wiem dlaczego w adresie filmiku ukazuje mi sie takie dziwadlo... wklejam ponownie: http://www.youtube.com/watch?v=_6-WLxR0XVg Quote
conceited Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 16 odwiedzin w watku i tylko Zeberka ma pomysl ?:) No i tak samo jest u nas w przytulisku. Czarna, zwyczajna sunia ginie w tle innych charakterystycznych psow. Quote
aganela Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 taka trochę onkowata..?.. Może Kawa , Czekolada (na ostat.zdjęciu jest ciemno-czekoladowa),Misia , Sara,Nadzieja,Nadia,Luna,Milka,Bajka ,Sonia,Miłka,Candy ,Dolly ,Cola, Czita ,Dumka ,Dunia ,Arnika,Aura,Dzusza,Duszka,Lajla,Lejla,Lena-Lenka,Lili,Lilo, Liwia ,Kora,,Lusi ,..dużym problemem jest chyba to ,że jest duża i nie ma sterylki..bo dziś dużo/większość psów jest wydawanych do adopcji jest po sterylizacji..no i ciekawe ile ona ma lat?Nie ma pyszczka siwego.. aha i trzeba jąogłaszać,bez tego,domku nie znajdzie... Quote
conceited Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='aganela']i trzeba jąogłaszać,bez tego,domku nie znajdzie... po to zalozylam jej watek :) niestety u nas w przytulisku psow sie nie sterylizuje :( Sunia na tara nie wyglada. moze miec tak 4-6 lat (na moje oko). Quote
conceited Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 podniose Kore (obie zaproponowalyscie to imie) :) Quote
conceited Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 hop...moze ktos nam zrobi NK? ja szykuje allegro :) Quote
zeberka4 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 podaj dane kontaktowe! potrzebne do ogłoszeń! Quote
gazzy Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Może Aza ? Ten opis idealnie pasuje do mojej schroniskowej Malwy ;) Też tańczy i piszczy :) Quote
conceited Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='zeberka4']podaj dane kontaktowe! potrzebne do ogłoszeń![/QUOTE] Faktycznie, przepraszam. Niestety w ogloszeniu nie wolno mi podawac, ze pies jest z Przytuliska w Dopiewie, wiec prosilabym tylko o wzmianke, ze przebywa na terenie przytuliska w Wielkopolsce i numer do mnie: 889 787 929. Dziekujemy :) Faktycznie Aza slicznie ! Quote
conceited Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Aza ma juz swoj banerek :) Jutro pojade w odwiedziny do pannicy i przywioze nowa porcje wiadomosci. Choc u niej niewiele sie dzieje...od 2 lat nie opuscila boksu :( Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 na szczęście pieski mają teraz Ciebie więc pewnie szybko znajdą domy :) Gazzy ma duże doświadczenie na dogo , :) , więc jak ładnie ją poprosimy to pomoże , prawda Gazzy ? :lol: Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 we wszystkim !!!! conceited potrzebna pomoc we wszystkim, prawda ? Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='gazzy']We wszystkim ? :O No dobra - niech będzie ;)[/QUOTE] i tak masz wakacje i się nudzisz :diabloti: Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='gazzy']No wiesz co wujku ! W piątek nad morze jadę ;)[/QUOTE] Ty to masz dobrze :) a kto będzie ze mną na dogo ? Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='wujek & ciocia']Ty to masz dobrze :) a kto będzie ze mną na dogo ?[/QUOTE] bez Ciebie "zginę" na dogo :( Quote
gazzy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie wiem ;) Zostają jeszcze telefony komórkowe i smsy ;) Quote
conceited Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='wujek & ciocia']we wszystkim !!!! conceited potrzebna pomoc we wszystkim, prawda ?[/QUOTE] Hehe, no ja sobie (odpukac) jakos radze, ale Niuńce i Azie pomoc sie przyda. Nie potrzebujemy pomocy finansowej, tylko ogloszeniowo-domkowej ;) Quote
Recommended Posts