Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema, co umieścić w ogłoszeniu? Bo nie mogę się zdecydować, czy pisać o tej pomocy Fundacji w leczeniu. Tekst ukradnę;) Twój z pierwszej strony.

AAA, no i namiary.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Soema, co umieścić w ogłoszeniu? Bo nie mogę się zdecydować, czy pisać o tej pomocy Fundacji w leczeniu. Tekst ukradnę;) Twój z pierwszej strony.

AAA, no i namiary.

Chwila pani :)
jadę dziś na wizytę ;)

Posted

Lola została :) nie mogłam się niczego czepić... Pani dobrze zrobi obecność suni, a i Loli niczego nie zabraknie :)
Bardzo, bardzo dziękuję TAKS, za polecenie mojej Lolci pani ! :Rose: i pewnie pilnowanie, że wszystko jest ok.
zobowiązaliśmy się do pomocy w leczeniu, gdy zajdzie taka potrzeba. Pani daje sobie czas na zaaklimatyzowanie się Loli, ale myślę, że to będzie to :)

Bardzo Wam dziękuję za obecność na wątku, za allegro, zdjęcia i oferty pomocy. To bardzo ważne, bo mało teraz jest bezinteresownej pomocy. :Rose: :Rose:
i choć nie planowałam Loli u siebie, wszystko się dobrze skończyło. Dziękuję :)

Posted

Soema, czy Lola zostala na DT czy DS, w jaki sposob my mozemy pomoc? Jestem to winna Loluni.
Tak bardzo chcialam ja poznac i miec ja blisko. Nie udala sie :shake: pomoc z mojej strony.:oops:

Posted

Ale byłaś i szukałaś innego wyjścia. To jest teoretycznie DT, bo jest ten czas próby, ale nie sądzę żeby ją oddała pani Ania.
Obiecałam, że jak zajdzie potrzeba pomożemy z leczeniem Loli.
Ja mam fakturę na 80zł za wizytę, ale faktura jest na mnie :shake: więc to chyba będzie mój wkład w małą...
Jadę zaraz do nich zawieźć karmę, co mi została dla niej.

Posted

Soema napisał(a):
Chwila pani :)
jadę dziś na wizytę ;)

No to ciesze się, ze ogłoszenia niepotrzebne. Trzymam kciuki, żeby Pani zakochała się w Loli bezgranicznie:)

Posted

Na razie miłość rozkwita. Pani Ani oczy się świecą ze szczęścia a Lola trzpiotka zamiast przeżywać fundamentalną zmianę w swoim zyciu jest cała w skowronkach, rozdaje całusy, wszystko ją fascynuje i w ogóle cała hepi.
Jeszcze tak pogodnego i ufnego psiaka "po przejściach" nie widziałam.To przyjaciółka całego swiata i nie ma mocnych żeby nie ulec jej urokowi.

Posted

No i Lolinda dostała boski, czerwony zestaw od Cioci Taks :)
stworzony został w .... godzinę :mdleje: mała wygląda w nim bosko. Trochę ją denerwują szelki, ale się przyzwyczai.
A u mnie pusto jakoś... Nie lubię być DT :(

Posted

Soema napisał(a):

A u mnie pusto jakoś... Nie lubię być DT :(

Soema wiem co czujesz:calus: to bardzo trudne, dla mnie okazało sie za trudne i DT =DS.
Na pocieszenie - przecież masz tak blisko ,że będziesz mogła często odwiedzać Lolke;)

• 3 months later...
Posted

wojtuś napisał(a):
Nie mogłem wtedy pomóc i przez wakacje nie dawało mi spokoju,
cieszę się z domku dla Loli:)
Soema pozdrowienia :loveu:

Fajnie, że pamiętasz :)
niedługo się muszę w odwiedziny wybrać.
pozdrawiam również, a co! ;)

• 1 year later...
Posted

Cześć!Jednak Lolcia miała dużo szczęścia,w końcu znalazła szczęśliwy dom,a oprócz tego uratowała jej obecną właścicielkę,która do końca będzie dziękować przypadkowemu spotkaniu
z panią Anią,bo to dzięki niej dowiedziała się o psinie,która tak bardzo poszukiwała bezpiecznego
i kochającego domu.Karinko-jeśli możesz,to odezwij się do obecnej właścicielki Lolci.Wiem,że
zakładasz obecnie fundację,może będę się mogła na coś przydać.Pozdrawiam Ania

Posted

Aneczka09 napisał(a):
Cześć!Jednak Lolcia miała dużo szczęścia,w końcu znalazła szczęśliwy dom,a oprócz tego uratowała jej obecną właścicielkę,która do końca będzie dziękować przypadkowemu spotkaniu
z panią Anią,bo to dzięki niej dowiedziała się o psinie,która tak bardzo poszukiwała bezpiecznego
i kochającego domu.Karinko-jeśli możesz,to odezwij się do obecnej właścicielki Lolci.Wiem,że
zakładasz obecnie fundację,może będę się mogła na coś przydać.Pozdrawiam Ania

Witammm!! :)
oczywiście, że się odezwę, a Taks - pani Hani, będę dozgonnie wdzięczna za polecenie domu dla Lolci :)
ale miła niespodzianka :)