elmira Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Soema, co umieścić w ogłoszeniu? Bo nie mogę się zdecydować, czy pisać o tej pomocy Fundacji w leczeniu. Tekst ukradnę;) Twój z pierwszej strony. AAA, no i namiary. Quote
Soema Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 elmira napisał(a):Soema, co umieścić w ogłoszeniu? Bo nie mogę się zdecydować, czy pisać o tej pomocy Fundacji w leczeniu. Tekst ukradnę;) Twój z pierwszej strony. AAA, no i namiary. Chwila pani :) jadę dziś na wizytę ;) Quote
Soema Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Lola została :) nie mogłam się niczego czepić... Pani dobrze zrobi obecność suni, a i Loli niczego nie zabraknie :) Bardzo, bardzo dziękuję TAKS, za polecenie mojej Lolci pani ! :Rose: i pewnie pilnowanie, że wszystko jest ok. zobowiązaliśmy się do pomocy w leczeniu, gdy zajdzie taka potrzeba. Pani daje sobie czas na zaaklimatyzowanie się Loli, ale myślę, że to będzie to :) Bardzo Wam dziękuję za obecność na wątku, za allegro, zdjęcia i oferty pomocy. To bardzo ważne, bo mało teraz jest bezinteresownej pomocy. :Rose: :Rose: i choć nie planowałam Loli u siebie, wszystko się dobrze skończyło. Dziękuję :) Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Soema, czy Lola zostala na DT czy DS, w jaki sposob my mozemy pomoc? Jestem to winna Loluni. Tak bardzo chcialam ja poznac i miec ja blisko. Nie udala sie :shake: pomoc z mojej strony.:oops: Quote
Soema Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Ale byłaś i szukałaś innego wyjścia. To jest teoretycznie DT, bo jest ten czas próby, ale nie sądzę żeby ją oddała pani Ania. Obiecałam, że jak zajdzie potrzeba pomożemy z leczeniem Loli. Ja mam fakturę na 80zł za wizytę, ale faktura jest na mnie :shake: więc to chyba będzie mój wkład w małą... Jadę zaraz do nich zawieźć karmę, co mi została dla niej. Quote
elmira Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Soema napisał(a):Chwila pani :) jadę dziś na wizytę ;) No to ciesze się, ze ogłoszenia niepotrzebne. Trzymam kciuki, żeby Pani zakochała się w Loli bezgranicznie:) Quote
taks Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Na razie miłość rozkwita. Pani Ani oczy się świecą ze szczęścia a Lola trzpiotka zamiast przeżywać fundamentalną zmianę w swoim zyciu jest cała w skowronkach, rozdaje całusy, wszystko ją fascynuje i w ogóle cała hepi. Jeszcze tak pogodnego i ufnego psiaka "po przejściach" nie widziałam.To przyjaciółka całego swiata i nie ma mocnych żeby nie ulec jej urokowi. Quote
Soema Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 No i Lolinda dostała boski, czerwony zestaw od Cioci Taks :) stworzony został w .... godzinę :mdleje: mała wygląda w nim bosko. Trochę ją denerwują szelki, ale się przyzwyczai. A u mnie pusto jakoś... Nie lubię być DT :( Quote
taks Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Soema napisał(a): A u mnie pusto jakoś... Nie lubię być DT :( Soema wiem co czujesz:calus: to bardzo trudne, dla mnie okazało sie za trudne i DT =DS. Na pocieszenie - przecież masz tak blisko ,że będziesz mogła często odwiedzać Lolke;) Quote
Ada-jeje Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Soema, z bazarku Mroowy uzbieralo sie 176 zl. zadecyduja prosze czy mamy to zatrzymac dla powodzianki Loli na sterylizacje? czy masz inny cel do wykorzystania tych pieniedzy w sandomierskim przytulisku. http://www.dogomania.pl/threads/186199-lt-Wszystkie-poz.fanty-za-wyw-%29-gt-na-Sandomierskie-powodziowe-bidy-Koniecc! Quote
wojtuś Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nie mogłem wtedy pomóc i przez wakacje nie dawało mi spokoju, cieszę się z domku dla Loli:) Soema pozdrowienia :loveu: Quote
Soema Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 wojtuś napisał(a):Nie mogłem wtedy pomóc i przez wakacje nie dawało mi spokoju, cieszę się z domku dla Loli:) Soema pozdrowienia :loveu: Fajnie, że pamiętasz :) niedługo się muszę w odwiedziny wybrać. pozdrawiam również, a co! ;) Quote
Aneczka09 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Cześć!Jednak Lolcia miała dużo szczęścia,w końcu znalazła szczęśliwy dom,a oprócz tego uratowała jej obecną właścicielkę,która do końca będzie dziękować przypadkowemu spotkaniu z panią Anią,bo to dzięki niej dowiedziała się o psinie,która tak bardzo poszukiwała bezpiecznego i kochającego domu.Karinko-jeśli możesz,to odezwij się do obecnej właścicielki Lolci.Wiem,że zakładasz obecnie fundację,może będę się mogła na coś przydać.Pozdrawiam Ania Quote
Soema Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Aneczka09 napisał(a):Cześć!Jednak Lolcia miała dużo szczęścia,w końcu znalazła szczęśliwy dom,a oprócz tego uratowała jej obecną właścicielkę,która do końca będzie dziękować przypadkowemu spotkaniu z panią Anią,bo to dzięki niej dowiedziała się o psinie,która tak bardzo poszukiwała bezpiecznego i kochającego domu.Karinko-jeśli możesz,to odezwij się do obecnej właścicielki Lolci.Wiem,że zakładasz obecnie fundację,może będę się mogła na coś przydać.Pozdrawiam Ania Witammm!! :) oczywiście, że się odezwę, a Taks - pani Hani, będę dozgonnie wdzięczna za polecenie domu dla Lolci :) ale miła niespodzianka :) Quote
Recommended Posts