Soema Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ulaa napisał(a):Czemu domy nie są z gumy ? (i nerwy domowników także...) To niesprawiedliwe :shake:.... Ja dziś miałam jechać do Warszawy i nie pojechałam, bo nawet nie mam z kim psa zostawić. Ja jej nie mogę długo trzymać, przykro mi, ale nie podejmowałam się brania psa na DT, bo wiedziałam jaki mnie teraz czeka okres. Quote
Ulaa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Nie moze byc tak, ze zostajesz z tym sama ;( Moze zmien tytul na bardziej dramatyczny... Czego ludzie sie boja? Nie ma czego przeciez, ona nie zarazi nikogo... Quote
Soema Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ulaa napisał(a):Nie moze byc tak, ze zostajesz z tym sama ;( Moze zmien tytul na bardziej dramatyczny... Czego ludzie sie boja? Nie ma czego przeciez, ona nie zarazi nikogo... Nie wiem, czego.. kiedyś też mnie okłamano i przywieziono chorą sunie z nużycą, musiałam co prawda zmienić mieszkanie, ale to była najcudowniejsza sucz pod słońcem. Ta też taka jest delikatna, spokojna, kochana. Tyle, że drapie bardzo uszka, ale i tak mniej niż na początku. Na ulicy ludzie ją zaczepiają, ona się tuli do wszystkich, gania jak szalona :) dostała szansę, ale ja nie mogę mimo wszystko jej trzymać, nie teraz. Ostatnio mi szczeniaka malutkiego podrzucono i tez był problem. Kiedyś w pokoju miałam po 3.. Ale Ulaa jeśli mam ją oddać do płatnego miejsca, to ja nie widzę sensu. Jestem przeciwna zarabianiu na miłości do psów... Rozumiem karmę i zwrot leczenia, ale nie stawki dziennie, bez rozliczeń. Macie jakiś pomysł, kto ma wolne DT...? Quote
kaja555 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 zmień tytuł na: "Mała roczna Lolcia z nużycą - DT albo schron!" czy coś takiego może się ktoś pojawi... Quote
Soema Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Nie mam pomysłu... Lola musi być w domu z ludźmi, bo jak coś jest nie tak, zaczyna lizać łapki. Do boksu się nie nadaje, musi wieść normalne życie przy boku ludzi. Gdy wychodzę, nie niszczy idzie spać pod łóżko. :) czas nagli... ja jej nie mogę mieć. TŻ zły, bo wie że ja rezygnuje z innych rzeczy, bo mam psa.. w piątek wyjeżdżam, niestety mała ze mną nie może jechać. :( Quote
Soema Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Na dogo już coraz mniej bezinteresownej pomocy :( Quote
Soema Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Byłyśmy dziś z Agamiką na spacerze :) nadal i niezmiennie twierdzę, że ona jest genialna i cudowna :loveu: :diabloti: Quote
elmira Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Masz racje Soema. Ta mała jest śliczna. I chyba niezły z niej rozrabiaka?;) Quote
agamika Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 to małe jest CUDNE ! Mega ufna do wszystkich . Pięknie się porusza :loveu: biega , a zwinna jak mały kicaj . Taki mały skarbek :loveu: ...haa... i nawet moj Reksio nie nauczył jej drzec japę mimo ze BARDZO próbował :roll: I wynik spotkania szybkiego troszkę (119 ) zdj do ogłoszeń. Co prawda nie pierwszych lotów, ale zawsze coś cały album http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/LOLA_Soemy#5481959592348410162 i trochę powrzucam (edit widze ze z soemą sie skopiowałam hahaha ) A RESZTE NIECH KAZDY POWRZUCA TE CO MU SIE PODOBAJĄ :diabloti: BEDZIEMY DO ALLEGRO WYBIERAC Quote
Ada-jeje Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Lezysz mi na secu mala, nie pozwolimy zebys wrociala do przytuliska. :shake: Quote
Soema Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='elmira']Masz racje Soema. Ta mała jest śliczna. I chyba niezły z niej rozrabiaka?;) Ona jest idealna !! Nienachalna, delikatna,, karna, szalona, ale bez przesady :) Taka jest duuuzia ;) Pan i władca :) Quote
Ada-jeje Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Pokazalo sie zielone swiatelko w tunelu dla Loli. :-o Quote
Soema Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Ada-jeje napisał(a):Pokazalo sie zielone swiatelko w tunelu dla Loli. :-o Nawet dwa :) właśnie dostałam maila, że znajomi wolontariuszki z Sando się zastanawiają.. Ale to 50/50 w tym momencie. Ważne, że coś się dzieje :) dziękuję Ada. Quote
kaja555 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Lolciu trzymam kciuki! Podmieniłam zdjęcia na allegro :) Quote
Soema Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Dziękuję Kaja :) Lola ma dziś fantastyczny humor, jest chłodniej, to się jej lepiej funkcjonuje. Szaleje teraz.. z nakrętką, albo piszczącą kostką sześcienną, warczy, piszczy, rzuca :) miło na nią patrzeć Quote
emilia2280 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 A ona tyle o tym wszystkim mysli i ma gdzies nasze dywagacje. Scenie jest zadowolone chwilá, którá ma u Soemy. Jakby wiedziala ze juz tylko tak dobrze i lepiej moze byc. Quote
Soema Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 kaja555 napisał(a):Lolciu, dalej nie masz gdzie mieszkać? Mieszka u mnie... więc chyba nie tak źle :) dziś idziemy na wizytę, dzięki Taks :Rose: na razie jako DT, bo możliwe że trzeba będzie pomóc w leczeniu pani. Wszystko się okaże wieczorem. :) Quote
Recommended Posts