Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
Czemu domy nie są z gumy ? (i nerwy domowników także...)

To niesprawiedliwe :shake:....
Ja dziś miałam jechać do Warszawy i nie pojechałam, bo nawet nie mam z kim psa zostawić. Ja jej nie mogę długo trzymać, przykro mi, ale nie podejmowałam się brania psa na DT, bo wiedziałam jaki mnie teraz czeka okres.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie moze byc tak, ze zostajesz z tym sama ;(
Moze zmien tytul na bardziej dramatyczny... Czego ludzie sie boja?
Nie ma czego przeciez, ona nie zarazi nikogo...

Posted

Ulaa napisał(a):
Nie moze byc tak, ze zostajesz z tym sama ;(
Moze zmien tytul na bardziej dramatyczny... Czego ludzie sie boja?
Nie ma czego przeciez, ona nie zarazi nikogo...

Nie wiem, czego.. kiedyś też mnie okłamano i przywieziono chorą sunie z nużycą, musiałam co prawda zmienić mieszkanie, ale to była najcudowniejsza sucz pod słońcem. Ta też taka jest delikatna, spokojna, kochana. Tyle, że drapie bardzo uszka, ale i tak mniej niż na początku. Na ulicy ludzie ją zaczepiają, ona się tuli do wszystkich, gania jak szalona :) dostała szansę, ale ja nie mogę mimo wszystko jej trzymać, nie teraz. Ostatnio mi szczeniaka malutkiego podrzucono i tez był problem. Kiedyś w pokoju miałam po 3..
Ale Ulaa jeśli mam ją oddać do płatnego miejsca, to ja nie widzę sensu. Jestem przeciwna zarabianiu na miłości do psów... Rozumiem karmę i zwrot leczenia, ale nie stawki dziennie, bez rozliczeń.
Macie jakiś pomysł, kto ma wolne DT...?

Posted

Nie mam pomysłu... Lola musi być w domu z ludźmi, bo jak coś jest nie tak, zaczyna lizać łapki. Do boksu się nie nadaje, musi wieść normalne życie przy boku ludzi.
Gdy wychodzę, nie niszczy idzie spać pod łóżko. :)
czas nagli... ja jej nie mogę mieć. TŻ zły, bo wie że ja rezygnuje z innych rzeczy, bo mam psa.. w piątek wyjeżdżam, niestety mała ze mną nie może jechać. :(

Posted

to małe jest CUDNE !
Mega ufna do wszystkich . Pięknie się porusza :loveu: biega , a zwinna jak mały kicaj .

Taki mały skarbek :loveu: ...haa... i nawet moj Reksio nie nauczył jej drzec japę mimo ze BARDZO próbował :roll:

I wynik spotkania szybkiego troszkę (119 ) zdj do ogłoszeń. Co prawda nie pierwszych lotów, ale zawsze coś

cały album http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/LOLA_Soemy#5481959592348410162

i trochę powrzucam (edit widze ze z soemą sie skopiowałam hahaha )

A RESZTE NIECH KAZDY POWRZUCA TE CO MU SIE PODOBAJĄ :diabloti: BEDZIEMY DO ALLEGRO WYBIERAC

Posted

[quote name='elmira']Masz racje Soema. Ta mała jest śliczna. I chyba niezły z niej rozrabiaka?;)
Ona jest idealna !! Nienachalna, delikatna,, karna, szalona, ale bez przesady :)

Taka jest duuuzia ;)

Pan i władca :)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Pokazalo sie zielone swiatelko w tunelu dla Loli. :-o

Nawet dwa :) właśnie dostałam maila, że znajomi wolontariuszki z Sando się zastanawiają.. Ale to 50/50 w tym momencie. Ważne, że coś się dzieje :)
dziękuję Ada.

Posted

Dziękuję Kaja :)
Lola ma dziś fantastyczny humor, jest chłodniej, to się jej lepiej funkcjonuje.
Szaleje teraz.. z nakrętką, albo piszczącą kostką sześcienną, warczy, piszczy, rzuca :) miło na nią patrzeć

Posted

kaja555 napisał(a):
Lolciu, dalej nie masz gdzie mieszkać?

Mieszka u mnie... więc chyba nie tak źle :)
dziś idziemy na wizytę, dzięki Taks :Rose: na razie jako DT, bo możliwe że trzeba będzie pomóc w leczeniu pani. Wszystko się okaże wieczorem. :)