Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śmieszna :) Wetka niech się w nos cmoknie - co to za karma, ze złota? :roll: Zuzol ma alergię pokarmową np. na kurę, wystarczył zwykły Brit bez kury, teraz po Brit Care w ogóle jest super. W głowach się niektórym chyba poprzestawiało... :roll:

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolcia pilnie poszukuje domu, nawet tymczasowego. To kochana, cudowna, przytulaśna sunia. Bardzo grzeczna, spokojna, uwielbia zabawy z psami, za dziećmi szaleje. Jest niesamowitą przylepę, spragnioną kontaktu z człowiekiem. Wniesie do domu z pewnością dużo radości, będzie wiernym, cudownym kompanem.
Pomóż znaleźć dom dla Lolci!

kaarina.g@gmail.com

:Rose: dziękuję!

Posted

Marlena:) napisał(a):
Podrzucę, bo kalafiornie mało osób widzi ;)

Ty moja Natko :loveu:
ale duchota... :mdleje: mała się chowa pod łóżko, bo tam chłodniej..

Posted

Ulaa napisał(a):
Do jakiego weta chodzicie?

Byłam drugi i ostatni raz u wetki w pobliżu Rusznikarskiej.. :shake:
malutka umiera z gorąca :) to jest taki aniołek kochany, bezproblemowa :)

Posted

Ulaa napisał(a):
A do którego weta zamierzacie się teraz wybrać? ;)

Póki co obserwuję małą. Drapię się mniej zdecydowanie. Uszka swędzą, ale to już nie jest takie szaleństwo jakie było.
Lola zaczęła mocniej wylizywać łapki w przytulisku, gdy zachorowała i z podwórka została przeniesiona do jednego z pokoi. Teraz też widzę, że jak na nią krzyknę, czegoś zabronię, to zaczyna się drapać i gryźć. Mam nadzieję, że to był dopiero początek nużycy, stres i alergia na pchły, a nie alergia pokarmowa ;)
dziękuje za propozycję, będę pamiętała. :)

dziś na spacerze przybiegł do nas 3-letni chłopiec, oczywiście wymiziali się z Lolą oboje :)
Mama go woła, "chodź, bo nie masz butów", no to ja mówię, "gdzie masz buty?", a to małe bystre, ledwie chodzące "nie mam, a Ty masz?" byłam w japonkach i nie było ich widać ;) jak je zobaczył powiedział "dobrze" i śmignął do mamuni :grins:
oczywiście Lolcia też chciała. Uwielbia dzieci, inne psy. Tylko się tulić i bawić :loveu:

Posted

Ulaa napisał(a):
bo z Sandomierza :diabloti: już ja takich znam :evil_lol::eviltong:

Ale że co??? Że niby jaka?!:mad::crazyeye:

No pierwszy raz mnie coś takiego spotyka :mdleje:
Lola, wychodzimy!:obrazic:

Posted

Ulaa napisał(a):
tak bez butów??? :crazyeye:

:D

Bzzz...:roll:

kto chce to cudowne cudo na DT chociaż? Ja ją mam bardzo awaryjnie...:shake:
pierdoła jestem i nie chcę jej odwozić, a Krk nikt miejsca nie ma..:roll:

Posted

Lolcia szuka DT....
Wszystkich co znałam z Krk i tych co nie znałam ;) męczę o DT, nie wiem już kogo prosić. Niestety, była mała nadzieja na DT pod Warszawą.. ale się nie udało :( :(

Posted

Ulaa napisał(a):
jak ona do kotow?

Kocha... jak wszystko, ona się chce bawić i ciągnie z piskiem czasami jak oszalała.. W niej jest zero agresji..
Ale warczy na mnie.... jak np. za szybko wrócimy ze spaceru, a ona nie zrobiła wszystkiego. Łazi za mną i burczy :grins:
Ktoś będzie miał z niej pociechę, żeby jeszcze przestała się drapać, to już w ogóle ideał :)

Posted

Czy naprawdę nie ma normalnych, bezinteresownych DT teraz?
każdy ma psa, nie weźmie z chorobą skóry, albo totalnie mnie olał.. Jakbym mogła mieć w obecnej sytuacji psa na DT, to bym sama z siebie wzięła jakiegoś na DT :(
ale nie mogę, a mam... Nie panikowałam, bo była nadzieja na DT, niestety podtopienie zniweczyło te plany :( i dziś mi już nie do śmiechu...

Posted

karusiap napisał(a):
Help!!
Pomocy dla Soemy!! Lolcia , jak czytam to ideal...prawie,ale ideal;)

Te długie uszka i szpiczasty ryjek przypominają mi Waszą Lolę :) ona dluugo czekała, ale się doczekała w końcu :)