Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!!
Od wczoraj jestem posiadaczka przeslicznej suczki cairnki.:multi: Nazwalismy ja fiona haha .Mieszkamy w Szkocji skąd pochodza cairnki:roll:Musze powiedziec po prawie dwóch dniach ze to zywe srebro ale jest cudowna.Bardzo szybko sie uczy ,mam nadzieje ze tak jej zostanie :eviltong:Zapraszamy wszystkich milosnikow cairnkow do naszej galerii.
Jutro postaram sie wstawic zdjęcia.

Posted

Dziekuje bardzo:lol: suczka jest przeurocza chociaz charakterna bardzo,jest u nas niespelna tydzien a juz w domu praktycznie nie siusia,:loveu:reaguje juz na swoje imie i na komede siad i pare innych a przypomne ze to szkotka wiec i polskiego sie uczy.

a zdjecia niewiem dlaczego takie male powinny byc w normalnym rozmiarze:oops:
pozdrawiam serdecznie.

Posted

11 czerwca skonczyla 2 mies jest inteligetna niesamowicie,mialam juz kilka psow w tym owczarki niemieckie (podobno madre;))ale ona przebija wszystkie:multi:

Posted

Nie ma jakiejś określonej ilości godzin, mój spał ile chciał, ale też szalał, bawił się itp., jeśli Twoja jest osowiała itp., to sie możesz martwić.

Posted

Niby je pije itp czasem poszaleje ale czasem tez jest osowiala bylismy w srode u pani weterynarz ktora powiedziala ze wszystko jest super,moze poprostu czasem tak ma.

Posted

Ona jest jeszcze malutka, więc potrzebuje dużo snu. Z czasem jej minie i jak zacznie szaleć to będziesz chciała, żeby więcej spała. :lol:

Posted

hehe wiem wiem to jak z niemowlakami najpierw czlowiek sie martwi ze tylko je i spi a potem marzy zeby choc troche p[ospalo:lol:

bylysmy popoludniu na podworku na dluzej to poszalala zdrowe zjadla i padla.

• 3 weeks later...
Posted

Witam troszke nas nie bylo bo komp nam padl :angryy:
W miedzy czasie Fionka troche podrosla zdazyla zaliczyc zapalenie pecherza.
Wazy juz 3 kilosy takze kawal z niej kobitki hehe

Posted

Najważniejsze, że jesteś z powrotem i są nowe fotki :)

Fiona rośnie jak na drożdżach, szczeniaki są takie pocieszne.
Wstawiaj jak najwięcej zdjęć.

Posted

Kisses
coraz wiekszy lobuziak z niej i odkurzacz straszny ,trzeba pilnowac na kazdym kroku zeby czegos nie pozarla,bo pozniej mamy biegunki niewiadomo skad:crazyeye:
a tak to rozrabiac rozrabiac i rozrabiac no i spac i rozrabiac.
Dziewczyny kiedy zaliczylyscie pierwsze trymowanie?,w necie czytalam ze najlepiej po 3 mies zas pani fryzjer u nas mowila ze 4-6mies.
pozdrawiam

Posted

Hm, z tego, co mi się kojarzy, to już w wieku 4 mies. Wombik był wytrymowany, a kiedy to dokładnie nastąpiło to zupełnie nie pamiętam :lol:

Skubcie jej mocno uszka i mordkę, żeby było ciemne :loveu: