Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

szukamy transportu pod częstochowe dla suni !

edit: to juz nieaktualne, baba przestała się odzywac :(

Edited by MTD
  • Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamto nieaktualne jednak-ze względów cenowych (Kielce-Warszawa=240zł to nie na dogomaniacką kieszeń).
Jedzie z Pszczyny do Warszawy Avilia w weekend-z tego co wiem bezpłatny transport,tyle,że trzeba dowieźć gdzieś po tej trasie.My jeżeli coś będzie do wywózki-podrzucimy z Kielc do Piotrkowa T.(czyli w połowie drogi).

Posted (edited)

Jak coś znajdę,to dam znać:-)Dajcie cynk jak coś już znajdziecie:-)

A jest opcja ew.że ktoś dowiezie Jaśka do Kielc jeśli uda się stąd znaleźć jakieś złącze do Wa-wy?

Edited by Zuzka2
Posted

Rasta - Miechów, Calineczka- Kraków, Carmen została wydana przez P. Danutę więc nie wiem :roll:

Piękna Celina z miotu 'C' została, komu, komu ?

Posted

To ja tak podatkowo trochę;-)

"PRZYTULISKO" W BUSKU-ZDROJU
ZRÓB COŚ DOBREGO DLA POTRZEBUJĄCEGO ZWIERZAKA
PRZEKAŻ 1% NALEZNEGO PODATKU DOCHODOWEGO- TO NIC CIĘ NIE KOSZTUJE A TAK BARDZO MOŻE NAM POMÓC!

w zeznaniu podatkowym do Urzędu Skarbowego PIT wpisz:
Fundacja Opieki nad Zwierzętami Bezdomnymi
"PRZYTULISKO" Nr KRS 0000265951

Posted

Zrobiłam kampanię wśród "swoich";-)i będzie trochę grosza chyba:-)Na razie odpowiedź dały 3osoby,że przekazują 1%,inna osoba ma przekazywać ten KRS kolejnym osobom,którym rozlicza PITy:-)Kropla w morzu,ale zawsze do przodu;-)

Posted

Dziewczyny zerknijcie na tę sunię: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DAISY-KOTOLUBNA-REDNIA-ROCZNA-MO-E-BY-DO-BLOKU-W0QQAdIdZ356817857
Czy ona Wam nie przypomina szczeniaka wydanego z Buska?Identyczna była tam szczeniorka lub szczenior ok.1,5roku temu,też nakrapiana/-y i ta sama ciemna oprawa oczu...Tylko tamten chyba jednak był samiec,a wydany był chyba na początku września 2010 (?).
Ta suczyna pilnie szuka domu

Posted

Tę ze Sląska sunię pamiętam-trafiła do extra ludzi,a ten z ciemną oprawą oczu to chyba właśnie był pies,tak coś kojarzę.Było 2psy i jedna sunia i ten właśnie z ciemną oprawą oczu jakoś się tak zasiedział-rodzeństwo pojechało,a on jeszcze długo czekał i właśnie do Krk pojechał chyba:-)

Posted

[quote name='vega17']heheh no dobrze pamietasz:) zazdroszcze pamieci:) eh czesto przegladam ogloszenia i zawsze sie boje ze zobacze naszego psa:([/QUOTE]
Mój TZ się ze mnie śmieje,że jak przeglądamy bloga MTD "psy w nowym domu" to ja mu o większości opowiadam historyjki,a on jest w szoku skąd ja to wszystko pamiętam,zwłaszcza,że większości psów nie widziałam na oczy,a ogłaszałam tylko niektóre-większość znam z portali i czytania ich ogłoszeń.No ale to nie jest przecież tylko ogłaszanie,wklepywanie,bo los każdego psa się jednak bardzo przeżywa i siłą rzeczy zapada w pamięć;-)

Posted

eh ja tez tak mam, pamietam kazdego, no moze prawie kazdego wydanego psa, a jest ich naprwde sporo. tez opowiadam o psach ktory gdzie pojechal jak ma na imie, aleniestety moj facet ich nie kuma zupelnie mimo ze je wozil:)