Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest chętny na suczkę 5-10mies.docelowo dużą do domu z ogrodem.Powinna lubić koty i psy.
Są jakieś?Bo na razie wysłałam hurt z Dymin.W Wąchocku,Bodzentynie brak maluchów spełniających te kryteria-mamy 2 sunie docelowo duże,ale 2miesięczne.

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Jest chętny na suczkę 5-10mies.docelowo dużą do domu z ogrodem.Powinna lubić koty i psy.
Są jakieś?Bo na razie wysłałam hurt z Dymin.W Wąchocku,Bodzentynie brak maluchów spełniających te kryteria-mamy 2 sunie docelowo duże,ale 2miesięczne.

Są w tym wieku ale docelowo małe/średnie, dużych brak, choć ta jest taka trochę prawie mająca predyspozycje:

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Loli-szczeniak-na-medal-W0QQAdIdZ375002783

Posted (edited)

Dziś po południu jedzie darmowy transport (śląskie-świętokrzyskie-mazowieckie): Szczekociny-Włoszczowa-Końskie-Konstancin-Piaseczno; (w Końskich ok.18-19).

Edited by Zuzka2
Posted

nooo a cieszyłam się jak dziecko :(
mamy sporo dużych psów nowych, miedzy innymi kaukaza niesfornego

gdyby ktoś szukał kaukaza, bernardyna, owczarka to są u nas.. :(

Posted

A dlaczego "niesforny"?:evil_lol:

MTD wkleisz jakiś link benka?Bo mam na portalach jednego,który już w DS,a ogłoszenia trzymam niektóre:-)
Poproszę też agę38-jakby do niej dzwonili o tego naszego,żeby polecała buskiego;-)

Posted

Rzuca się na inne psy i nie mogłam go utrzymać w ogóle :|

Babcia i dziadek, czyli Berta i Berni:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Babcia-Bernardynka-podaruj-jej-godna-starosc-W0QQAdIdZ379317457

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Berni-Bernardyn-starszy-ale-dalej-wierny-W0QQAdIdZ369214424

Dzięki :) Tylko ani Berni nie kastrowany ze względu na wiek, ani Berty weci nie chcieli ciachnąć bo duże ryzyko..

Posted

A jak kaukaz do ludzi?
Te psy nie są łatwe do prowadzenia niestety-jeśli ktoś zaniedbał w szczenięctwie wychowanie i ustalenie hierarchii to niedobrze:roll:
Ale są ludzie stanowczy,konsekwentni,doświadczeni z dużymi psami i trzeba mu szukać domu;)
MTD możesz mi podesłać jego link?:-)
O benki pomęczę agę38,żeby polecała:evil_lol:

Posted

[quote name='Zuzka2']O.K.:-)
aga38 obiecała polecać benki:-)-o naszego benka dzwonią podobno ludzie-nawet wczoraj był telefon,a pies już dawno w DS:-)[/QUOTE]

fajne jesteście :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Tofikowa']poszukujemy osoby do wizyty pa w woj. świętokrzyskim, miejscowość Skalbmierz, może doradzicice kogoś? :modla:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...

To jest między Buskiem a Krakowem-lepiej pytać na wątkach krakowskich-może ktoś tam bywa w okolicy lub zna kogoś.U nas nie kojarzę żadnej osoby z Kazimierzy Wlk. lub Skalbmierza ani nawet z okolic...

• 3 weeks later...
Posted

Hej, dziewczyny (i chłopaki, jeśli tacy są w PRZYTULISKU ;) )! Czy pod Waszą opieką była sunia Hermiona i jej szczylki? Hermiona podobno zadomowiła się u wolontariuszki i zmieniła imię. Jej ostatni szczeniorek Havana została wyadoptowana do Krakowa w listopadzie 2011 (jeśli mnie pamięć nie myli :roll:) i też zmieniła imię na Boksia i żyje sobie jak pączuszek u moich przyjaciół. Ma starszą koleżankę Dianę (ogar polski - baaardzo duuuuża). Obie sunie świetnie się dogadały, razem bzikują, jeżdżą na działkę, na letnie i zimowe ferie. Boksia jest cudna i pozdrawia wszystkich. Ma dużo fotek, ale ja jestem noga i nie umiem nic wstawić, może syn przyjaciół zechce mi pomóc to Boksia/Havana zaprezentuje się w pełnej krasie, ale pewnie dopiero po wakacjach.

Posted

[quote name='sybisia']Hej, dziewczyny (i chłopaki, jeśli tacy są w PRZYTULISKU ;) )! Czy pod Waszą opieką była sunia Hermiona i jej szczylki? Hermiona podobno zadomowiła się u wolontariuszki i zmieniła imię. Jej ostatni szczeniorek Havana została wyadoptowana do Krakowa w listopadzie 2011 (jeśli mnie pamięć nie myli :roll:) i też zmieniła imię na Boksia i żyje sobie jak pączuszek u moich przyjaciół. Ma starszą koleżankę Dianę (ogar polski - baaardzo duuuuża). Obie sunie świetnie się dogadały, razem bzikują, jeżdżą na działkę, na letnie i zimowe ferie. Boksia jest cudna i pozdrawia wszystkich. Ma dużo fotek, ale ja jestem noga i nie umiem nic wstawić, może syn przyjaciół zechce mi pomóc to Boksia/Havana zaprezentuje się w pełnej krasie, ale pewnie dopiero po wakacjach.

mamy trochę zdjęc ale nowe są mile widziane ;)