Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niesttey ani nie mamy transportu ani adopcji, z dobrych wiesci tubis ma wreszcie dom :) i jumper teraz azor pilnie do oddania, niestety zjada kury nawet sasiadom

Posted

4 kwietnia transport Kielce-Warszawa-Kielce.
Wyjazd z Kielc ok.g.9-10 rano.
Całkowity koszt 100zł-do podziału przez liczbę zwierząt.
Jadą już 2 koty.
Jeśli ktoś chce się przyłączyć-pw lub tel.698 681 714.

• 2 weeks later...
Posted

17 kwietnia jedzie transport Kraków-Kielce-Kraków.
23kwietnia transport Kraków-Warszawa.
25kwietnia Warszawa-Kraków.
Wszystkie za zwrot kosztów za paliwo.

Jedzie Romi (tel.609 663 871).

Posted

vega17 napisał(a):
dzieki, niestety u nas nie ma kto sie zajac adopcjami. ja juz nie dzialam, mam kikla ogloszen bo nikt nie chce ich wziac a szkoda je wyrzucac

khym khym :)

Posted

MTD napisał(a):
z nowosci: boni, gama, gerda, aguś, krokiet, misi, mini i moni są w nowych domach ;)

monia a masz zdjecia tych psów? boni, game i gerde i krokieta kojarze ale reszty nie:( a i nadia ma dom

• 2 weeks later...
Posted

Mam transport,ale do Chorzowa z wjazdem do Krakowa:-)

Ta ruda fajna sunieczka,ale ta pani z okolic Krakowa już nie szuka.Fajny domek,ale zdecydowała się na adopcję psiaka ze schroniska ze swoich okolic w końcu.

Posted

Zuzka2 napisał(a):
A nowi właściciele nie pokryją kosztów dowozu?

KRaków jest w połowie drogi do nowych domów, także oni i tak muszą tu przyjechać, jak mi się nie uda zebrać to będę sępić od nich :)

Posted

Wrzuciłam na transportowe wątki prośby o tani transport Busko-Kraków.Mało prawdopodobne,że ktoś będzie tamtędy akurat jechał,ale może...:roll:
Z Kielc/Chęcin zdarzają się tanie transporty do Krakowa,ale tu znów "schody",bo transport Busko-Kielce/Chęciny nie zawsze jest realny:roll:
Jak coś znajdę,to dam znać;-)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Wrzuciłam na transportowe wątki prośby o tani transport Busko-Kraków.Mało prawdopodobne,że ktoś będzie tamtędy akurat jechał,ale może...:roll:
Z Kielc/Chęcin zdarzają się tanie transporty do Krakowa,ale tu znów "schody",bo transport Busko-Kielce/Chęciny nie zawsze jest realny:roll:
Jak coś znajdę,to dam znać;-)

Zuzenko ja pojadę jak nie będzie wyjścia, także jakby trzeba zabrać Wam jakiegoś zwierza, to wiesz, jeden Twój uśmiech i biorę ;)

Posted

Dzięki wielkie!:-)
U naszej kociarni jakoś cicho się zrobiło...Są przymiarki dla 1 kota Zabrze,dla drugiego jeszcze dalej-Niemodlin pod Opolem:razz:
Ale okaże się jak będą wyniki wizyt PA;)
Zostały nam same dorosłe koty,tylko 2 mają 7mies.Reszta od 10mies.w górę,a takim dużo ciężej znaleźć domy,zwłaszcza "niewychodzące".
Ale może do weekendu znajdziemy amatora na któregoś kociaka,dzięki!:lol: