Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak miala wziac faktycznie szczeniaka martyna, ale ojciec wiezie na slask 3 psy i nie chce pakowac sie jescze na dworzec w katwiach, bo bedzie sie szlajala po calym slasku przez caly dzien. **** u nas w busku polowa ma auta ale nikt nie chce wozic:(

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukamy tymczasu dla tego okruszka, miała wczoraj jechać do Warszawy, ale babsztyl się rozmyślił, gdy my już wykombinowaliśmy ( a niełatwo było) transport dla niej, franca rzuciła słuchawką jak zadzwoniłam z innego numeru niż ten, z którym kontaktowała się dotychczas. Bajka o mało co nie wylądowała sama na dworcu w stolicy.

Posted

Jutro rano g.7-8 wyjazd autem Kielce-Kraków-Kielce.
Tylko tel.795 602 196

Ok.1lutego wyjazd świętokrzyskie (Chęciny)-śląskie (Zawiercie,Rybnik).
Kontakt pw.

Posted (edited)

Soema jedzie z Krakowa do Warszawy przez Kielce-już z nią zagadnęłam co i kiedy:-)

W środę jest transport do Warszawy do południa (i ew.do Krakowa po południu).

Edited by Zuzka2
Posted

z chęcią się pochwalę, że w niedziele pojedzie ze mną do Przytuliska 150 kg jedzenia dla psów uzyskanego z zimowej zbiórki anashara na naszą rzecz :D Mam nadzieję, że wrócą z nami też jakieś psy ;> dzwońcie normalni ludzie, dzwońcie! :)

Posted

Znacie kogoś kto jeździ na trasie Kraków-Gliwice lub Katowice w weekendy lub piątki po południu?
Szukam transportów Kielce-Gliwice i Kielce-Kraków;ew.właśnie Kraków-Gliwice/Katowice.

Posted

Zuzka, w niedzielę będę w Busku i około 12-13-ej będę wracać do Krakowa, jakbyście przywieźli tego zwierza z Kielc do Buska to zabiorę, mam już 3 psy ale jakiego małego zwierza to zmieszczę.