Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka2 napisał(a):
To ja na razie rzuciłam Galę na 2woj.-wypatrzyłam ją w gumtree Vegi:-)

dzieki zuzka:) mamy wiecej takich perelek a nawet perel, dziwne tylko ze nikt ich nie chce, takie wpsnaiale psy, nie wiem co ci ludzie chca :(

Posted

vega17 napisał(a):
dzieki zuzka:) mamy wiecej takich perelek a nawet perel, dziwne tylko ze nikt ich nie chce, takie wpsnaiale psy, nie wiem co ci ludzie chca :(
ludzie doceniają że to perełki, chcą brać i rozmnażać, ot co

• 2 weeks later...
Posted

No tak,wybrałam tylko ją i jej zrobiłam na Kraków i Tychy.Na razie z ogłoszeniami dalszymi leżę,bo znów mam na DT kocię z biegunkami i codziennie wet i cały cyrk z chorym zwierzakiem.Na szczęście w ndz już jedzie do DS;-)Małe koty kojarzą mi się ostatnio tylko z biegunkami-wszystkie jakie miałam od września się sypały...Jakaś plaga teraz podobno wśród kociąt-niestety to koci rotawirus (grypa jelitowa)-niby niegroźny,ale potrafi nieźle zamieszać:cool3:

Posted

oo to wsplczuje ale fajnie ze kicia ma domek. gdybys robila nam jakie ogloszenia to pisz czy jakis gad ma dom. bo moge zapomniec napisac. i dzieki za pomc, gala pojechala do warszawy

Posted

Szukam transportu Kielce-Dąbrowa Górnicza (ew.Katowice) dla kota.
698 681 714 lub pw.

Jest miejsce na wyjazd do Warszawy jednego zwierzaka w transporterze w tę sobotę-pociągiem z Kielc po g.15 (ew.można podłączyć zwierzaka w Radomiu pewnie).Koszt symboliczny-pół biletu.Jakby ktoś chciał,to jedzie Szalony Kot,mam do niej nr tel.

Posted

Nadrabiam zaległości w ogłoszeniach-wreszcie eksmitowałam mojego niewidomego,kociego tymczasa;-)Do DS:-)
Teraz jest już nowy,ale ten jest z typu kotów "świętych",czyli jakby go nie było:-)

Vego,kopiuję z tego linku,bo znalazłam nowe szczeniaki,więc pewnie aktualne: http://krakow.gumtree.pl/c-PostersOtherAds-W0QQUserIdZ46102831

Będę kopiować też z linku MTD:-)

Robię śląskie i świętokrzyskie:-)

Proszę nie przekreślać naszego regionu,bo z moich ogłoszeń znalazło domy w regionie tylko w ostatnim czasie chyba 8kotów i to dorosłych,nieładnych albo wrednych:diabloti:,a domki super!:multi:

Posted

Jakby się uzbierała jakaś zwierzyna na Warszawę,to jadą 2osoby (do których mam już nr tel.):
-28.12.autem Radom-Warszawa-koszt całkowity 50zł.
-30.12.pociągiem Kielce-Warszawa.

Posted

hej tak wszystkie psiaki sa aktualne. psy wydane na biezaco usuwam bo sieja zament a nie przyciagaja nowych domkow. w sobote ma jechac kajka z ogloszen ale usune dopiero jak pojedzie. szczeniai na E sa nowki, nikt o nie nie pytal, o florke i maluchy tez nie:(