kasia14 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Trzymam kciuki ;) Co do gazet to warto napisać może do expresu ilustrowanego łódzkiego, zazwyczaj umieszczają takie ogłoszenie jako artykuł w gazecie, za darmo oczywiście ;) Quote
Reno2001 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 W sobotę przyjeżdżąją do Amelki Państwo z Częstochowy. Quote
Andzike Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Reno2001']W sobotę przyjeżdżąją do Amelki Państwo z Częstochowy.[/QUOTE] O mamo... aż się boję mocniej odetchnąć... Trzymam kciuki... Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Reno2001']W sobotę przyjeżdżąją do Amelki Państwo z Częstochowy.[/QUOTE] o jeża... z jednej strony się cieszę, z drugiej boję... Ale tak sobie myślę, że skoro się fatygują i chcą jechać taki kawał, no to chyba już dobrze o nich świadczy, prawda? widać, że (mam nadzieję) im zależy... Quote
martaipieski Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Reno2001']W sobotę przyjeżdżąją do Amelki Państwo z Częstochowy.[/QUOTE] trzymam kciuki:) mamnadzieje ze to jacys mili ludzie o wielkim sercu ale jestem spokojna bo wiem ze AMELKI bylle komu nie oddasz :D:cool3::loveu: Quote
Bonsai Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Trzymam kciuki za Amelkę. A o Pixela nikt nawet nie zapytał... Quote
Reno2001 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A ja mam pytanie do dziewczyn, które wyciągały Amelkę ze schroniska. GDZIE JEST UMOWA ADOPCYJNA Z WPISANYMI SZCZEPIENIAMI????!!!! Sunia jest u mnie już ponad 1,5 tyg a dokumenty dalej nie dotarły. To niepoważne. Jak ja mam wyadoptowac psa, skoro nie mam podstawowych jego papierów??? Na prawdę mam ograniczoną cierpliwośc w takich sytauacjach. Przepraszam, ale nawet Pocztą Polską list zwykły idzie góra 3 dni. Mam jednak nadzieję, ze nikt inteligentny nie wysłał tego listem zwykłym, który wiadomo, że może się zapodziac! Quote
farmerka63 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Próbuję skontaktować się z Wapiszonem, który jest na końcu Europy :( Jednak cokolwiek Wapiszon powie i tak nie zmienia to faktu, że umowy nie masz ... 26-go czerwca Wapiszon napisał, że umowę wysłał ...:shake: Jutro rano zadzwonię do schronu i poproszę o duplikat - mało prawdopodobne, żebyś do piątku go dostała. Quote
wapiszon Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Przepraszam za kłopot. Nie ma mnie w domu. Wysłałam smsa do męża, z pytaniem, czy wysłał list. Nie dostałam jeszcze odpowiedzi. Jeśli zapomniał, to na pewno jutro wyśle. Mogę tylko przeprosić za kłopot. PRZEPRASZAM Quote
Reno2001 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wapiszon, PLISSS niech pchnie go PRIORYTETEM!! Quote
diana79 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 trzymamy mocno kciuki za nowy domek :thumbs: oby suni się udało trafić na wspaniałych ludzi :lol: Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 cześć Amelka :) jak się dziś miewasz? już lepiej ci wychodzi chodzenie na smyczy? Quote
Reno2001 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Malutka jest przekochana. Teraz jeszcze śpi ;). Jej włącza się czuwanie w nocy, ale w momencie, gdy wybiega sie po południu i wieczorem, po prostu leży sobie w koszyczku. Na smyczy nie jest źle. Tzn nie jest źle, gdy idzie za innymi psami, bo bez psów to ona po prostu nie chce chodzic. Siada bądż kładzie się i nawet samczki jej nie w głowie. Najbardziej oczywiście lubi ganiac po ogrodzie z innymi psami. Wtedy to harce są na całego. Dalej jedna toaleta przypada na noc. To i tak jest postęp w porównaniu do nocnych akcji sprzed tygodnia. Mała załatwia się na podkład, więc tym bardziej nie ma z tym problemu. Dziś bądź jutro jedziemy do weta wyrobic książeczkę i wpisac odrobaczenia. Aha, ten domek z Częstochowy to dom z ogrodem a Pani zaanngażowana jest w fundację dogoterapeutyczną :) Czekamy do soboty. Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Reno2001']Aha, ten domek z Częstochowy to dom z ogrodem a Pani zaanngażowana jest w fundację dogoterapeutyczną :) Czekamy do soboty.[/QUOTE] jej, brzmi nieźle. żeby się wszystko udało pomyślnie :) a ta Pani ma jakiegoś zwierza już?? Quote
Ra_dunia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 brzmi obiecująco - mam nadzieję, że się uda ;) Quote
farmerka63 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Asekuracyjnie zamieszczamy kolejne ogłoszenie o adopcji Amelki w SuperExpresie - ukaże się w najbliższy poniedziałek :D Wapiszonowy małż dokumenty wysłał priorytetem do Reno dzisiaj rano. Quote
Reno2001 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Włąśnie miałam trzeci telefon o Amelkę. Tym razem z Wałbrzycha :) Quote
Lionees Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Reno2001'][B]Wapiszon[/B], PLISSS niech pchnie go PRIORYTETEM!![/QUOTE] Reno,dasz wiare,że ja pchnęłam priorytrtem fakturę sterylkową do Warszawy (ode mnie do wawy jest 55 km)dnia 10 czerwca i jeszcze nie doszła!Kurna,żebym wiedziała,że to tak wolno idzie,to bym ją na pieszo prędzej doniosła:roll: A domek dla Amelki musi być NAJ,bo jak nie,to matka chrzestna nie podaruje:mad::loveu: Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Reno2001']Włąśnie miałam trzeci telefon o Amelkę. Tym razem z Wałbrzycha :)[/QUOTE] jej :) to można wybierać w domkach :) i jeśli któryś przypadnie Amelce i tobie Reno do gustu, to reszcie trzeba inne psiaki podsyłać :) Quote
Reno2001 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Renata5']Reno,dasz wiare,że ja pchnęłam priorytrtem fakturę sterylkową do Warszawy (ode mnie do wawy jest 55 km)dnia 10 czerwca i jeszcze nie doszła!Kurna,żebym wiedziała,że to tak wolno idzie,to bym ją na pieszo prędzej doniosła:roll: A domek dla Amelki musi być NAJ,bo jak nie,to matka chrzestna nie podaruje:mad::loveu:[/QUOTE] Qrde, bo dokumenty to jednak lepiej jest wysyłac poleconym. Ja na co dzien wysyłam PP przesyłki i listy(polecone) i powiem Wam szczerze, że od ponad roku nie miałam żadnej wpadki ze strony Poczty. Serio. Coś bym wiedziała, bo by mnie klienci linczowali za długie terminy oczekiwania na towar. A dom wiadomo, że będzie naj. Państwo z Wałbrzycha też chcieli po małą przyjechac, choc nie mają samochodu. Opcja zwrotu opłaty za transport też wchodził w grę ;) Pozostawiłam sobie do nich namiary. Quote
Lionees Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Reno2001']Qrde, bo dokumenty to jednak lepiej jest wysyłac poleconym. Ja na co dzien wysyłam PP przesyłki i listy(polecone) i powiem Wam szczerze, że od ponad roku nie miałam żadnej wpadki ze strony Poczty. Serio. Coś bym wiedziała, bo by mnie klienci linczowali za długie terminy oczekiwania na towar. A dom wiadomo, że będzie naj. Państwo z Wałbrzycha też chcieli po małą przyjechac, choc nie mają samochodu. Opcja zwrotu opłaty za transport też wchodził w grę ;) Pozostawiłam sobie do nich namiary.[/QUOTE] Sorry,pomyliło mnie się.Była faktura wysłana poleconym,mam dowód nadania.tylko zwykłym poleconym,nie priorytetowym,no ale od 10 czerwca to juz powinna dojść:watpliwy: Quote
Reno2001 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Renata5']Sorry,pomyliło mnie się.Była faktura wysłana poleconym,mam dowód nadania.tylko zwykłym poleconym,nie priorytetowym,no ale od 10 czerwca to juz powinna dojść:watpliwy:[/QUOTE] No to trzeba iśc z nr nadania na Pocztę. Nie ma co czekac ;). Ja czekam na dokumenty Amelci. Mam nadzieję, że dziś dojdą. Książeczkę małej już wyrobiłam. Ma wpisane choc ostatnie odrobaczenie oraz zabezpieczenie Fiprexem. Uszy wygladają już super. Zapomniałam tylko ją zważyc :oops:. Było sporo ludzi w lecznicy i waga jakoś umknęła mojej uwadze. Qrde, no. Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 to kiedy Ci państwo z częstochowy mają przyjechać na zapoznanie? bom zapomniała z nadmiaru spraw... Quote
Recommended Posts