mshume Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Nie wiem. Jak brałam kontenerek, to osoba,ktora przywiozła Dinę, miała go odebrać. Mąż zawiózł ten kontenerek, bo pracuje w poblizu dworca, ale ta osoba w ostatniej chwili zmieniła plany.Moze odswiezcie z nią kontakt, to odbierze kontenerek.Inne wyjscie ,to Maddalena ma znajomego kuriera, moze pomoze w transporcie. Quote
Paulina87 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Laska w ogóle nie związana z dogo i niezbyt lubiąca psy. Quote
mshume Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 A ja zadzwoniłam dzisiaj do Pani Ewy, u której mieszka Dinusia :) Sunia żyje sobie jak w raju, śpi w łóżku, jak jest chłodniej chadza w ubranku. Wybieram się pod koniec miesiąca w odwiedziny to fotki w stawię. A sąsiad Pani Ewy będzie szukał małego psiaka dla siebie, ma do mnie dzwonić :) Quote
wanda szostek Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 mshume napisał(a):Ja nie mam pomyslu jak go odeslac, bo na poczcie mojemu TZ go nie chcieli wyslac :( Moze ktos jedzie na trasie Wwa - Poznan? Nie ma problemu z wysyłką tylko musi być w kartonie i wysłany jak przesyłka (najlepiej polecona, bo bezpieczniej). Quote
Malwi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kontenerek jest w tej chwili u Wiosny w hotelu ( okolice Kluczborka - zawsze bliżej ) cały czas szukam transportu dla niego do Ostrowa ... Quote
wanda szostek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dobrze, że sunia ma dom a kontenerek się znalazł i wróci do właściciela Zapraszam do zajrzenia i podniesienia piesków z moich banerków. Mało kto tam czasami zajrzy a one też czekają na szansę i nowe lepsze życie Quote
Recommended Posts