Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kana napisał(a):Wlaśnie!? Byl jakiś odzew? Z tego co wiem, to odzew jest całkiem spory, ale mshume przebiera i wybiera idealny domek :D I znajdzie :D Jak ZAWSZE !!! :) Quote
mshume Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 No to piszę, chociaż jeszcze boję się cieszyć: Dina ma dom. Zamieszkała w domu z ogrodem na warszawskiej Sadybie. W domu mieszkają 2 bardzo ciepłe, spokojne kobiety, kot, zółw i jeże :) Wcześniej w domu mieszkała 14 lat przygarnięta z ulicy jamniorka. Dom sprawdzała Kago, przy okazji innego psiaka, który znalazł wcześniej inny domek. Jestem nową Panią Diny bardzo zauroczona i mam nadzieję,że Dinka będzie tam szczęśliwa. Wcześniej byłyśmy z Kago i Dinką u kardiologa, serducho OK. Dina jest duuuuuzo starsza niz 2 lata, ale ile ma ich naprawde to sie nie dowiemy. Jest wielki odzew z ogloszen Diny, jutro robie super domkowi prezentacje malych kudlatych, jeszcze 5 innych domow czeka na moj mejl. Jutro to ogarne, mam nadzieje. Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Suuuuuper wieści !!!! Jak na Sadybie to może ją spotkam gdzieś na spacerze jak będę odwiedzać babcie i dziadka :D :D :D Dinka, baaaardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi: Bosh... kolejna okazja do świętowania ;) Moja wątroba tego nie wytrzyma :shake: :laugh2_2: Quote
mshume Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ja się jeszcze boję cieszyć ;) Mała przez tydzień u mnie przytyła 1 kg:crazyeye: Za kardiologa i EKG zapłaciłam 100 zł - koszt wizyty zwróciła mi nowa Pani Diny.:multi: Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 mshume napisał(a):Ja się jeszcze boję cieszyć ;) Mała przez tydzień u mnie przytyła 1 kg:crazyeye: Za kardiologa i EKG zapłaciłam 100 zł - koszt wizyty zwróciła mi nowa Pani Diny.:multi: Ja myślę, że będzie dobrze:) zobaczymy, jakby co (odpukać!!!) to jeszcze pięć domków jest chętnych ;) Dina (zostaje Diną???) przytyła, a ja nadal tęsknię za Twoją szarlotka :D Quote
mshume Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Dina zostanie, na szarlotkie zapraszam :) Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='mshume']Dina zostanie, na szarlotkie zapraszam :) Się wybieram ;) A korzystając z okazji zapraszam na wątek pieknej szorstkowłosej Debry (tak, kocham szorściaki!!! :D ) z Głowna... http://www.dogomania.pl/threads/187348-Debra-urocza-szor%C5%9Bciaczka-z-G%C5%82owna-szuka-DT-DS Quote
Madallena Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 dotarłam i ja :) miśium, zmień proszę w dziale administracja nicka na PANIKARA :D:D i patrz co znalazlam: http://www.schronisko.cowinie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61:pies-136g&catid=34:adopcje-psow&Itemid=29 Awa 2! Jutro dzwonie i sie o nia pytam. Dinka! mieszkasz niedaleko mnie :) I pacnij Panią (stara Pania) w głowę, ze telefonu nei odbierała bo chciałam, zeby po gary po ciastach przyjechala jak byla w mojej okolicy!! Quote
mshume Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Oj dobra, dobra.Za dużo tych wrażeń, psyche mi już siada ;) U Diny na razie wsio Oki, tylko nie chce jesc. Ale mam nadzieje,ze zaraz jej to przejdzie. Sunia zamieszkała w willi profesorskiej, ma luksusy, smakołyki z Londynu, pluszaczki w koszyczkach. Ale to nic. Najważniejsze,że już jest oczkiem w głowie dwóch przeuroczych Pań i jak Pańcio zjedzie czasem do domu, to i Pancia (podobno ma jej dzis przywiezc paróweczki cielęce ;) Quote
Malwi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 mshume - mogłabyś mi na PW wysłać nowy adres Dinki ? będę w przyszłym tygodniu w schronisku bo Opera jedzie do nowego domu i będę podawała nowe adresy więc przy okazji uzupełnię :) Quote
Nevada Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 spójrz mshume, czy to nie jest większa siostrzyczka Diny :-) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4541 , może spodobałaby się któremuś domkowi? I jeszcze niejaki Feliks :-) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4276 Quote
Marta67 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 super super super :D hej, a która z Was robiła cudny bannerek? bo ja się na razie uczę... ale nadal nie umiem podlinkoować... pomożecie? ;) mam nadzieję, że Dinka się nie obrazi za off top ;) Quote
mshume Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Ten opis jest dwuznaczny, ale wynika z niego,ze to jednak pies nie sunia ;) Ale rzeczywiscie jest podobny :) Quote
Nevada Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 :-) wracam na tą stronkę od około miesiąca i do mojej ostatniej wizyty był to Ciapuś :-), umieściłam go nawet na wątku kudłaczy, a tu dziś okazuje się, że to jednak Ciapusiowa :-) zmienione imię na suńkowe, ale opis został bez zmian... Quote
NiJaSe Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 achaaa to o ym cudzie ostatnio słyszałam przez telefon ;) Quote
mshume Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Czesc Cioteczka, miło się gadało :) Trzymaj kciuki za Panią Tamarę i pewną małą sunię ;) A Pani Diną zachwycona,ze taka przytulanka, grzeczniutka, ładnie śmiga na smyczy, grzecznie zostaje (jej poprzednia sunia jamniorek wyła jak dzikus ;) i nawet burzy się nie bała. No mówiłam jej przecież,że Dinka to ideał psa:loveu: Quote
Malwi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mshume - czy Dinka przyjechała do Ciebie w kontenerku ? Quote
Paulina87 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tak w kontenerku, mshume miała nam go odesłać, mnie już w schronisku gonią o niego. Mshume ratuj. Quote
Malwi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mshume ... bo Holi i Kita nie mędą miały w czym jechać do Madalleny ..... Quote
mshume Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Ja nie mam pomyslu jak go odeslac, bo na poczcie mojemu TZ go nie chcieli wyslac :( Moze ktos jedzie na trasie Wwa - Poznan? Quote
Malwi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 jak to nie chcieli wysłać ? jaja sobie robią ? mshume - a jakby go wsadzić w jakiś karton, albo szczelnie owinąć szarym papierem ? tak zeby nie bylo widać ze to kontenerek ... wtedy poczta musi wysłać ,nie ma wyjścia ... albo kurier ... Quote
mshume Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 A kto pokryje koszty kuriera? to ze 40 PLN.Ja utrzymywałam Dinę plus zapłaciłam 40 PLN za weta. Quote
Recommended Posts