Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kana napisał(a):
Wlaśnie!? Byl jakiś odzew?

Z tego co wiem, to odzew jest całkiem spory, ale mshume przebiera i wybiera idealny domek :D I znajdzie :D Jak ZAWSZE !!! :)

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to piszę, chociaż jeszcze boję się cieszyć: Dina ma dom. Zamieszkała w domu z ogrodem na warszawskiej Sadybie. W domu mieszkają 2 bardzo ciepłe, spokojne kobiety, kot, zółw i jeże :) Wcześniej w domu mieszkała 14 lat przygarnięta z ulicy jamniorka. Dom sprawdzała Kago, przy okazji innego psiaka, który znalazł wcześniej inny domek. Jestem nową Panią Diny bardzo zauroczona i mam nadzieję,że Dinka będzie tam szczęśliwa.

Wcześniej byłyśmy z Kago i Dinką u kardiologa, serducho OK. Dina jest duuuuuzo starsza niz 2 lata, ale ile ma ich naprawde to sie nie dowiemy.
Jest wielki odzew z ogloszen Diny, jutro robie super domkowi prezentacje malych kudlatych, jeszcze 5 innych domow czeka na moj mejl. Jutro to ogarne, mam nadzieje.

Posted

Suuuuuper wieści !!!! Jak na Sadybie to może ją spotkam gdzieś na spacerze jak będę odwiedzać babcie i dziadka :D :D :D
Dinka, baaaardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi:

Bosh... kolejna okazja do świętowania ;) Moja wątroba tego nie wytrzyma :shake:

:laugh2_2:

Posted

Ja się jeszcze boję cieszyć ;)
Mała przez tydzień u mnie przytyła 1 kg:crazyeye:
Za kardiologa i EKG zapłaciłam 100 zł - koszt wizyty zwróciła mi nowa Pani Diny.:multi:

Posted

mshume napisał(a):
Ja się jeszcze boję cieszyć ;)
Mała przez tydzień u mnie przytyła 1 kg:crazyeye:
Za kardiologa i EKG zapłaciłam 100 zł - koszt wizyty zwróciła mi nowa Pani Diny.:multi:

Ja myślę, że będzie dobrze:) zobaczymy, jakby co (odpukać!!!) to jeszcze pięć domków jest chętnych ;)
Dina (zostaje Diną???) przytyła, a ja nadal tęsknię za Twoją szarlotka :D

Posted

dotarłam i ja :)

miśium, zmień proszę w dziale administracja nicka na PANIKARA :D:D

i patrz co znalazlam:
http://www.schronisko.cowinie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61:pies-136g&catid=34:adopcje-psow&Itemid=29

Awa 2!
Jutro dzwonie i sie o nia pytam.

Dinka! mieszkasz niedaleko mnie :) I pacnij Panią (stara Pania) w głowę, ze telefonu nei odbierała bo chciałam, zeby po gary po ciastach przyjechala jak byla w mojej okolicy!!

Posted

Oj dobra, dobra.Za dużo tych wrażeń, psyche mi już siada ;) U Diny na razie wsio Oki, tylko nie chce jesc. Ale mam nadzieje,ze zaraz jej to przejdzie.
Sunia zamieszkała w willi profesorskiej, ma luksusy, smakołyki z Londynu, pluszaczki w koszyczkach. Ale to nic. Najważniejsze,że już jest oczkiem w głowie dwóch przeuroczych Pań i jak Pańcio zjedzie czasem do domu, to i Pancia (podobno ma jej dzis przywiezc paróweczki cielęce ;)

Posted

mshume - mogłabyś mi na PW wysłać nowy adres Dinki ? będę w przyszłym tygodniu w schronisku bo Opera jedzie do nowego domu i będę podawała nowe adresy więc przy okazji uzupełnię :)

Posted

super super super :D
hej, a która z Was robiła cudny bannerek?
bo ja się na razie uczę... ale nadal nie umiem podlinkoować... pomożecie? ;)
mam nadzieję, że Dinka się nie obrazi za off top ;)

Posted

:-) wracam na tą stronkę od około miesiąca i do mojej ostatniej wizyty był to Ciapuś :-), umieściłam go nawet na wątku kudłaczy, a tu dziś okazuje się, że to jednak Ciapusiowa :-) zmienione imię na suńkowe, ale opis został bez zmian...

Posted

Czesc Cioteczka, miło się gadało :) Trzymaj kciuki za Panią Tamarę i pewną małą sunię ;)
A Pani Diną zachwycona,ze taka przytulanka, grzeczniutka, ładnie śmiga na smyczy, grzecznie zostaje (jej poprzednia sunia jamniorek wyła jak dzikus ;) i nawet burzy się nie bała. No mówiłam jej przecież,że Dinka to ideał psa:loveu:

• 2 months later...
Posted

jak to nie chcieli wysłać ? jaja sobie robią ?

mshume - a jakby go wsadzić w jakiś karton, albo szczelnie owinąć szarym papierem ? tak zeby nie bylo widać ze to kontenerek ... wtedy poczta musi wysłać ,nie ma wyjścia ... albo kurier ...