Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jestem i ja u małe :) widzę że ogłoszenia są, z których już za chwilkę ludzie będą dzwonić, więc nie ma sensu robić więcej póki co :) ona i tak za kilka dni w nowym domku będzie :) Dina jest prześliczna, sama bym ją wzięła, gdybym miała możliwości... Quote
missy87 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nareszcie malutkiej udało się trafić do tej Warszawy :) Szkoda, że wcześniej się jej nie udało, miała to obiecane :/ No ale niestety po raz kolejny zawiódł człowiek. Jeżeli się nie ma czasu, to się nie powinno obiecywać i rozpoczynać sprawy. A tak to potem inne osoby nagle muszą stawać na głowie i myśleć co zrobić, aby doprowadzić sprawę do końca, bo ktos sprawę pozostawił sobie tak po prostu... Jak się miewa mała? Jest już bardziej odważna? U nas była dosyć wstydliwa i nieśmiała. Dodatkowo wkurzał ją Hugo - szczeniak spaniela, ciągle odprawiał szaleństwa, dźgał ją nosem, dawał plaskacza łapą, podczas gdy ona sobie spokojnie leżała na kanapie i chciała odpoczywać :] Ona na pewno szybko znajdzie dom. W pociągu do Poznania każdy zwracał na nią uwagę, mówił, że ojej jaka ona śliczna :) I nie obyło się oczywiscie bez propozycji wyciagania szynek z kanapek i nakarmienia małej :D Ale pozwoliłam tylko na jeden plasterek, żeby jej się czasem nie zwróciło :] Czy szwy są już ściagnięte? Quote
Malwi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 missy87 napisał(a):Nareszcie malutkiej udało się trafić do tej Warszawy :) Szkoda, że wcześniej się jej nie udało, miała to obiecane :/ No ale niestety po raz kolejny zawiódł człowiek. Jeżeli się nie ma czasu, to się nie powinno obiecywać i rozpoczynać sprawy. A tak to potem inne osoby nagle muszą stawać na głowie i myśleć co zrobić, aby doprowadzić sprawę do końca, bo ktos sprawę pozostawił sobie tak po prostu... Missy - będziesz robiła dyplom - zrozumiesz... nie poradzę na to że transport byłby załatwiony od razu gdyby nie schronisko i sterylka ... miałam dostać informację ze schroniska kiedy mała będzie wysterylizowana i co ? .... więc prosze cie nie zwalaj winy na mnie że to ja nie dopilnowałam sprawy do końca... Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 tylko się nie kłóćcie proszę ;) tu chodzi o Dinkę ;) a telefony już były? ;) Quote
missy87 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 O tym, że piszesz inżynierke ( co zresztą każdy wszem i wobec wie ) nie dowiedziałaś się nagle. Skoro masz do pisania prace to pisz i zajmij sie tylko tym, a nie włączasz się w inne sprawy. I nie chce już słyszeć Twoich usprawiedliwień, bo nie słysze ich już pierwszy raz, a ciągle jakieś są, tak samo zreszta jak rozpoczęte przez Ciebie niepodokańczane sprawy. Pracownicy schroniska swoje zdanie na cały ten temat już mają i ciężko mi uwierzyć, że to oni ciągle nawalają ( bo na nich zganiasz, a to że nie zadzwonili - sama może przedzwoń, kierowniczka ma pełno spraw na głowie, może jej wyleciało, jeżeli zależy Ci na sprawie, którą się zajmujesz powinnaś nawet sama do niej wydzwaniać i wypytywać nawet późnymi wieczornymi porami, ze mna zawsze bardzo chętnie współpracują i pomagają i po dogadaniu się z nimi zawsze jest tak, jak było ugadane. To raz, a dwa...eszz nie chce mi się znowu sprawy Perełki przypominać...Nie chcę tutaj brudów na temat tego co robisz, tj spraw związanym z naszym schroniskiem, ale naprawdę weż to do serca i przemyśl, a nie tylko wymyślasz kolejne tłumaczenia. Po prostu, jeżeli nie masz czasu, to nie obiecuj, obiecuj tylko wtedy, gdy wiesz, że masz czas się tym zająć i kiedy wiesz, że nagle w połowie drogi całej sprawy nagle jej nie porzucisz. Bierz się za pisanie pracy, bo wszyscy ( tj. schronisko i wolontariusze ) czekamy z niecierpliwością, kiedy bedziemy mogli równiez sami aktualizowac stronę schroniska. Zależy nam, żeby wszystko było na bierząco, bo teraz są spore zaległości z aktualnościami...no a sporo ludzi własnie na niej znajduje psy. Mshume, czekam na kolejne świeżości od małej uszastej :D:D Quote
Kana Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bardzo proszę o zakończenie osobistych przepychanek personalnych i przeniesienie ich na pw! To wątek DINY i niech tak zostanie! W górę maleńka :loveu: Quote
Malwi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 skoro wiesz i już ci to tyle razy tłumaczyłam to po co znowu zaczynasz ? Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no dobra koniec ;) nie kłócimy się tylko trzymamy kciuki za domek :) Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dinka jest już w DT i niedługo w nim posiedzi, więc o co chodzi? Dzięki całemu zamieszaniu sunia, które trafiła a chwilę do mshume odnalazła właścicieli więc, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Quote
mshume Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 No nie tak na chwilę, była 2 tygodnie u mnie ta ukraińska szczekaczka ;) Worek karmy zjadła ;) Dzisiaj jestem z wesołym autobusem u mojej mamy, Dina pilnuje terenu, obszczekując onkę sąsiadów :) Quote
mshume Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Nieee, ale czuje się tu jak u siebie, czy jak u mnie ;) Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 aaa to jakoś opatrznie zrozumiałam post Sankji ;) Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Chodziło mi o to, że jest taka cudna, że lada moment trafi do nowego domu :) mshume ktoś dzwonił ? :) Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kurde, minęło juz kilkanaście godzin od zamieszczenia ogłoszeń. Zaczynam się martwić :( :D:D:D Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 oj przestańcie ;) pewnie jeszcze nikt nie zdążył wejść na te ogłoszenia :D zaraz ktoś zobaczy i zadzwoni :) Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mshume napisał(a):Sankja juz 107 postow, niezła jesteś ;) heh, się hopa, nie ;) chwyciła mnie za serce ta mała Amelka bez łapki. Normalnie myślę o gnojówie dzień i noc :( włazić do małej na wątek! ale już! (w podpisie :p) Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mała jest cudoowna ;) ta Amelka ;) hihi Sankjia a może zaadoptujesz którąś? ;) :D:D:D:D:D Quote
LadyBell Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mshume napisał(a):kompletnie nikt :( Sankja napisał(a):kurde, minęło juz kilkanaście godzin od zamieszczenia ogłoszeń. Zaczynam się martwić :( :D:D:D ej no przestańcie! ludzie są po prostu w pierwszej fazie czyli obłędnym zachwycaniem się Dinką. Mowę im odjęło ot co! :cool3: Jak trochę ochłoną z tego transu, powzdychają sobie to zadzwonią! i się bić będą jeszcze:eviltong: Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Sankja napisał(a):Marta, uwierz, że już nie mogę :D a ile masz? ;> hihi :D Quote
Niebieska713 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mshume - ma dwa potencjalne domki w Gdansku.Zaraz Ci wrzuce PW. Quote
Recommended Posts