Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem i ja u małe :)
widzę że ogłoszenia są, z których już za chwilkę ludzie będą dzwonić, więc nie ma sensu robić więcej póki co :)
ona i tak za kilka dni w nowym domku będzie :)
Dina jest prześliczna, sama bym ją wzięła, gdybym miała możliwości...

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie malutkiej udało się trafić do tej Warszawy :) Szkoda, że wcześniej się jej nie udało, miała to obiecane :/ No ale niestety po raz kolejny zawiódł człowiek. Jeżeli się nie ma czasu, to się nie powinno obiecywać i rozpoczynać sprawy. A tak to potem inne osoby nagle muszą stawać na głowie i myśleć co zrobić, aby doprowadzić sprawę do końca, bo ktos sprawę pozostawił sobie tak po prostu...

Jak się miewa mała? Jest już bardziej odważna? U nas była dosyć wstydliwa i nieśmiała. Dodatkowo wkurzał ją Hugo - szczeniak spaniela, ciągle odprawiał szaleństwa, dźgał ją nosem, dawał plaskacza łapą, podczas gdy ona sobie spokojnie leżała na kanapie i chciała odpoczywać :]

Ona na pewno szybko znajdzie dom. W pociągu do Poznania każdy zwracał na nią uwagę, mówił, że ojej jaka ona śliczna :) I nie obyło się oczywiscie bez propozycji wyciagania szynek z kanapek i nakarmienia małej :D Ale pozwoliłam tylko na jeden plasterek, żeby jej się czasem nie zwróciło :]

Czy szwy są już ściagnięte?

Posted

missy87 napisał(a):
Nareszcie malutkiej udało się trafić do tej Warszawy :) Szkoda, że wcześniej się jej nie udało, miała to obiecane :/ No ale niestety po raz kolejny zawiódł człowiek. Jeżeli się nie ma czasu, to się nie powinno obiecywać i rozpoczynać sprawy. A tak to potem inne osoby nagle muszą stawać na głowie i myśleć co zrobić, aby doprowadzić sprawę do końca, bo ktos sprawę pozostawił sobie tak po prostu...

Missy - będziesz robiła dyplom - zrozumiesz...
nie poradzę na to że transport byłby załatwiony od razu gdyby nie schronisko i sterylka ... miałam dostać informację ze schroniska kiedy mała będzie wysterylizowana i co ? .... więc prosze cie nie zwalaj winy na mnie że to ja nie dopilnowałam sprawy do końca...

Posted

O tym, że piszesz inżynierke ( co zresztą każdy wszem i wobec wie ) nie dowiedziałaś się nagle. Skoro masz do pisania prace to pisz i zajmij sie tylko tym, a nie włączasz się w inne sprawy. I nie chce już słyszeć Twoich usprawiedliwień, bo nie słysze ich już pierwszy raz, a ciągle jakieś są, tak samo zreszta jak rozpoczęte przez Ciebie niepodokańczane sprawy. Pracownicy schroniska swoje zdanie na cały ten temat już mają i ciężko mi uwierzyć, że to oni ciągle nawalają ( bo na nich zganiasz, a to że nie zadzwonili - sama może przedzwoń, kierowniczka ma pełno spraw na głowie, może jej wyleciało, jeżeli zależy Ci na sprawie, którą się zajmujesz powinnaś nawet sama do niej wydzwaniać i wypytywać nawet późnymi wieczornymi porami, ze mna zawsze bardzo chętnie współpracują i pomagają i po dogadaniu się z nimi zawsze jest tak, jak było ugadane. To raz, a dwa...eszz nie chce mi się znowu sprawy Perełki przypominać...Nie chcę tutaj brudów na temat tego co robisz, tj spraw związanym z naszym schroniskiem, ale naprawdę weż to do serca i przemyśl, a nie tylko wymyślasz kolejne tłumaczenia.
Po prostu, jeżeli nie masz czasu, to nie obiecuj, obiecuj tylko wtedy, gdy wiesz, że masz czas się tym zająć i kiedy wiesz, że nagle w połowie drogi całej sprawy nagle jej nie porzucisz. Bierz się za pisanie pracy, bo wszyscy ( tj. schronisko i wolontariusze ) czekamy z niecierpliwością, kiedy bedziemy mogli równiez sami aktualizowac stronę schroniska. Zależy nam, żeby wszystko było na bierząco, bo teraz są spore zaległości z aktualnościami...no a sporo ludzi własnie na niej znajduje psy.

Mshume, czekam na kolejne świeżości od małej uszastej :D:D

Posted

Bardzo proszę o zakończenie osobistych przepychanek personalnych i przeniesienie ich na pw!
To wątek DINY i niech tak zostanie!

W górę maleńka :loveu:

Posted

Dinka jest już w DT i niedługo w nim posiedzi, więc o co chodzi?
Dzięki całemu zamieszaniu sunia, które trafiła a chwilę do mshume odnalazła właścicieli więc, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Posted

No nie tak na chwilę, była 2 tygodnie u mnie ta ukraińska szczekaczka ;) Worek karmy zjadła ;)
Dzisiaj jestem z wesołym autobusem u mojej mamy, Dina pilnuje terenu, obszczekując onkę sąsiadów :)

Posted

mshume napisał(a):
Sankja juz 107 postow, niezła jesteś ;)

heh, się hopa, nie ;)

chwyciła mnie za serce ta mała Amelka bez łapki. Normalnie myślę o gnojówie dzień i noc :(

włazić do małej na wątek! ale już! (w podpisie :p)

Posted

mshume napisał(a):
kompletnie nikt :(

Sankja napisał(a):
kurde, minęło juz kilkanaście godzin od zamieszczenia ogłoszeń. Zaczynam się martwić :(

:D:D:D

ej no przestańcie! ludzie są po prostu w pierwszej fazie czyli obłędnym zachwycaniem się Dinką. Mowę im odjęło ot co! :cool3: Jak trochę ochłoną z tego transu, powzdychają sobie to zadzwonią! i się bić będą jeszcze:eviltong: