Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto moja nowa tymczasowiczka, DINA. Jest z nami od czwartku. To zjawiskowo piękne i urocze psiątko ma około 2 lat, waży 5 kg, mierzy 30 cm w kłębie. Ma piękną, gładką sierść. Dina ma maniery prawdziwej damy: pięknie chodzi na smyczy, jeździ autem i pociągiem, trzyma czystość w domu. Zna podstawowe komendy, pięknie aportuje piłeczkę. Jednym słowem: ideał psa szuka domu.:cool1: Jest zaszczepiona, wysterylizowana, odrobaczona i odpchlona.

BARDZO PROSZĘ O OGŁASZANIE suni, ja sama tego nie potrafię :shake:

Tekst do ogłoszeń:

Dina- mini sunia w typie papillon do adopcji.To zjawiskowo piękne i urocze psiątko ma około 2 lat, waży 5 kg, mierzy 30 cm w kłębie. Ma piękną, gładką sierść. Dina ma maniery prawdziwej damy: pięknie chodzi na smyczy, jeździ autem i pociągiem, trzyma czystość w domu.Grzecznie zostaje sama. Lubi dzieci. Zna podstawowe komendy, pięknie aportuje piłeczkę. Jednym słowem: ideał psa szuka kochającego domu.
Sunia jest zaszczepiona, wysterylizowana, odrobaczona i odpchlona.

KONTAKT tel. 607182400, emai: rokicki.pawel@wp.pl
[FONT=Arial]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej
wizyty przed i po adopcyjnej a także utrzymywania kontaktu z adoptującym.
[/FONT]

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kana już jest ;)
Biorę się za ogloszenia.

Potrzebny mi numer telefonu i meil

Dopisz do tekstu :

W sprawie adopcji proszę o kontakt :
tel. 607182400, emai: rokicki.pawel@wp.pl

[FONT=Arial][SIZE=1]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej
[SIZE=1]wizyty przed i po adopcyjnej a także utrzymywania kontaktu z adoptującym.[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]

Posted

cudo, cudo, cudo, cudo :loveu::loveu::loveu:
mshume zazdroszczę Ci... masz same cudowne, wspaniałe tymczasowiczki :loveu::loveu:
ale jak to możliwe, ze ją ktoś wyrzucił? :crazyeye::angryy::angryy::angryy::shake:

Posted

Muszę jej znaleźć super domek. I to szybko, bo wiecie czym mi grozi, jak za długo u mnie posiedzi :( Zresztą już czuję,że będzie ciężko...:placz::placz::placz:

Posted

mshume taka pięknota ;)
na miejscu każdego domku już bym w drodze była ;)
tak jak z Lalą ;) (ona też była u Ciebie na dt?) już chciałam ją adoptować ale mi ją sprzed nosa sprzątnęli :/ hihi ;)
ale z niej Księżniczka ;)
nie martw się, u Ciebie wszystkie dziewczyny domki znajdują albo wracają do dotychczasowych :)

Posted

Kana, twoja pomoc jest bezcenna.:loveu:
Wiem,że długo u mnie nie będzie, więc cieszymy się sobą. jest piękna pogoda, niunia baraszkuje ogrodzie i na spacerach.Coraz mniej powarkuje na mojego białaska:p

Posted

oj Lala była wspaniała... ;)
urabiałam rodziców i jak się zgodzili, to się okazało, ze adoptowana... ale dobrze, ze dobry domek ;)
no wiesz niej to Księżniczka, to jak ma się Panią dzielić z innnym? :)

Posted

no jestem u pięknej :D

[SIZE="1"]przepraszam ze tak wszystko zostawiłam z Dinką wcześniej i nic w jej sprawie nie robiłam... byłam we wrocławiu nie miałam komletnie jak, w dodatku inż mnie goni .... ale już jestem

wstawie jeszcze fotkę zza czasów schroniska ;)

Posted

mshume napisał(a):
Muszę jej znaleźć super domek. I to szybko, bo wiecie czym mi grozi, jak za długo u mnie posiedzi :( Zresztą już czuję,że będzie ciężko...:placz::placz::placz:

Wiem coś o "tym" :D:diabloti:

Posted

Ależ piękności :)
Domki się będą biły, Mshume, ładowarka telefoniczna i chusteczki higieniczne pod ręką musisz mieć cały czas :).

Posted

Cioteczka, pardon moi :) To dopiero założony wątek, nie rozsyłałam zaproszeń, wrzuciłam tylko link na mikropsy. Dzięki,ze jesteś tutaj :)