Dorothy Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 przepaszam, bylam nieco zajeta ratowaniem troche wiekszych stworzen, mianowicie koni z Kocmyrzowa, ciekawych zapaszam na watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1616792#post1616792 przemysle sprawe psow, narazie jestem padnieta oba sa cudowne.... boje sie tylko ze bedzie ich zbyt duzo i zbyt duze ... razem:-( Quote
kinga Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 kunia kupiła...:crazyeye: no no no no, to dziś był konski dzień - jutro będzie psi :lol: Quote
kinga Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 odwiedziłam Czarną Hańczę w schronie, gdy wpadłam na króciutko już do mnie biegnie po smakołyk ( a dotychczas nie wychodziła z chlewika), ale jest tak bardzo przejęta, ze z wrażenia nie może sobie z nim poradzić:lol: - sierota jedna:lol: acha, to jest taka Hoska w wersji midi :oops: :lol: Quote
PaulinaT Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Czyli taka jak Czarna-Darma :cool3: Ja tu szybciutko prosze kolejkę chętnych :mad: :mad: - casting robimy!! :mad: :mad: Quote
Camara Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 kinga napisał(a):....już do mnie biegnie po smakołyk ( a dotychczas nie wychodziła z chlewika), ale jest tak bardzo przejęta, ze z wrażenia nie może sobie z nim poradzić:lol: - sierota jedna:lol: ... no nie - kompletnie wymiękam przy tym opisie :placz: Quote
Kasie Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Czyżby Camarze przy tym opisie o smakołyku stał przed oczami jej własny Borcio? Albo lepiej negatyw Jej Boryska? Quote
Dorothy Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Kinga nie kus takimi opisami bo faktycznie serce mieknie. Co do Lorda mam obawy, boje sie miec psa ktory ucieka, chyba mby mi serce peklo ze strachu jakby nawial... A Hancza ucieka czy nikt nic nie wie? A jakie nadzieje na zgode z innymi sukami?? Hoska jest zaborcza;) a z Sunia to juz ogole cyrk eech czemu moj dom nie jest tak pojemny jak moje serce.....??? Quote
PaulinaT Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Dorothy napisał(a):eech czemu moj dom nie jest tak pojemny jak moje serce.....??? ototo... właśnie - trafiłaś w samo sedno... :-( ja bym jeszcze dodałą: "dom i portfel"... :-( Quote
kinga Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 jak na razie to Hańcza w ogóle nie wychodzi z boksu, nawet na specjalne okazje :shake: - patrz: zdjęcia ...myślę, ze nie ucieka - suki bardziej się trzymają ludzi Dorota, ale Ty już chyba masz dużo ogonów, co?... - chyba bym miała wyrzuty sumienia, gdybym Ci ją wcisnęła :oops: chyba niestety nie będę Ci jej wciskać:shake: - bo by mnie później to sumienie zżerało... Quote
Patikujek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No0 to ja podnoszę śliczną sunię, a Lord może by nie uciekał gdzyby go wukastrować??? Quote
Camara Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 i Pięknota w stylu Negro pozuje (z kumplami) także tu: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_gl=600 Quote
kinga Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 kochana Camara:loveu: - zamiast chorować, to mi psy promuje...:p ...rozczuliłam się :oops: Quote
Camara Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Hańcza na allegro: http://www.allegro.pl/item101261400_czarna_hancza_koszalin.html Nie mogę napatrzeć się na jej zdjęcia :roll: ech... żeby mój biały szatanek o imieniu Belcia był bardziej ugodowy... to... wiecie co... :cool1: Quote
Camara Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='kinga']kochana Camara:loveu: - zamiast chorować, to mi psy promuje...:p ...rozczuliłam się :oops: ech... a co mi innego pozostaje :cool1: tylko tyle mogę zrobić dla czarnego futrzaka... jest jeszcze na: http://www.ebaza.pl (w dziale hobby/zwierzęta) oczywiście z chłopakami! Quote
kinga Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Hańcza robi się dzielna... :multi: wczoraj byłam w schronisku i nie mogłam sobie odmówić przemarszu przed trybuną honorową w ilości 16 boksów ach, z jakim aplauzem jestem witana... niczym jakaś gwiazda filmowa...:loveu: ( no, a że to poparte jest drobnym łapówkarstwem, wtykanym do pysków, to już inna sprawa :oops: ) ...no i Hańcza już nie siedziała zaszczuta w chlewie, tylko pchała się do mnie po te smakołyki z ogromną werwą... nie zważając na małego skurczybyka, który z wrażenia nawet jej nie napadł - za co został przeze mnie - łaskawie, acz bez entuzjazmu - wynagrodzony :p Quote
Patikujek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 To wspaniała wiadomość, teraz przynajmniej będzie bardziej widoczna i dzięki temu może w końcu ktoś ją zauważy:lol: Quote
kinga Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 ...skromne wieści bo skromne, ale dobre: -Hańcza znów obłaskawiona smakołykami :lol: - już się pcha nie zważając na nic - depcząc po małym skurczybyku :lol: ... niedługo nowy wątek bedę musiała założyc pt: Mały skurczybyk zdominowany przez Hańczę :evil_lol: ...no, ale w jej sprawie ciiiiszaaaa:-( - nikt nie dzwoni, nikt nie pisze :-( Quote
swan Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kinga, ja już się teoretycznie zapsiłam totalnie (miało być cztery, będzie pięć:crazyeye: ), więc teraz tylko usługowo mogę pomagać no więc usługa windowania na pierwszą stronę - raz!:razz: Quote
kinga Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='swan']kinga, ja już się teoretycznie zapsiłam totalnie (miało być cztery, będzie pięć:crazyeye: ), więc teraz tylko usługowo mogę pomagać no więc usługa windowania na pierwszą stronę - raz!:razz: oooooooooooo :crazyeye: ja się zatrzymałam na Darmie i Luśce:crazyeye: - to proszę o szczegóły;) Quote
Camara Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ja namierzyłam upatrzonego przez swan czarnula - wilczarzowatą sunię, zgadza się??? ale i tak brakuje mi jeszcze jednego do rachunku ;) Kinga, nie chcę cie dobijać... ale dałaś Hańczy nadzieję... ona biedulka żyje dla twoich odwiedziń... pewnie w życiu nikt jej nie dawał smakusiów... te sekundy z tobą to sens jej życia :-( dlaczego nikt się nie odzywa??????? :placz: Quote
swan Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 no widzisz, bo to na razie wirtualne jest wszystko... Jak Baron pojechał do innego domku, to zdecydowałam, że wezmę psiaka od teściów, szukali dla niego dobrego domu, sami sobie z młodym ONko/husky nie dają rady a u mnie toto będzie miało raj na ziemi. Potem miałam telefon , że chyba moja Negra się znalazła (po 3 miesiącach:crazyeye: ) . Pojechałam, ale to nie moja Negra, natomiast sunia tak bardzo podobna, że aż serce bolało. Pani ją przygarnęła , znalazła ją w lesie z dwoma szczeniakami, szczeniakom już domki znalazła, a teraz szuka dla suni, której nie może zatrzymać, no ma już nagrany wyjazd do pracy zagranicę. No i zdecydowaliśmy, że wezmę tą czarną. No a z wątku Barona wyszła wielka czarna sunia pokazana przez Supergogę, na którą zresztą już wcześniej zwróciłam uwagę... no i jak mi ją dadzą to zaadoptuję:p wyszło na to że będę miała 3 czarne sunie, łaciatą Luśkę i psiaka szarego jak husky/malamut:crazyeye: a teraz już się zamykam, bo się strasznie naoffowałam w wątku Czarnej Hańczy:oops: Quote
kinga Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Camara napisał(a):ja namierzyłam upatrzonego przez swan czarnula - wilczarzowatą sunię, zgadza się??? ale i tak brakuje mi jeszcze jednego do rachunku ;) Kinga, nie chcę cie dobijać... ale dałaś Hańczy nadzieję... ona biedulka żyje dla twoich odwiedziń... pewnie w życiu nikt jej nie dawał smakusiów... te sekundy z tobą to sens jej życia :-( dlaczego nikt się nie odzywa??????? :placz: tak, dobij mnie Ty potworze, dobij :mad: - tam jest jeszcze co najmniej ze trzydzieści Moich Ukochanych - które - widzę, jak sie budzą z letargu coraz bardziej z każdą moją wizytą - kolejnych dwadzieścia, które lubię - i cała reszta - grubo ponad sto, które też pchają się do mnie przez kraty, jak tylko mogą, a które muszę olewać, bo po prostu nie mam tylu smakołyków - a ja mam w domu trzy psy i żadnego juz nie wcisnę - a w eterze cisza - a Camara mi mówi, ze te wszystkie w schronie tylko na mnie czekają - tylko w łeb sobie palnąć Quote
Camara Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kinga napisał(a): .... - tylko w łeb sobie palnąć to poczekaj... zrobimy to razem :puppydog: gdzie ją jeszcze pokazać??? no gdzie??? Quote
Patikujek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wy się tam nie ważcie sobie w łeb palnąć, przecież jest jeszcze tyle psiaków które pomocy potrzebują i ktoś musi je światu pokazać:mad: Quote
Recommended Posts