masienka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jak juz koty beda w uzyciu do zglos sie do mnie ;) pokieruje gdzie trzeba hihiihhi Quote
Camara Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No to pozostało mi oficjalnie przeprosić Haneczkę, za paskudne podejrzenie o nabieranie sadełka :evil_lol: no bo jak mężnieje i to są same muskuły :cool3: to zupełnie inna sprawa :lol: byle więcej nosić na rękach się nie kazała ;) Quote
kinga Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 to Haneczka jest Strongwoman :lol: Quote
PaulinaT Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wow - akcja za akcją i akcję pogania. Chwile mnie nie było i jest co naganiać :evil_lol: Zuza-a a ile ty masz to teraz psów?? Bo ja sem zagubiła... Quote
Zuza35 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Paulinko, nie zauważyłam pytania, sorki :-) Teraz mam trzy psy, Binga, Hanię i Augusta, a czwarty w drodze i na tym koniec :-( No i jeszcze kota Matylda :-) A co do Hani: "NIE, NIE, NIE PRZEPROWADZE SIE DO NOWEJ BUDY! A CO MNIE TO OBCHODZI, ZE TO BUDA KLASY RITZ, POSTAWIONA TAK, ZEBY MI NIC NIE WIALO I NIE KAPALO! NIE PODOBA MI SIE I JUZ! WOLE STARA, W KTOREJ ZAPEWNE ZAMARZNE NA SMIERC I NIE OBCHODZI MNIE, ZE MA ZOSTAC PRZEROBIONA I PRZESTAWIONA DLA NOWEGO PSA!" I jak z taką dyskutować?? No jak? Jakieś pomysły? Quote
Zuza35 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Decyzja została podjęta - Hanka zostaje w starej budzie. Trudno, skoro się upiera... Ściany i dach kojca zostaną obłożone plexi (dla niezorientowanych, kojec to nie więzienie Hanki :-) Nawet zameczek w drzwiach już nie działa, to takie apartamenty Haneczki :-) ), a budę się obmuruje ze styropianem. Mam nadzieję, że to na zimę wystarczy... Sama Hańcia tego chciała, a buda będzie dla nowej suki :-) Quote
kinga Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 no i o jedną traumę Hanka ma mniej... :lol: pewnie, taka buda to jej absolutny azyl - a azylów nie powinno się niszczyć tylko dlatego, ze się kupiło nową budę :shake: Quote
kinga Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zuza - a ty nic a nic nie piszesz, co u Hanki :shake: ... a Camara to już ma czarne wizje w związku z tym, ze nic a nic nie piszesz :shake: ( i bynajmniej czarne wizje nie są spowodowane hankowym umaszczeniem :roll: ) Quote
Zuza35 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Chyba mnie myślami przyciągnęłaś :lol: Tak dawno tu nie bywam i nagle dzisiaj postanowiłam sprawdzić co tu się dzieje :-) A czarnych wizji mieć nie należy, bo ja to sobie myślę, że tak szczęśliwa Hanka jeszcze nie bywała :) Szaleje po całym pseudoogrodzie (rozpędza się z jednego krańca na drugi i leeeeci jakby wystartować zaraz miała :-) , dziury robi do Chin, apetyt ma wilczy, używa dwóch bud i garażu, w zależności od aury, Augusta kocha nad życie. W dalszym ciągu jest niedotykalska, ale kiedy na Sylwestra i Wielkanoc strzelali petardami albo kiedy są w ogrodzie jakieś bardzo ruchliwe dzieci, Hanka ucieka do domu i przytula się do mnie... Kiedy pierwszy raz to zrobiła - normalnie zdębiałam i nie wiedziałam jak się zachować :-D Teraz już wiem, że trzeba podrapać brzuszek, wtedy Hania rozkłada się podwoziem do góry i oczęta przymyka... i strachy przechodzą. Hania razem z Augustem ostatnio mają martwiące mnie hobby. Wygryzają dziury w siatce, w tych miejscach gdzie jest ona plastikowa i urządzają sobie piesze wycieczki. Haneczka wraca szybko, gorzej z Augustem - tą trzeba ganiać. Chyba w końcu muszę się wziąć za ogrodzenie... ciekawe za co... Ponieważ już wiem jak wywabić Hanię z budy i dorwać podstępem, jest szansa, że uda się jakoś uczesać, tylko nie chcę tego robić zbyt gwałtownie. Zdjęcia będą jak je zrobię:) No i Hani nie badał do tej pory wet... cieczki nie miała i to mnie martwi. Ale zbliżają się szczepienia to i tak trzeba będzie wetowi Hanię zaprezentować. I to wszystko, jeżeli chodzi o tę sukę to prawie sielanka :-) Jest cudna i kochana i przede wszystkim dobrze się czuje ;-) Quote
kinga Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 nooooo :p - takie posty to ja lubię :loveu: ales mi Zuza dobra koleżanko humor poprawiła :lol: ( a że jestem po wyrwaniu zęba i przed wywiadówką w szkole - to i depresję ciężką od wczoraj mam) Zuza - mam prośbę - bo ja mam w komórce Twoje dwa telefony i wiem, ze jeden nieaktualny - a że robiłam porządki w ksiażce tel. to i jeden wywaliłam - podaj mi proszę na pw, który masz dobry, bo już nie wiem, czy mnie pamięc nie zawiodła i czy nie pozbawiłam się jedynego kontaktu z Tobą :shake: ...nie, zebym tak nagle chciała cię najechać z kolejnym psem :oops: - ale kto wie?... kto wie?... :eviltong: a o Hance pisuj :mad: - to Twój psi obowiązek :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Noo ale fajne wieści :loveu: Zuza35 napisał(a):Zdjęcia będą jak je zrobię:) to rób kochana i wklejaj :cool3: Quote
Camara Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kinga, ty tu nie donoś :mad: ja tylko tak sobie czarnowidztwo uprawiam, przy okazji :roll: i liczę, że mi ktoś humor poprawi ;) no i proszę! Mówisz i masz :lol: Zuza - ty osłodo życia :p ja cie :iloveyou: Quote
kinga Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 no i macie - druga dobra wieść :loveu: ...nie dość, ze Hanka żyje - to i Camara żyje !!! :loveu: Zuza - Hanka jak widać jest priorytetowa :lol: , bo Camara ujawniła się tu po raz pierwszy od paru tygodni :p to już teraz nie masz wyjścia - wklejaj to, co szybko Hance porobisz ( to taka zagadka: co Zuza wklei, jak porobi?) :lol: :lol: :lol: Quote
karina1002 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zuza35 napisał(a): No i Hani nie badał do tej pory wet... cieczki nie miała i to mnie martwi. Ale zbliżają się szczepienia to i tak trzeba będzie wetowi Hanię zaprezentować. No proszę, u Ciebie brak a u mnie nadmiar :evil_lol:. 8 tydzień i też wet. I tak źle i tak niedobrze :) Quote
PaulinaT Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 karina1002 napisał(a):No proszę, u Ciebie brak a u mnie nadmiar :evil_lol:. 8 tydzień i też wet. I tak źle i tak niedobrze :) ech te sunie z Koszalina... :roll: :evil_lol: Quote
kinga Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 PaulinaT napisał(a):ech te sunie z Koszalina... :roll: :evil_lol: ech, weź mnie nie martw :shake: Ty wiesz, jak ja się - jako Macierzysta Komórka Eksportująca - martwię? Quote
joaaa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zuza, a ja nie wiem jak mam się odezwać, bo mi tak łyso, że się nie odzywałam. I im bardziej się nie odzywałam tym bardziej nie potrafiłam się odezwać. Problemy goniły problemy i potem było coraz bardziej trudno. Więc teraz postanowiłam na forum publicznym oświadczyć :oops: Ten internet jest jest jednak bardziej mobilizujący. Chętnie bym Was odwiedziła. Mam nadzieję, że mam tel. aktualny. Quote
Zuza35 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Joaaa, Ty się nie tłumacz, tylko wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj:D Nr chyba masz dobry, ale na wszelki wypadek: 505 022 437. No to zrobiłam i wklejam (zgadnijcie co:D ). A suki z Koszalina są takie (na pokrywę proszę nie zwracać uwagi, nagle powstał upał i Hania linieje na szybko :-) ): Dzisiaj była sesja robiona podczas dawania smakołyków :-) Stąd dziwne pozy, które panna Hanna przybiera :-) Zdjęcie poniżej jest kiepskie, ale było robione przez szybę. Tak dziewczynki odpoczywają :-D August (inna dogomaniowa suka) nie lubi siedzieć na betonie, ona ogólnie jest zmarźluchem. A to już jeden z chińskich łączników Hani i Augusta. Nie wiem czy to widać, ale to ma głębokości jakieś 60-70 cm... I na koniec zdjęcia, na których Hani nie ma, ale strasznie je lubię :-) August i Bingo, a na drugim tenże August z Matyldą :-) Quote
Camara Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Zuza35'] nie ma to jak cieplutki dywanik pod doopką :p a te dziury w ogrodzie :roll: wysublimowane i ekstrawaganckie w kształcie :p trzeba to rozreklamować! to może byc hit sezonu! myślę, że będzie dużo chętnych na zatrudnienie tego projektanta ogrodów :evil_lol: Quote
joaaa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Zuza, dzięki! :loveu: Masz wizytę w najbliższym czasie. A chiński łącznik do sąsiada, czy do kojca Hani? aaaa, chyba z kojca?..... Quote
Zuza35 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Chiński łącznik jako ucieczkowy jest taki średnio udany, bo prowadzi właśnie do kojca :evil_lol: Ale może to pierwsza próba taka mało udana :evil_lol:. Camara, a wiesz, że możesz mieć dobry pomysł... Taka sztuka ludowa... psowa... Mogą pełnić rolę schowka zimnego, a jak ktoś chce to można przerobić na basen :lol: Zaczynamy promocję :D Quote
kinga Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Zuza, kochana :loveu: spadasz mi jak z nieba :lol: z tą Hanką bo mi właśnie do ogrodu nawieźli kilka kamazów ziemi i usypali ogromne hałdy bez ładu i składu :shake: zamiast płaskiej traweczki mam teraz góry i górzyska - i pilne trzeba mi kogoś, kto się tym zajmie - przekopie, rozplantuje, ba! wykopie spore oczko wodne a mechaniczna koparka liczy sobie słono za godzinę :niewiem: ...moze namówisz Hankę na odwiedziny w kraju lat dziecinnych? :p zabawi sie suczyna, a przy okazji przekopie mi ogród... :multi: Quote
samoglow Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 chwila, cos tu sie nie zgadza:mad: Tam maja byc budy dla podhalanow i Foresta, a nie zadne oczko wodne ! Co to Forest jakas zaba jest, albo za przeproszeniem, zlota rybka???!!!:shake: :evil_lol: :razz: kinga napisał(a):Zuza, kochana :loveu: spadasz mi jak z nieba :lol: z tą Hanką bo mi właśnie do ogrodu nawieźli kilka kamazów ziemi i usypali ogromne hałdy bez ładu i składu :shake: zamiast płaskiej traweczki mam teraz góry i górzyska - i pilne trzeba mi kogoś, kto się tym zajmie - przekopie, rozplantuje, ba! wykopie spore oczko wodne a mechaniczna koparka liczy sobie słono za godzinę :niewiem: ...moze namówisz Hankę na odwiedziny w kraju lat dziecinnych? :p zabawi sie suczyna, a przy okazji przekopie mi ogród... :multi: Quote
Camara Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 samoglow napisał(a):chwila, cos tu sie nie zgadza:mad: Tam maja byc budy dla podhalanow i Foresta, a nie zadne oczko wodne ! Co to Forest jakas zaba jest, albo za przeproszeniem, zlota rybka???!!!:shake: :evil_lol: :razz: OOO! słuszna uwaga! Kinga, przecież 19 podhalanów zrobi ci takie dziury w ogrodzie, że niejdno oczko wodne będziesz miała i to rozmiarów olimpijskich. Do reszty dziur posadzisz 100-letnie dęby :p Quote
Recommended Posts