INU Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 sędzia: Magdalena Musiał (PL) PSY kl. otwarta wł. Szczepańska Adrianna (ATARI-GO TSUGI Namitori) SUKI kl. otwarta wł. Gała Gabriel (ANKOKU GO Sensakura) Quote
Agappe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 a w Lublinie to raczej normalne.. nigdy za dużo kitek tam nie było Quote
INU Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Agappe napisał(a):a w Lublinie to raczej normalne.. nigdy za dużo kitek tam nie było Trzeba też wziąć pod uwagę, że tego samego dnia odbywają się w Polsce jeszcze dwie inne krajówki, co również mogło wpłynąć na liczebność stawki. ;) Quote
Matagi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No to sie nie spracuję robieniem zdjęć:evil_lol: Quote
bety Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 INU napisał(a):sędzia: Magdalena Musiał (PL) PSY kl. otwarta wł. Szczepańska Adrianna (ATARI-GO TSUGI Namitori) - V1, CWC, Zwyc., BOB SUKI kl. otwarta wł. Gała Gabriel (ANKOKU GO Sensakura) - V1, CWC, Zwyc. To są wieści od Lilki - chyba niczego nie pokręciłam. Niewiele słyszałam bo mi samoloty dziś huczały nad głową - w razie co Lilka sprostuje. Pzdr Quote
Matagi Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 bety napisał(a):To są wieści od Lilki - chyba niczego nie pokręciłam. Niewiele słyszałam bo mi samoloty dziś huczały nad głową - w razie co Lilka sprostuje. Pzdr Jest ok!:lol: Mam zdjęcia /dostałam:eviltong:,bo dorwałam SUPERFOCICIELA z super sprzętem:loveu:/,wetkne jutro,bo dzis ...nie mam jakos do tego nabożeństwa:diabloti: Quote
bety Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 To ja znowu w zastępstwie leniucha Lilki :eviltong::evil_lol: [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Pzdr Quote
Recommended Posts