Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haneczka to śliczna, drobniutka dziewczynka

Jest jeszcze młoda, ma niecały rok, i już musiała znaleźć się w schronisku.. Haneczka jest z tego powodu bardzo smutna..

Sięga mniej więcej do połowy łydki.. A to jej spojrzenie.. Rozczula

Chciałaby być przytulana, chciałaby mieć swój dom i Ciebie na wyłączność.. Jeśli mozesz, spełnij marzenie Hani

Hania już nie urośnie. Prosimy, podaruj jej dom, bo to taka smutna psina...

Adoptując Hankę zyskasz wspaniałego przyjaciela na wiele lat!
Sunia jest zaszczepiona i odrobaczona, posiada książeczkę zdrowia

Hania nie ma roku, przebywa w schronisku dla zwierząt w Gaju.

[SIZE=4]Istnieje możliwość pomocy w transporcie pieska, przy wcześniejszym uzgodnieniu

Kontakt w sprawie adopcji :
Paulina[SIZE=6][FONT=Times New Roman](0) 603-653-1[/FONT][SIZE=6][FONT=Times New Roman]28
[/FONT]
Dominika[SIZE=6][FONT=Times New Roman] (0) 608-68-66-79[/FONT]
Kajetan
[SIZE=6][FONT=Times New Roman](0) 602-751-299 [/FONT]

[SIZE=6][SIZE=4][FONT=Verdana]e-mail:[/FONT][SIZE=6][SIZE=4][FONT=Verdana] dm6172@gmail.com[/FONT]

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej

http://gaj.schronisko.net/adopcja-id-49039.html

Posted

ja osobiście nie znam Hani i nawet nigdy nie widziałam jej na żywo -zauroczyła mnie jednak bardzo, gdyż przypomina mi moją sukę -rożnią się tylko chyba białymi łatkami.

Helga&Ares Hania ma klapnięte uszka czy stojące?

Posted

Helga&Ares napisał(a):
z tymi ucholami to rożnie, kiedy ktoś nowy wchodzi, to postawi, w pozostałym czasie klapnięte

moja sunia jak się do nas przybłąkała to tez miała takie położone -jak już dobrze się poczuła to od razu uszka stanęły.

Hanie nie ma ogłoszeń -wiec jakby ktos miał czas i ochotę ją poogłaszać to Hania będzie bardzo wdzięczna.

Posted

dla mnie wygląda na małego psa -pewnie ważny coś ok 10 kg chociaż w sumie to ciężko po samym zdjęciu ocenić wagę psa

A czy w tym schronisku psiaki wychudzą na spacery z wolontariuszami?

Posted

Sunia ma na moje oko jakieś 7kg
Oczywiście, psiaki wychodzą na spacery, są leczone, mają dobra opiekę. Schronisko jest czynne całą dobę więc każdy pies kilka razy dziennie jest na wybiegu.

Posted

to dobrze, ze ma spacerki.

A coś więcej o charakterze wiadomo? Jak zachowuje się poza schroniskiem, czy boi się ruchu ulicznego, czy jest lękowym psem czy raczej pewnym siebie, jak z innymi psami?

Posted

Schronisko usytuowane jest na wiosce, przy lesie, w spokojnych okolicach, więc trudno mi powiedzieć, czy boi się ruchu ulicznego. Do ludzi podchodzi natomiast pewnie, najpierw od tyłu obwąchuje, a później to już tylko buziaki, podskoki, sami wiecie :)