Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie łolkiee. Dobrze, że są bezpieczne, nakarmione i pozbyły się tych paskudnych kleszczy! Obawiam sie, że trudno będzie znaleźć domek "podwójny". Większośc ludzi nie rozumie, jakie to szczęście mieć dwa psy (lub więcej) i być członkiem sfory :)

Posted

Awit napisał(a):
Takie wciśnięte w fartuszki:-)

fartuszki o trochę za małe, ale tak wyszło. Zresztą dziś ganiały bez fartuszków bo co chwila je ściągały. Szfy, które zrobiła pani wetka są tak finezyjne, że już dziś wyglądają bardzo ładnie.

Posted

Asior napisał(a):
eetam ona przypomina amstafa który nie wyrósł :)

[FONT=Tahoma]amstafa? faktycznie lutczater rozmawiając ze mną o psinkach w polu, tak mi ją opisała - mały amstaf. Ale kiedy ją zobaczyłam myślałam że pęknę ze śmiechu, okazała się kruszynką.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Obie Myszki są bardzo różne. Czarna to przylepka ale bardzo odważna, broni mnie przed wszystkimi psami, które cisną się do pogłaskania. Ruda Myszka to łobuziak. Ciągle coś w pyszczku nosi i coś psoci. Czai się za rupieciami i czyha na gołębie, ściąga pranie z suszarki, jak już nie ma co zniszczyć, to żuje kocyk. Jednak obie są bardzo miłe, śpią razem, jedzą razem, ... jak jeden pies.[/FONT]

Posted

Asior napisał(a):
ta jasna ma morduchnę asta, mówię Ci :) taką miniaturową ale ma ;)

dobra, zgoda - miniaturowy amstaf, a w moim awatorku jest basset.
Myszy łobuzują ale upomniane stają się jak aniołki - na krótko co prawda ale są grzeczne.