Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luta4 napisał(a):
Maks zostaje tylko jeszcze go odrobacze i zaszczepie i po 2m-cach kontrola pozdrawiam wszystkich którzy odwiedzali maksa i życzę spokojnej nocy

Super :)
Mamy happy end :D

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suczka po sterylizacji szaleje szuka dzieciaków nie je warczy na maksa i opiekunów chyba trzeba będzie podać środki farmakologiczne, mleko leje się strumieniami.

Posted

w dalszym ciągu szukamy domu dla maksa ten dom traktuję jako tymczas ponieważ lepsze to niż ulica.Psy się nie zgadzają .dziwne bo gdy suka była w ciąży iP zależało na sterylce poronnej to było ok a teraz jak osiągnęła to co chciała raptem jest żle.Kobieta ta również nie traktuje obowiązku dania leku o czasie tylko musiałam wysyłać 10 sms żeby przyszła na zastrzyk dzień póżniej.TO NIE JEST POWAŻNY OPIEKUN.

Posted

Wieka szkoda :(
Ale chyba rzeczywiście lepiej żeby Maks tam nie został.
Borówka16, ty chciałaś jechać zrobić zdjęcia, czy możesz pojechać tam ze mną ? Mam lustrzankę i zdjęcia wyjdą dużo lepsze do ogłoszeń.
Co z kastracją Maksa ?

Posted

Zapraszam was obie tylko od poniedziałku mnie niema wŁodzi wracam w czwartek rano i od tego dnia możemy się umówić .Jeżeli pasuje to fajnie.Maks nie jest kastrowany miałam wybór albo ciężarna sunia albo Maks. MYŚLĘ ze wybralam dobrze.

Posted

luta4 napisał(a):
Zapraszam was obie tylko od poniedziałku mnie niema wŁodzi wracam w czwartek rano i od tego dnia możemy się umówić .Jeżeli pasuje to fajnie.Maks nie jest kastrowany miałam wybór albo ciężarna sunia albo Maks. MYŚLĘ ze wybralam dobrze.

Wybrałaś zdecydowanie lepiej ! :)
Ok ,czyli jakoś po czwartku się umówimy ;)

Posted

Oczywiście i termin zostawiam do waszej decyzji jest tylko jedno ale ta kobieta jest w domu dopiero od 14 30.Z dziećmi pod nieobecność matki nie chcę rozmawiać

Posted

luta4 napisał(a):
Oczywiście i termin zostawiam do waszej decyzji jest tylko jedno ale ta kobieta jest w domu dopiero od 14 30.Z dziećmi pod nieobecność matki nie chcę rozmawiać

Ok ,to jakoś się muszę z Niką dogadać kiedy i mi i jej pasuje ;)

Posted

Maks jest biedny taka opieka to żadna opieka dziś znowu go widziałam na ulicy bez opiekunki.żeby trafił się domek naprawdę nie sprawiam kłopotów tylko boi się dużych psów i wtedy ucieka przed siebie . Mimo iż pani dostała dla niego nową smycz i szelki psiak chodzi samopas

Posted

[quote name='luta4']Maks jest biedny taka opieka to żadna opieka dziś znowu go widziałam na ulicy bez opiekunki.żeby trafił się domek naprawdę nie sprawiam kłopotów tylko boi się dużych psów i wtedy ucieka przed siebie . Mimo iż pani dostała dla niego nową smycz i szelki psiak chodzi samopas[/QUOTE]
Oj...Luta dasz radę zadzwonić do tej babki i ją opier*** ,że psa samopas puszcza.
I powiedz ,że ma go trzymać na smyczy :mad:

Posted

[quote name='luta4']Miłe cioteczki obiecałyście sesję foto już jestem dyspozycyjna[/QUOTE]

Już jestem.
Ja mogę każdego dnia, mieszkam blisko, więc nie będzie problemu żebym podjechała na chwilę.
Borówka, a Ty ? Kiedy możesz ?

Posted

Nika i borówka nie odezwały się widocznie mają coś ważniejszego. Jeżeli możesz to bardzo proszę podaj godzinę i miejsce spotkania w niedzielę ja się dostosuję wieczorem można się ze mną skontaktować tel. Pozdrawiam