Borówka16 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 luta4 napisał(a):Maks zostaje tylko jeszcze go odrobacze i zaszczepie i po 2m-cach kontrola pozdrawiam wszystkich którzy odwiedzali maksa i życzę spokojnej nocy Super :) Mamy happy end :D Quote
luta4 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Suczka po sterylizacji szaleje szuka dzieciaków nie je warczy na maksa i opiekunów chyba trzeba będzie podać środki farmakologiczne, mleko leje się strumieniami. Quote
luta4 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 w dalszym ciągu szukamy domu dla maksa ten dom traktuję jako tymczas ponieważ lepsze to niż ulica.Psy się nie zgadzają .dziwne bo gdy suka była w ciąży iP zależało na sterylce poronnej to było ok a teraz jak osiągnęła to co chciała raptem jest żle.Kobieta ta również nie traktuje obowiązku dania leku o czasie tylko musiałam wysyłać 10 sms żeby przyszła na zastrzyk dzień póżniej.TO NIE JEST POWAŻNY OPIEKUN. Quote
nika28 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Wieka szkoda :( Ale chyba rzeczywiście lepiej żeby Maks tam nie został. Borówka16, ty chciałaś jechać zrobić zdjęcia, czy możesz pojechać tam ze mną ? Mam lustrzankę i zdjęcia wyjdą dużo lepsze do ogłoszeń. Co z kastracją Maksa ? Quote
Borówka16 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Na prawdę bardzo szkoda :( Możemy tam podjechać razem ;) Quote
luta4 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Zapraszam was obie tylko od poniedziałku mnie niema wŁodzi wracam w czwartek rano i od tego dnia możemy się umówić .Jeżeli pasuje to fajnie.Maks nie jest kastrowany miałam wybór albo ciężarna sunia albo Maks. MYŚLĘ ze wybralam dobrze. Quote
Borówka16 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 luta4 napisał(a):Zapraszam was obie tylko od poniedziałku mnie niema wŁodzi wracam w czwartek rano i od tego dnia możemy się umówić .Jeżeli pasuje to fajnie.Maks nie jest kastrowany miałam wybór albo ciężarna sunia albo Maks. MYŚLĘ ze wybralam dobrze. Wybrałaś zdecydowanie lepiej ! :) Ok ,czyli jakoś po czwartku się umówimy ;) Quote
luta4 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Oczywiście i termin zostawiam do waszej decyzji jest tylko jedno ale ta kobieta jest w domu dopiero od 14 30.Z dziećmi pod nieobecność matki nie chcę rozmawiać Quote
Borówka16 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 luta4 napisał(a):Oczywiście i termin zostawiam do waszej decyzji jest tylko jedno ale ta kobieta jest w domu dopiero od 14 30.Z dziećmi pod nieobecność matki nie chcę rozmawiać Ok ,to jakoś się muszę z Niką dogadać kiedy i mi i jej pasuje ;) Quote
luta4 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Serdecznie dziękuję i czekam na wiadomość o terminie Quote
luta4 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja również podnosze Maksa bo jutro mnie nie będzie to o niego nie zadbam. Ciekawe co porabia ciotaczka Quote
luta4 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 MAKSIU skacz wysoko. Zmieniły się plany zostaję w Łodzi jeżeli ze zdjęciami pasuje wam wcześniej to jestem do dyspozycji Quote
luta4 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Maks jest biedny taka opieka to żadna opieka dziś znowu go widziałam na ulicy bez opiekunki.żeby trafił się domek naprawdę nie sprawiam kłopotów tylko boi się dużych psów i wtedy ucieka przed siebie . Mimo iż pani dostała dla niego nową smycz i szelki psiak chodzi samopas Quote
Borówka16 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='luta4']Maks jest biedny taka opieka to żadna opieka dziś znowu go widziałam na ulicy bez opiekunki.żeby trafił się domek naprawdę nie sprawiam kłopotów tylko boi się dużych psów i wtedy ucieka przed siebie . Mimo iż pani dostała dla niego nową smycz i szelki psiak chodzi samopas[/QUOTE] Oj...Luta dasz radę zadzwonić do tej babki i ją opier*** ,że psa samopas puszcza. I powiedz ,że ma go trzymać na smyczy :mad: Quote
luta4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Oczywiście że dzwonię to ona twierdzi że to dzieci go puściły rozmowa jak z debilem . JEDYNE WYJŚCIE TO DOMEK Quote
luta4 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Miłe cioteczki obiecałyście sesję foto już jestem dyspozycyjna Quote
nika28 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='luta4']Miłe cioteczki obiecałyście sesję foto już jestem dyspozycyjna[/QUOTE] Już jestem. Ja mogę każdego dnia, mieszkam blisko, więc nie będzie problemu żebym podjechała na chwilę. Borówka, a Ty ? Kiedy możesz ? Quote
luta4 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Nika domówcie się z borówką i podajcie mi dogodny dla was termin to pójdziemy razem . Serdecznie pozdrawiam i dziękuję Quote
luta4 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Przykro mi że skończyło się na deklaracji pomocy w zrobieniu zdjęć Quote
shani Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jeżeli dziewczyny nie mogą to ja mogę w niedzielę przyjechać i zrobimy jakieś fotki? Chyba, że Nika i Borówka zrobią to szybciej? :) Quote
luta4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Nika i borówka nie odezwały się widocznie mają coś ważniejszego. Jeżeli możesz to bardzo proszę podaj godzinę i miejsce spotkania w niedzielę ja się dostosuję wieczorem można się ze mną skontaktować tel. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts