Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dominika i Porto napisał(a):
My Katowice potem Nowy Dwór a potem się zobaczy :)

Katowice, potem Częstochowa (może), i bardzo prawdopodobny Świerklaniec - chętnie posłuchałbym tej sędziny .... nad Opolem dopiero sie zastanawiamy :razz:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_Carmen napisał(a):
A my byliśmy w niedziele w Lesznie. Tosca wygrała suczki (były całe 2 ;) ), dostała duże CWC i Najlepszą Suke w Rasie Wystawy Championów, jak to ładnie brzmi :cool3:

G-R-A-T-U-L-A-C-J-E !!!! Najważniejszy jest efekt ;) !

Posted

BabyCakes napisał(a):
Shogun Pasada

Dzięki! Ładny psiór .... Niestety :razz:
Na usprawiedliwienie powiem, że:
nigdy nie widziałam go na żywo ! Pana zresztą też :evil_lol:
i kiedy miał chyba inny włos ....

Posted

BabyCakes napisał(a):

Szczenieta
III. Hedo z Jurkowej Zagrody (brat naszej spacerowej kolezanki :cool3: )
:evil_lol:

To mój zwierz :p mogę wiedzieć gdzie mieszka teraz siostra Raptusowego?:lol:

Posted

mogę wiedzieć gdzie mieszka teraz siostra Raptusowego?

W Suchej Beskidzkiej :p
I straszna z niej rozrabiara :diabloti: Moj pies totalnie ja uwielbia, mimo ze Troja (bo tak ma na imie) pastwi sie nad nim niemilosiernie :diabloti: Coz, kobiety :razz:

Jakby Wam sie kiedys nudzilo w weekend i mielibyscie ochote na "spotkanie rodzinne" to zapraszam na spacer - w soboty zwykle wloczymy sie razem po okolicznych gorkach :razz:

Tosca wygrała suczki

Gratulacje :multi:

Posted

BabyCakes napisał(a):
W Suchej Beskidzkiej :p
I straszna z niej rozrabiara :diabloti: Moj pies totalnie ja uwielbia, mimo ze Troja (bo tak ma na imie) pastwi sie nad nim niemilosiernie :diabloti: Coz, kobiety :razz:

Jakby Wam sie kiedys nudzilo w weekend i mielibyscie ochote na "spotkanie rodzinne" to zapraszam na spacer - w soboty zwykle wloczymy sie razem po okolicznych gorkach :razz:
:multi:

no bardzo chętnie - nie tak daleko mamy - my z Krakowa...super by było - poznać siostrunię :p a jaki ma kolor? Raptus jest kremowy. Wystawiają ją albo mają zamiar?

Posted

no bardzo chętnie - nie tak daleko mamy - my z Krakowa...super by było - poznać siostrunię a jaki ma kolor? Raptus jest kremowy. Wystawiają ją albo mają zamiar?

Tez jest kremowa.
Raczej nie bedzie wystawiana, ale byc moze wlascicielka jeszcze zmieni zdanie.
Podaj mi na pw adres mailowy, to wieczorem wysle Ci kilka zdjec (mam je na innym komputerze) - niewiele na nich widac, bo te dwa diably razem ciagle sie kotluja, ale zawsze cos ;)

Widzialam Raptusa w Rzeszowie :)

• 2 weeks later...
Posted

Album zostal zastrzezony dla prywatnego uzytku - na razie. Moze po otrzymaniu zgody upublicznie go. Do osobnego albumu dam psy lokatowe. I ten bedzie mozna ogladac.

Posted

Upssss:oops: , hehehehehehehe, jak się jest chorym to się może taka pomyłka przytrafić :) hehehehe

W takim razie powodzenia za tydzień!
Wszystkim i wybranym i nie ...:P

Posted

Jeszcze raz o Crufts'ie:lol:
Jako, ze nie dostalam odpowiedzi na moje zapytanie w KC - udostepniam zdjecia tylko zarejestrowanym na GF.
Zarejestrowac mozna sie w kazdej chwili.

Posted

Myśle , że wszyscy znają Adekatosy to duża hodowla .To nie ich wina że mają psy w każdej klasie :))) a reszta coż jeśli już to wina naszych sędziów...a co do urody tych zwierząt ,się chyba nie wypada wypowiadać :)

Posted

Julka 34128 napisał(a):
Obserwuje od jakiegos czasu wystawy i widze, ze nie ma po co sie wybierac, bo ciagle Adekatos zbiera wszystko i nie daja szans komus innemu, a sa na prawie wszystkich wystawach i to obstawiaja we wszystkich klasach psy.:mad:

Spojnie, nie taki Adekatos straszny... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...