Tolutkowa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dominika i Porto napisał(a):My Katowice potem Nowy Dwór a potem się zobaczy :) Katowice, potem Częstochowa (może), i bardzo prawdopodobny Świerklaniec - chętnie posłuchałbym tej sędziny .... nad Opolem dopiero sie zastanawiamy :razz:
Ania_Carmen Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A my byliśmy w niedziele w Lesznie. Tosca wygrała suczki (były całe 2 ;) ), dostała duże CWC i Najlepszą Suke w Rasie Wystawy Championów, jak to ładnie brzmi :cool3:
Tolutkowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ania_Carmen napisał(a):A my byliśmy w niedziele w Lesznie. Tosca wygrała suczki (były całe 2 ;) ), dostała duże CWC i Najlepszą Suke w Rasie Wystawy Championów, jak to ładnie brzmi :cool3: G-R-A-T-U-L-A-C-J-E !!!! Najważniejszy jest efekt ;) !
Adsum Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=130&PageNo=4 tutaj sa zdjecia z Leszna ;-)
Tolutkowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Adsum napisał(a):http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=130&PageNo=4 tutaj sa zdjecia z Leszna ;-) Co to za chłopak na I lok.? Dalej wiem - Agent Lorwet i Bold Sunny, ale za diabła nie rozpoznaję zwycięzcy :shake: .
BabyCakes Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Co to za chłopak na I lok.? Shogun Pasada
Tolutkowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 BabyCakes napisał(a):Shogun Pasada Dzięki! Ładny psiór .... Niestety :razz: Na usprawiedliwienie powiem, że: nigdy nie widziałam go na żywo ! Pana zresztą też :evil_lol: i kiedy miał chyba inny włos ....
aga616 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 BabyCakes napisał(a): Szczenieta III. Hedo z Jurkowej Zagrody (brat naszej spacerowej kolezanki :cool3: ) :evil_lol: To mój zwierz :p mogę wiedzieć gdzie mieszka teraz siostra Raptusowego?:lol:
BabyCakes Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 mogę wiedzieć gdzie mieszka teraz siostra Raptusowego? W Suchej Beskidzkiej :p I straszna z niej rozrabiara :diabloti: Moj pies totalnie ja uwielbia, mimo ze Troja (bo tak ma na imie) pastwi sie nad nim niemilosiernie :diabloti: Coz, kobiety :razz: Jakby Wam sie kiedys nudzilo w weekend i mielibyscie ochote na "spotkanie rodzinne" to zapraszam na spacer - w soboty zwykle wloczymy sie razem po okolicznych gorkach :razz: Tosca wygrała suczki Gratulacje :multi:
aga616 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 BabyCakes napisał(a):W Suchej Beskidzkiej :p I straszna z niej rozrabiara :diabloti: Moj pies totalnie ja uwielbia, mimo ze Troja (bo tak ma na imie) pastwi sie nad nim niemilosiernie :diabloti: Coz, kobiety :razz: Jakby Wam sie kiedys nudzilo w weekend i mielibyscie ochote na "spotkanie rodzinne" to zapraszam na spacer - w soboty zwykle wloczymy sie razem po okolicznych gorkach :razz: :multi: no bardzo chętnie - nie tak daleko mamy - my z Krakowa...super by było - poznać siostrunię :p a jaki ma kolor? Raptus jest kremowy. Wystawiają ją albo mają zamiar?
BabyCakes Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no bardzo chętnie - nie tak daleko mamy - my z Krakowa...super by było - poznać siostrunię a jaki ma kolor? Raptus jest kremowy. Wystawiają ją albo mają zamiar? Tez jest kremowa. Raczej nie bedzie wystawiana, ale byc moze wlascicielka jeszcze zmieni zdanie. Podaj mi na pw adres mailowy, to wieczorem wysle Ci kilka zdjec (mam je na innym komputerze) - niewiele na nich widac, bo te dwa diably razem ciagle sie kotluja, ale zawsze cos ;) Widzialam Raptusa w Rzeszowie :)
Tolutkowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Katowice - No to znamy już stawkę, pokazali katalog przedwystawowy. Trochę ich tam jest, w otwartej mamy 16 psów. Nieźle :razz: .
Adsum Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Troche zdjec z Crufts'a.http://goldenfoto.com.pl/thumbnails.php?album=360 Jutro reszta:lol:
Martyna Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 u mnie nie dziala, a na ikonce napisane jest "private" :D Tez bylam - foty bede miala pozniej, nie wiem czy wogole cos wyszlo :(
Adsum Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Album zostal zastrzezony dla prywatnego uzytku - na razie. Moze po otrzymaniu zgody upublicznie go. Do osobnego albumu dam psy lokatowe. I ten bedzie mozna ogladac.
penelopa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej:-) Jak poszło w Katowicach??? jak wyniki goldenów??? wie ktoś???
Dominika i Porto Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hmmmm Katowice ?????????? Może wybrani znają heheheheheh..........
Florka_xyz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 penelopa napisał(a):Hej:-) Jak poszło w Katowicach??? jak wyniki goldenów??? wie ktoś??? Katowice sa za tydzeń ;)
penelopa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Upssss:oops: , hehehehehehehe, jak się jest chorym to się może taka pomyłka przytrafić :) hehehehe W takim razie powodzenia za tydzień! Wszystkim i wybranym i nie ...:P
Adsum Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jeszcze raz o Crufts'ie:lol: Jako, ze nie dostalam odpowiedzi na moje zapytanie w KC - udostepniam zdjecia tylko zarejestrowanym na GF. Zarejestrowac mozna sie w kazdej chwili.
Dominika i Porto Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Myśle , że wszyscy znają Adekatosy to duża hodowla .To nie ich wina że mają psy w każdej klasie :))) a reszta coż jeśli już to wina naszych sędziów...a co do urody tych zwierząt ,się chyba nie wypada wypowiadać :)
Ania_Carmen Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Julka 34128 napisał(a):Obserwuje od jakiegos czasu wystawy i widze, ze nie ma po co sie wybierac, bo ciagle Adekatos zbiera wszystko i nie daja szans komus innemu, a sa na prawie wszystkich wystawach i to obstawiaja we wszystkich klasach psy.:mad: Spojnie, nie taki Adekatos straszny... ;)
aleb Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 My już wrociliśmy z Katowic :) Przyjechaliśmy ze srebrem :) :multi:
Recommended Posts