Ania_Carmen Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 My też zastanawialiśmy się nad Łodzią, ale jak zobaczyłam rozpiske sędziów to niestety ta wystawa odpada... Przy okazji, witamy na forum Panią ślicznego Porto :lol: Ania z Carmen i Toscą (Fiszową córeczką)
Gazuś Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 To Porto jest przyszywanym kuzynem dla Was ;-) Dla nas niby też - przez Jantasia :lol:
Ania_Carmen Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gazuś napisał(a):To Porto jest przyszywanym kuzynem dla Was ;-) Dla nas niby też - przez Jantasia :lol: To jak Potro jest przyszywanym kuzynem naszym i Waszym, to my też jakieś powiązania mamy :cool3:
Dominika i Porto Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witamy całą wielką rodzinkę :) Porto był piękny jeszcze przed spacerem teraz jest czarny :) szary i brązowy tzw trikolor nie wiem czy się da go doprać przed Bydgoszczą.Ja się wstydzić nie będę he he w razie czego oddam Fiszowej w końcu jej wnunio :) My pojeżdzimy troche w tym roku aby wyrobić sobie własną opinię o sędziach :) no i posłuchamy opinii o nas :)
Gazuś Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dominika to Ty nie jedziesz do Bydgoszczy? Sam Porto? :-(
Tolutkowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 RZESZÓW Dla zainteresowanych zwycięzcy klas: Psy Puppy - FLAMNIG THE DREEM TEAM Młodzież - CEZAR ADEKATOS Z DZIADA PRADZIADA - I lok., Najlepszy Junior w Rasie :multi: - młody ma dopiero 9 m-cy i 5 dni i taki sukces! Dumniśmy z braciszka do wypęku! Pośrednia - Moondust Osti Oshe'a I lok, NPwR, BOB, BOG Otwarta - TABZIR Z ZAGŁĘBIA Użytki - EBRO MARAKITA I lok., III lok na BIS użytków Championy - DIEGO ADEKATOS Suki Puppy - LOOKA LIBERTA D'ORO Młodzież - YANTE ADEKATOS Pośrednia - AISCHA ADEKATOS, NSwR Otwarta - AGRIPA OD ZLATE ELFI Użytkowa - UP AND COMNIG STAR KWINTESENCJA Championy - POKUSA ZE SZTORMOWEJ Wszystkim baaardzo serdecznie GRATULUJEMY :lol: ! My się tam nie wybieraliśmy, ale dzielnie trzymaliśmy kciuki i pazury :evil_lol: !
Dominika i Porto Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jadę :) oczywiście . Ale nie wiem czy wystawię Porta . Mały jednak najbardziej czuje respekcik przed Dorotą .Jak Fiszowa go ustawi tak mały stoi :) Mi to on przedreptuje łapkami albo wygina się na boki z nudów :) a swobodnie podobno p.Olszewski nie lubi
Gazuś Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Violu, ja coś nie rozumiem. Piszesz, że to wyniki z Głogowa, a kilka stron wcześniej podawałaś zupełnie inne ;-)
Dominika i Porto Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tolutkowej się pomyliło :) wyniki są z Rzeszowa :)
Tolutkowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gazuś napisał(a):Violu, ja coś nie rozumiem. Piszesz, że to wyniki z Głogowa, a kilka stron wcześniej podawałaś zupełnie inne ;-) Mea culpa! O .....!!!!:angryy: To wynik zaniku kofeiny w organiźmie! To RZESZÓW! W Głogowie tośmy byli! Już poprawiam! Fajnie, że jednak ktoś to czyta .....
BabyCakes Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja moze uzupelnie wyniki chlopcow. Z uwagi na koszmarny scisk nie wytrwalam do konca i zwinelam sie po naszej ocenie, zwlaszcza ze sedziowanie trwalo baaardzo dlugo. To byla moja druga i ostatnia zimowa wystawa w Rzeszowie. Brak miejsca przy ringu, ring smiesznej wielkosci, ogrodzony krzeslami, na ktorych rozsiedli sie wystawcy z psami (psy lezaly, bawily sie, rozrabialy na ringu w trakcie oceny). Dodatkowym bonusem bylo umieszczenie na srodku ringu rzutnika :mad: Szczenieta II. Valmont Oligarchia III. Hedo z Jurkowej Zagrody (brat naszej spacerowej kolezanki :cool3: ) IV. Hobbit Pro Cane Bono Mlodziez II. Loren Rock Butterfly z Karczewskich Szuwarow III. Hades Salto del Angell IV. Bruce Bieszczadzka Rapsodia Posrednia II. Cedric Evidog III. Lindsey Star of Rock Rejentowka Otwarta II. Nadir z Zaglebia III. Up & Down Kwintesencja IV. ? W uzytkach dojechal tylko Ebro Championy II. Complement Romantyk III. Arnold Golden Eye Jak widac, nie popisalismy sie :evil_lol:
Tolutkowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 BabyCakes napisał(a): Championy II. Complement Romantyk III. Arnold Golden Eye Jak widac, nie popisalismy sie :evil_lol: A co? Mało :evil_lol: ? Zawsze chcielibyście wygrywać :razz: ! III lok. to świetny wynik i my Wam Gratulujemy!
BabyCakes Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A co? Mało ? Zawsze chcielibyście wygrywać ! III lok. to świetny wynik i my Wam Gratulujemy! Bardzo dziekujemy, ale nawet przy duuuzej dozie optymizmu trudno nazwac zajecie ostatniej z mozliwych lokat swietnym wynikiem ;) Choc prawda jest, ze zawsze moglo byc jeszcze gorzej :cool3: A co do wygrywania... pewnie, ze zawsze chce wygrwac :diabloti: Nie znam nikogo, kto lubilby przegrywac :evil_lol: Inna sprawa sa ograniczenia w postaci moich umiejetnosci w dziedzinie handlingu (a raczej ich braku :mad: ), nieodpowiedniego przygotowania Trunia do wystaw (nigdy nie jest wysuszony tak, jakbym chciala, zawsze brakuje mi czasu i/lub checi, a jego wlos nie jest wdzieczny do ukladania) czy wreszcie jego eksterieru - ale to nie ma nic wspolnego z tym, ze wole wygrywac niz przegrywac :p
Tolutkowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 BabyCakes napisał(a):................ wole wygrywac niz przegrywac :p Czego sobie i Wam życzymy :p !
erloy Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 BRNO CACIB 2007 Dla zainteresowanych wyniki psów (suk niestety nie mam, były na innym ringu a sekretarz nie raczył wypełnić tablicy z wynikami) Szczeniaki 1. FLAMING THE DREAM TEAM (wo) 2. CARLSOON DYNASTY ANAH (wo) 3. BACK TO MY DREAM FAMOUS GOLD (wo) 4. ANDREAS MISANTOS (wo) Młodzież 1. ASHBURY ABSOLUTE LOVER (dosk.) CAJC 2. ARES GOLDEN STORM (dosk) 3. BOLS BLUE VECTARE BOHEMIA (dosk) 4. CHIPSY CHLUPATE STESTI (dosk) Pośrednia 1. CHARLES CONDOR-SONAK (dosk) CAC 2. TABZIR Z ZAGŁĘBIA (dosk) Res. CAC 3. FAIRY JEFF IS FRIENDLY (dosk) 4. BLUE BRADLEY SANTANA GOLDEN (bdb) Otwarta 1. KORIANDER V.D. BEERSE HOEVE (dosk) CAC, CACIB 2. CHEER'S SUPERBALANCED (dosk) Res. CAC 3. DUSTY OD HRADU VEVERI (dosk) 4. IMPULSE THE BEST BARON (dosk) Użytkowa 1. AMOR BISMILLAHI (dosk) CAC, Res. CACIB 2. ASTRAL PASSION GOLDY FOREVER (dosk) Res. CAC 3. ATREY TANGAROA (dosk) 4. CASPER ARTRESIA BOHEMICA (bdb) Championów 1. Ch. ERNY OD HRADU VEVERI (dosk) CAC 2. Ch. KING OF CRAZY COMMEDY BIAŁE ZŁOTO (dosk) Res. CAC 3. Ch. AKIM Z KRALOVSKYCH TERAS (dosk) 4. Ch. ASHBURY TOUCH THE SKY (dosk) Weteranów 1. BEETHOVEN OD SPESOVSKE SKALY (dosk) 2. FABIO GOLDEN ERINOR (dosk)
Gazuś Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 To ja podam to co znam. WALENTYNKOWA BYDGOSZCZ 2007, PSY SZCZENI?TA ARKAN'S AWANGARDA Duch Kilimand?aro (FCI) – I lok M?ODZIE? THE BEST Goldi – dosk, I lok, NJwR, BOB RISKY ROY Golden Erinor – II lok, dosk ASSAM PORTO YOU ARE SO BEAUTIFUL – III lok, doskona?a – PORCIAK!! ;-) VARRO Sen Wiktorii – IV lok PO?REDNIA ARNY z Kvasinskych Strani – dosk, I lok, CWC, NPwR HARAŚ OD Belów - dosk, II lok CALL ME JIMI Staszel - bdb, III lok DE BAZYL Male?stwa - bdb, IV lokata – BAZYL!! ;-) OTWARTA MAD MAX Pasada – dosk, I lok, CWC - DOC!! ;-) AJAKS Morski Lazur – dosk, II lok BEST FRIEND B??kitny Skarb – bdb, III lokata FIGARO B??kitny Skarb – bdb, IV lokata U?YTKOWA LIONEL Golden Erinor – dosk, I lok, CWC KIRASJER Z?oto dla Zuchwa?ych – dosk, II lok CHAMPIONY FUNT Gordius – dosk, I lok, CWC - FISZER ;-) Complement DEAR SIR – dosk, II lok (chyba dosk) DUKAT Goldenhause – dosk, III lok (chyba dosk) SUKI M?ODZIE? RAPA NIU Smocza Dolina – dosk, I lok, ZwM? ROSZPUNKA SARA - ?, II lok PO?REDNIA BERA Banador - dosk, I lok, CWC MILKA Goldi – dosk, II lok Prima BEL-ESPIRIT – dosk, III lok BONNIE znad Kaszubskiego Morza – dosk, IV lok OTWARTA ATENA Pasada – dosk, I lok, CWC AKTE Male?stwa CHIARA Zimny Nosek PALOMA PICASSO Casidi U?YTKOWA ETHENNA Cotinus – dosk, I lok, CWC CHAMPION?W FELICJA Jeanton – dosk, I lok, NSwR (dlaczego nie wzi??a BOB? L ) HAPPY DEMI Staszel – dosk, II look
penelopa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Gazuś']To ja podam to co znam. WALENTYNKOWA BYDGOSZCZ 2007, PSY PO?REDNIA ARNY z Kvasinskych Strani – dosk, I lok, CWC, NPwR CALL ME JIMI Staszel - dosk, II lok DE BAZYL Male?stwa - bdb, III lokata – BAZYL!! ;-) HARAS od Bebl?w - bdb, IV lok Sprostuję: Haras od Belów dosk , lok.II (tu mogę się mylić) Call me Jimi Staszel, bdb, lok.III (tu się mogę mylić) Bazyl, bdb, lok.IV (tu się nie mylę;-))
Gazuś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 No więc Justa pokręciła na LMG ;-) Już prostuję ;-)
Adsum Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :p jest juz lista sedziow na klubowke i krajowke retrieverow w Warszawie... www.retrieverklub.pl
Gazuś Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Oooo super, ze powstała strona Klubu Retrievera!
Gazuś Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 A gdzie się teraz kto wybiera na wystawę? My z Legionowa rezygnujemy, z Grudziądza rezygnujemy... Dopiero Opole ;-)
Dominika i Porto Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 My Katowice potem Nowy Dwór a potem się zobaczy :)
Recommended Posts