Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='prodi8']Czy ma moze ktos wyniki z Głogowa?;):razz:

Trudno to nazwać wynikami, info jedynie wyrywkowe, ale ... służę tym co wiem. Wróciliśmy dopiero wczoraj :mad: bo nam się autko zepsiło, a w Głogowie w niedzielę to tylko ksiądz pracuje, więc nieco nam sie pobyt przedłużył.

PSY
PUPPY - CEZAR ADEKATOS Z DZIADA PRADZIADA (to nasz braciszek !:multi: ), Najlepsze szczęnię. Niestety na Best już nie poszło tak dobrze
MŁODZIEŻ - AKIM ADEKATOS , na Best Junior - II lok. Gratulacje :lol:
POŚREDNIA - ????
OTWARTA - (w stawce 8 )
ANATOL Z DZIADA PRADZIADA - I lok. CWC :multi:
CHEEK TO CHEEK VALENCIA SMILE - II lok.
Aricons Another Dream of Ary - III lok.
UŻYTKOWA - ????
CHAMIPON - COMPLEMENT ROMANTYK (w grupie III lok.)

W dziewczynkach to już kompletnie nie wiem. Wiem tylko, że pośrednią wzięła suczka od Magdy z Adsum, a otwartą z Adekatos.

Na BIS wygrał westik, II lok. jamnik szortskowłosy standard.

I to by było na tyle. Tośmy się pochwalili :evil_lol: !

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dominika i Porto napisał(a):
A ile było psów w szczeniakach w Głogowie ??? Bo Rzeszów to istne zatrzęsienie szczeniaczkowe :)

Jeden chłopak i dwie dziewczyny :)

Posted

W tym roku tez bedzie sędziowal Stępinski goldeny w Będzinie? bo na stronie oddziału jest on na liscie sędziowania VIII GRUPY.. obok P.Boguckiej

Posted

w Bygdoszczy sędziuje p.Olszewski, juz ktos cos kiedys powiedzial ze do " p.Olszewskiego jedzie sie tylko raz " podobno ten sędzia ma manie na punkcie anatomii .:razz:;)

Posted

Napisałaś to dwa razy ;-)
mamy w stawce 6 psiaków... Nie tak dużo ;-)
Chociaż my i tak szanse zerowe, bo Doc załapał grype żołądkową i miał latane przez 3 dni ;-) I mamy z 4 kilo z psa w plecy.
W beaglach mam 11 psiaków w stawce :roll:

Posted

W my do Łodzi nie jedziemy. A przynajmniej nie z Docem, może z Mają... Mileiśmy jechac, ale akurat nie pasuje nam zbytnio rozpiska sędziów na goldeny.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...