kingula Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Nie mam :shake: Mam kilka robionych telefonem, wieczorkiem je umieszcze. Gazuś gratulacje! Widzę, że dla Ciebie weekend także należal do udanych :p
penelopa Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gazuś napisał(a):Gratuluję :lol: My bylismy w Słupsku. Jakiś Lab rzucił się na Doca i go ugryzł w tyłek :angryy: Mamy IV lok i dosk. I tak się nieskromnie pochwalę - wystawiałam seterkę angielską - dosk, I lok, CWC, NSwR, BOB, BOG - należy do nas :lol: Noooo, Gazuś, pieknie, pięknie... moje GRATULACJE!!!! Ciekawe jak nam pójdzie za 2 tygodnie...
cuciola Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 jak to ze seterka nalezy do was? macie seterke? ni kumam :P
Gazuś Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 cuciola napisał(a):jak to ze seterka nalezy do was? macie seterke? ni kumam :P Nie, nie, nie, Wikuchna nie moja (niestety :eviltong: ). I Wika (angielka) i Diana (irlandką - moja koleżanka ja wystawiałą) należą do pani Ani Lisztwan. Ja tutaj tylko w roli handlera, kogoś dodatkowego do ciapnięcia łapą (Dosłownie. Ubłoconą łapą Dianki dostałam w oko :eviltong: ), i oślinienia (stan moich spodni...Coś dodać?)
cuciola Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 fajnie fajnie... jakbym, byla w Polsce to tez dalabym swojego psa jakiemus mlodemu dowsiadczonemu handlerowi bo ja to wiadomo..musze sie jeszcze nauczyc wystawiac..mam nadzieje ze jak nadejdzie czas to pomozecie :) szkoda ze znowu tak pusto w labkach i goldenach..a tak dobrze juz nam szlo pisanie na forum
gwiezdny-wyslannik Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 A jeśli jesteśmy już przy temacie handlingu to czy jest może jakiś dogomaniak potrzebujący pomocy przy wystawianiu :cool3: ?Ja z chęcią pomogę, zresztą ty Gazuś chyba też ;)
Gazuś Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Cavalierka napisał(a):A jeśli jesteśmy już przy temacie handlingu to czy jest może jakiś dogomaniak potrzebujący pomocy przy wystawianiu :cool3: ?Ja z chęcią pomogę, zresztą ty Gazuś chyba też ;) Spokojnie, mogę pomóc :lol: Ciucci, a Ty masz kiedyś na Sopot przyjechać. Cavalierka, a Ty w ogóle umiesz wystawiać VIII? (Wystawiałaś?)
Gazuś Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='cuciola']fajnie fajnie... jakbym, byla w Polsce to tez dalabym swojego psa jakiemus mlodemu dowsiadczonemu handlerowi bo ja to wiadomo..musze sie jeszcze nauczyc wystawiac..mam nadzieje ze jak nadejdzie czas to pomozecie :) Tobie zawsze pomogę :cool3: DOświadczona moim zdaniem nie jestem, ale przy Wikusi sędzia mi trzy razy gadał, że doskonale wystawiana, więc raczej źle nie jest :lol: szkoda ze znowu tak pusto w labkach i goldenach..a tak dobrze juz nam szlo pisanie na forum No wszyscy poznikali :-( Trzeba offa rozkręcić.
cuciola Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 jak bede kiedys w Polsce wystawiac to raczej na Slasku...wiec to handler przyjedzie do mnie co? :)
cuciola Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 no o to ..to sie juz nie martw ..tak zle nie bedzie :P znajdzie sie jakies miejsce w piwnicy na przenocowanie :P hihihi
Gazuś Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 No, wiesz, w piwnicy :evil_lol: Najpierw się musze z grypy wyleczyć, wtedy o piwnicy pogadamy :lol: Ale psa biorę ze sobą, bo sama się boje w cienych pomieszczeniach :evil_lol:
Gazuś Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Ciucci, źle mnie zrozumiałaś :lol: Ja TOBIE ukradnę psa i się zaszyję z Nim w piwnicy :cool3: (jak to zabrzmiało :crazyeye: )
Gazuś Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Hehe, Aleb nawet nie będzie musiałą spać w piwnicy, bo ma blisko! :lol:
cuciola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 to wy do Aleba pojdziecie..ale psa nie dostaniecie :P
cuciola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 wiec..wy pojdziecie wszyscy do aleba spac..ma tyle psow ze na kolderki tez starczy! a ja sobie mojego zostawie na jego wygodnym legowisku i bedziecie go widywac w dzien! hihi ale gadka nam sie tu przyplatala
aleb Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Nie :oops: A wiesz dlaczego? Dlatego, ze byłam u innego weta gdzie nie było wagi... Ale nie martw się, na pewno będzie zważona, prędzej czy później ;)
cuciola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 fajnie :) nie pytalam chamsko tylko z ciekawosci..wiesz o co chodzi ..ja nic do Uluni nie mam
gwiezdny-wyslannik Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Gazuś napisał(a):Cavalierka, a Ty w ogóle umiesz wystawiać VIII? (Wystawiałaś?) Na zwykłym ringu nie,ale na MP tak ;)Na MP byłam z Cocker Spanielem Angielskim i Goldenem. Jak wtedy byłam z Goldenem to zdobyłam 1 miejsce ;)
Recommended Posts