Gazuś Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 OOo, Magda, to Ty Rebela wystawiałaś? :) I gratulacje oczywiście dla wszystkich! :)
Adsum Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ano...:roll: Bawilismy sie swietnie, Rio zawojowal publicznosc, lazil od jednych do drugich miziajacych go lapek i ciagle szukal nastepnego naiwniaka do smerania:lol: Radocha z wyniku wystawy byla obustronna:lol: Bafi znalazla nowa poze aby pieszczoty byly bardziej wydajne:lol: i na koniec "poszalala" na BISIe papusow:p
Gazuś Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Super, gratulacje :):) A jak Dorocie poszło z psami? Tylko Pepper startował, czy reszta też?
Tolutkowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gazuś napisał(a):Super, gratulacje :):) A jak Dorocie poszło z psami? Tylko Pepper startował, czy reszta też? My też wszystkim GRATULUJEMY wyników :multi: i dziękujemu za rywalizację . Pepper na lokatowej pozycji, ale zabijcie mnie nie wiem, czy III czy IV. Mam wrażenie, że widziałam Dorotę też w pośredniej. Na wystawie było fajnie, Magda posądziła mnie o współpracę z Mossadem :evil_lol:. Tolek z doskonałą i "doskonałym opisem" ;) tzn. wg opisu wszystko ma doskonałe, począwszy od oczu skończywszy na ogonie. Znalazłam tam jedno zdanie, którego nie potrafię odczytać i rogryźć. W grę wchodzą dwa warianty, jednakowo tajemnicze. Uwaga! Będzie cytata ;) : wariant I - "przednie łapy zamocowane odsiebnie na pionowane" - to znaczy, że co? mają być zamocowane łącznie :evil_lol: ? Nawet nie staram się zrozumieć resztę. wariant II - "przednie łapy zanoszone podsiebnie na pionowo" - czy ja mam to zrozumieć jako zarzut, że pies w ruchu nie zarzuca sobie łap nadsiebnie :razz: nad łeb? Ubawiłam się, wyobraźnie pracowała na maksa i wizja Tolka zarzucającego sobie łapy na plecy powaliła mnie :evil_lol: . Ogólnie fajnie było! Siedziałam sobie na trybunach i podziwiałam widoki w planie ogólnym. Największą konkurencja dla stawki Goldków był Akita amerykański, stojacy przy ringu po prawej i usiłujacy zjeść wszystko co się rusza. Po lewo odbywały sie imprezy towarzyszące - pokazy psich sportów i możliwości. Największy aplauz wzbudziło zaganianie kaczek (skąd oni wzięli takie wielkie?). Ciekawa jestem jak wygląda szkolenie, efekt jet super.
Adsum Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :lol: Viola! a co ja sobie mialam pomyslec? do mnie sedzina mowi, ze Frey Mniejszy ma 1 lokate (???) chwala ze bez CWC, do mnie to jeszcze nie w pelni dociera i w tym momencie dostaje smsa z gratulacjami od niejakiej Tolutkowej? Ty przyznaj sie, ze mialas go juz napisanego i wyslalas w momencie gdy upewnilas sie co do wyniku!!! nikt tak szybko smsow nie pisze!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A te lapy to swietne...slowotworstwo!!! Norwid by sie nie powstydzil:p Kaczki znam i teraz nie pamietam jak sie nazywaja ale fajne sa, bo nadaja sie do trzymania nawet na malym ogrodku i fajnie wygladaja takie pionowe:lol: Wynikow nie pisal nikt, malo co pamietam, ze zdjec ludzi najwiecej widac. Dzisiaj jeszcze troche zdjec wstawie, bo dopiero docieraja.
Dorota_Fiszer Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pepitko tak jak Tolek ;-) Doskonaly z doskonalym opisem,ale bez takich kwiatkow :-( Wylecielismy za "smutny ogon,ktory wplywa na caloksztalt". Chester tez bez lokaty,Kaspar 4,a jego brat 3.Ale bylo smiesznie ;-)
Gazuś Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Jeszcze nadejdzie Pepitowy dzień, zobaczysz :) Trzeba jakoś chłopaka ośmielić! (Hmm, w Docu, az tego za dużo- szczególnie tego ZA WESOŁEGO ogana - oddać Ci trochę? :evil_lol: ) W ogóle, Dorota, patrzę na nowe fotki Chesta I SZOK - jak on wyrósł!
jita Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Może się nie udać. Jak stwierdził mój mąż, kiedy opowiedziałam mu o "podejściu" do wystaw i potomstwa Peppera i Fisha, "Pepper po prostu wie, co jest najważniejsze" :razz:
Gazuś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 jita napisał(a):Może się nie udać. Jak stwierdził mój mąż, kiedy opowiedziałam mu o "podejściu" do wystaw i potomstwa Peppera i Fisha, "Pepper po prostu wie, co jest najważniejsze" :razz: No oczywiście, że wie :D:D Chłopak się rozsławia, na swój sposób, ten bardziej...hm, przydatnY :D
hes. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Algidka 2, szok lekki, coś ostatnio nam wychodzą te międzynarodówki, kiedyś tylko bdb i dowidzenia... jak tak dalej pójdzie to będzie bis w Poznaniu hahahaha PANI :diabloti: droga Adsum ja mam trochę fotek z wystawy- podesłać? głównie to peiski "znajome", ale mam też kilka fotek obcokrajowca, Peppera i "jakiś tam kilka". ;-)
Adsum Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jeszcze raz do mnie PANI a posune sie do rzeczy STRASZNYCH!:angryy::angryy::angryy: I mam w nosie konwencje genewska.... Dawaj te zdjecia! To zlote, wielkie babsko to byla Algida?? nonononooooo....niczego sobie:cool3: .... jak ja lubie te obrazki!:lol:
Gazuś Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Adsum napisał(a):Jeszcze raz do mnie PANI a posune sie do rzeczy STRASZNYCH!:angryy::angryy::angryy: I mam w nosie konwencje genewska.... Dawaj te zdjecia! To zlote, wielkie babsko to byla Algida?? nonononooooo....niczego sobie:cool3: .... jak ja lubie te obrazki!:lol: Każdy lubi :cool3: Dawajcie zdjęcia ale też TUTAJ! :)
hes. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Haha to ja już nie będe tak mówiła, bo być może tym sposobem narażę też swoje psy? :lol: Za chwilkę podeślę zdjęcia na maila, a Magda wstawi je na GoldenFoto (mam nadzieję... ]:->)
amokk Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Trzeba troche odswiezyc i ozywic ten temat :) Dzisiaj odbyla sie wystawa psow mysliwskich w Przechlewku. Oczywiscie jak to ostatnio bywa podczas mojej obcenosci - caly czas padalo.. ale ze wybralismy sie zorganizowana grupa goldenia wcale nam to nie przeszkadzalo :) Wiec bedac tu na forum chcialabym delikatnie pochwalic Figusia gdyz zdobyl I lokate, tyt. NPwR i ku mojemu zaskoczeniu BOB :))))) nie wiem czym moj pies moze mnie jeszcze zaskoczyc... Chociaz na koncu zdobylismy jeszcze vice BOG, czyli drugie miejsce w grupie :))) Pozniej przedstawie reszte wynikow jak je troche podszlifuje - bo paru nie jestem pewna.. :)
Gazuś Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Olu GRATULACJE! ;) Już któreś tam z kolei, ale nieważne :D I buziaki dla Figulca ;)
Tolutkowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 amokk napisał(a): Wiec bedac tu na forum chcialabym delikatnie pochwalic Figusia gdyz zdobyl I lokate, tyt. NPwR i ku mojemu zaskoczeniu BOB :))))) nie wiem czym moj pies moze mnie jeszcze zaskoczyc... Chociaz na koncu zdobylismy jeszcze vice BOG, czyli drugie miejsce w grupie :))) GRATULACJE !!!!! :multi: Bardzo się cieszę, że tak dobrze Wam poszlo!
amokk Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzieki dziewczyny :) Przekaze Figusiowi bo pewnie smacznie sobie teraz spi i moze chrapie..
penelopa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No no no, spóźnione ale szczere gratulacje dla Figo!:multi: :multi: :multi:
erloy Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Tolutkowa napisał(a):No to koniec ciszy na temat wyników Częstochowy :evil_lol: . niedziela 3.09. PSY Młodzież: nie wiem :oops: Ja wiem :) Wygrał ten sam co w sobote, czyli Tabzir z Zagłębia. Niestety, nie było konkurencji. Miały być 2 czy 3 te same psy co w sobotę, ale nie dotarły. Na pocieszenie dostał też Najlepszego Juniora. Jeżeli chodzi o suki to postaram się znaleźć w domu zdjęcia i jeżeli będzie widoczny numerek, to napiszę później. pozdrawiam
Ania_Carmen Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 erloy napisał(a): Jeżeli chodzi o suki to postaram się znaleźć w domu zdjęcia i jeżeli będzie widoczny numerek, to napiszę później. Niedziela, suczki młodzież: 1. POEZJA Golden Gaj 2. Goldenamico DORA 3. BELLA Bon Voyage jak dobrze pamiętam :roll: Jak masz jakieś foty suczek z młodzieży z soboty albo z niedzieli, to ja ładnie proszę ;)
Ania_Carmen Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 To my się będziemy chwalić ;) Mieliśmy bardzo pracowity weekend, w sobote konkurs tropowców w Legnicy, w niedziele wystawa w Zabrzu. Na konkursie Tosca otrzymała dyplom I stopnia i lokate 6/19 :multi: biorąc pod uwage, że to jej pierwszy ślad od konkursu we Wrocławiu gdzie miała nie całe 9 miesięcy, wypadła naprawde super. Tak to jest jak się w własnego psa nie wierzy :-) Carmen z kolei wywineła mi nieziemski numer, po idealnym przejściu połowy śladu, stwierdziła, że... na dzisiaj starczy :diabloti: sędziego normalnie zatkało, mnie zresztą też... W Zabrzu Tosca 2/9, Carmen została w domku, żeby odrastać ;) Po tej wystawie stwierdziłam, że zamieniam się w wystawowego maniaka, kto by się nie cieszył z 2 miejsca w takiej stawce :placz: to jednak prawda, że apetyt rośnie w miare jedzenia... Jeszcze co do apetytu... w sobote jedziemy na kolejny konkurs :cool3: trzymajcie kciuki.
Recommended Posts