madalenka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Sliczny jest Tolutek... :lol: Ciekawe czy Freya tez kiedys taka bedzie ... :p Gratulacje!!! :razz: My czekamy ze zniecierpliwieniem na Warszawe. Eh ... Wytrymowalam i wyrownalam Freyi uszy. Cos tam z lapkami powymyslalam. Cos jeszcze?? Co z szyja??? Kupilam degazowki ... :multi:
BabyCakes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 W otwartej mamy I, CWC i NPwR Super! Wielkie gratulacje! :multi: Znasz moze wiecej wynikow?
amokk Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 no no no :) Gratulujemy !!! Bardzo ladny ten twoj psiur. Jak sie nazywa rodowodowo?
Tolutkowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 madalenka napisał(a):Sliczny jest Tolutek... :lol: Ciekawe czy Freya tez kiedys taka bedzie ... :p Gratulacje!!! :razz: My czekamy ze zniecierpliwieniem na Warszawe. Eh ... Wytrymowalam i wyrownalam Freyi uszy. Cos tam z lapkami powymyslalam. Cos jeszcze?? Co z szyja??? Kupilam degazowki ... :multi: Dziękujemy :oops: ! Freya już jest cudną dziewczynka :lol: i módl się aby nigdy nie była jak Tolutek! Wyobrażasz sobie kobitkę w tym rozmiarze ;) . Tolek ma szyje wygoloną. Ja sama robię tylko poprawki łapek i uszu, a i to tylko czasami. Zdaję się na fachowca, który widząc psa wie jak go przygotować aby pokreslić urodę, albo ... ukryć drobne mankamenty urody ;) .
Tolutkowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 BabyCakes napisał(a):Super! Wielkie gratulacje! :multi: Znasz moze wiecej wynikow? Niewiele ... Znam tylko I lokaty u samców. Musiałam sie ukrywać :puppydog: Ale służę tym co wiem: Zw. Młodzieży - Dreycco (nie pamiętam nazwy hodowli) Pośrednia - nie było :-o Użytkowa - Carlos z Zagłębia Championy - Ebro Marakita
Tolutkowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 amokk napisał(a):no no no :) Gratulujemy !!! Bardzo ladny ten twoj psiur. Jak sie nazywa rodowodowo? Dzięki Wielkie :lol: ! Tolutek to Anatol z Dziada Pradziada. Czy widzimy sie w Częstochowie?
amokk Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Tolutkowa napisał(a):Dzięki Wielkie :lol: ! Tolutek to Anatol z Dziada Pradziada. Czy widzimy sie w Częstochowie? Ja na razie robie sobie urlop wystawowy.. My tak jezdzimy od czasu do czasu dla sportu :) Nie zaliczamy wszystkiego jak leci :) Jedziemy w pazdzierniku do Przechlewka a pozniej na swiatowke.. A dalej to nie wiem.. Moze juz nigdzie?:)
BabyCakes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ale służę tym co wiem: Zw. Młodzieży - Dreycco (nie pamiętam nazwy hodowli) Pośrednia - nie było Użytkowa - Carlos z Zagłębia Championy - Ebro Marakita Dzieki! Nazwa hodowli to Green Street :p Tym wieksze gratulacje, ze Tolutek wygral porownanie z dwoma championami :cool1: [SIZE="1"]A my poznalysmy sie w zeszlym roku w Czestochowie - na pierwszej wystawie przed Wami, na drugiej za Wami :evil_lol:
Ania_Carmen Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Gratulacje dla Tolutka! Widziałam was w Będzinie, śliczny psiak :-) My chyba do Częstochowy pojedziemy, ale narazie mam problem z transportem. Może znacie kogoś z Wrocławia, kto się na tą wystawę wybiera? A potem do Chorzowa. pierwszy raz będziemy naszego braciszka z Tych wystawiać :-)
Tolutkowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A my poznalysmy sie w zeszlym roku w Czestochowie - na pierwszej wystawie przed Wami, na drugiej za Wami :evil_lol: aaaaaaaaaaaa! Arnold ! Witamy :lol:! Podziwiamy Wasze osiagnięcia na goldenfoto i pełniśmy podziwu :crazyeye:. Rozglądam za Wami i Ambasadorem, ale jakoś nie mamy szczęścia na siebie trafić :shake: . Może Wrocław?
amokk Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A Arnold to kto? tzn jak sie zwie profesjonalnie? :) Sorry ze sie dzisiaj tak wypytuje ale ciekawa jestem.. tak na przyszlosc :)
BabyCakes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A Arnold to kto? tzn jak sie zwie profesjonalnie? Arnold Golden Eye, ale tylko w papierach :p Na imie mu Trutus, czyli Trutek, Trunio, Trunek i inne mutacje :evil_lol: Tolutkowa, to ja Was podziwiam - rzadko bywacie, ale jak juz, to nie przemykacie niezauwazeni :cool3: W tym roku chyba obie bylysmy na wystawie w Lodzi, ale ja musialam szybko zmykac po ocenie, wiec nawet nie bylo czasu na poszukiwania :( Na ten rok wykonalismy plan wystawowy, teraz siedzimy w domu i gromadzimy fundusze na rok nastepny :diabloti: Moze jeszcze zaliczymy jakies tropowce, a potem to juz tylko "byle do wiosny" :cool1: Ale kto wie, moze cos mi odbije i pojawie sie na ktorejs z wystaw poogladac i pokibicowac? (najbardziej prawdopodobne terminy tych odchylow to Czestochowa i Wroclaw wlasnie :evil_lol: ). Na pewno pojade poogladac psy do Poznania - wystawiacie sie tam?
aleb Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Na pewno pojade poogladac psy do Poznania - wystawiacie sie tam? No ja niestety nie bede wystawiać, ale na pewno będę kibicować ;)
amokk Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 my tez bedziemy.. a co tam :) wszystkiego trzeba w zyciu probowac
Tolutkowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='BabyCakes'] Dobre! Ale to tylko efekt skutków mojego wypadku. Nie mogę go wystawiać i teraz robi to właścicielka hodowli, z której Tolek pochodzi i WIELKIE DZIęKI jej za to!!!! Ano w Łodzi byliśmy i .... to nie był dobry dzień na wygrywanie :razz: ! Też zwinęliśmy się zaraz po ocenie. No to do zobaczenia :lol: ! A do Poznania chyba pojedziemy. Moja hodowczyni mówi, że ominięcie tego wydarzenia to byłby GRZECH :razz: !
BabyCakes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 to nie był dobry dzień na wygrywanie Jak Wam tam w ogole poszlo? Ja Was tam zobaczylam dopiero w domu, przegladajac katalog :oops: Zreszta katalog odebralam wychodzac z wystawy :evil_lol: Wczesniej nie bylo czasu :roll: Ale to tylko efekt skutków mojego wypadku. Ojej, a co sie stalo? :( Ogladalam na goldenfoto zdjecia z Bedzina i zaczelam sie zastanawiac jak to sie stalo, ze od zeszlego roku tak bardzo sie zmienilas :evil_lol:
Tolutkowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 BabyCakes napisał(a):Jak Wam tam w ogole poszlo? Ja Was tam zobaczylam dopiero w domu, przegladajac katalog :oops: A nie poszło :angryy: - bez lokaty BabyCakes napisał(a):Ojej, a co sie stalo? :( Ogladalam na goldenfoto zdjecia z Bedzina i zaczelam sie zastanawiac jak to sie stalo, ze od zeszlego roku tak bardzo sie zmienilas :evil_lol: A taki sobie droby lifting :evil_lol: . Jakiś czas temu w wypadku złamałam kręg szyjny i teraz mam problemy z nerwem splotu barkowego :-( .
amokk Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 a kto tam w Łodzi sędziował? Tolutkowa ciesz sie ze u dobrych sedziow wygrywasz.. - chwali sie to. :) Pan Stepinski, pan Firlik.. u kogos jeszcze?:)
Adsum Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 ja tak troche z innej beczki: Czy ktos wybiera sie z wroclawia lub okolic na Tulln i potem na klubowa retrieverow pod Wiedniem? Albo kto byl ostatnio w Norwegii z psem?
Tolutkowa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 amokk napisał(a):a kto tam w Łodzi sędziował? Jakiś Włoch, niestety nie pamiętam w tej chwili nazwiska. Śmiesznie było bo psy porównywane był jedynie w postawie, a ruchy tylko solo ;) amokk napisał(a):Tolutkowa ciesz sie ze u dobrych sedziow wygrywasz.. - chwali sie to. :) Pan Stepinski, pan Firlik.. u kogos jeszcze?:) Ano cieszymy się :multi: ! Tym bardziej, że w życiu byliśmy na kilku wystawach (przebieg kariery na życzenie ;) bo stronka dopiero w planach ). I lokatę i Zw. Młodzieży mieliśmy w Zabrzu 2005 u p. sędziny Szczepkowskiej.
amokk Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tolutkowa napisał(a):Jakiś Włoch, niestety nie pamiętam w tej chwili nazwiska. Śmiesznie było bo psy porównywane był jedynie w postawie, a ruchy tylko solo ;) No tak tez sie zdarza... a ja chcialam zglaszac tam Figdana :) Dobrze ze nie bylas w gdyni na wystawie w tym roku hehe to byla dopiero wystawa... :diabloti:
Adsum Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Czy ktos jeszcze z szanownych forumowiczow skonczyl championat ze swoim psem (GR) i OTRZYMAL dyplom (!) i kogo nie ma na goldenfoto? Wreszcie wlaczyli mi internet i moge uzupelnic... Moze znacie tez jakies inne psy?
BabyCakes Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Moze znacie tez jakies inne psy? Ebro Marakita, Dewmist Silk Symphony - wystawiaja sie w klasie championow, to i dyplomy raczej juz dostali :cool3: Edit: Diego Adekatos - na wystawe w Bedzinie zgloszony do kl. championow
amokk Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 wiem ze w championach spotkalam : HAZARD Goldi, SHOGUN Pasada
Recommended Posts