Ania_Carmen Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Gazuś napisał(a):Ale wyglaszać opinię trzeba :lol: Po co cicho siedziec? Żebyś wiedział jakie osoby tu nieraz zaglądają :cool3: :diabloti:
BabyCakes Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Żebyś wiedział jakie osoby tu nieraz zaglądają jakie? :roll:
Ania_Carmen Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A myślisz, że sędziowie nie łażą po necie w poszukiwaniu informacji na swój temat ;) I to nie są tylko moje domysły :razz:
Gazuś Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Aniu - WIEDZIAŁA - jak coś nie WIEDZIAŁ :evil_lol:
Gazuś Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 A wiecie dziewcyzny - jak ja pisze o kimś opinię - zwisa mi czy to zobaczy czy nie, na remat sędizów pisze prawdę :lol:
Ania_Carmen Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Gazuś napisał(a):Aniu - WIEDZIAŁA - jak coś nie WIEDZIAŁ :evil_lol: Nie no, jasne, wiem:evil_lol: To tylko literówka była :lol: Na przyszłość się poprawie.:-)
BabyCakes Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A myślisz, że sędziowie nie łażą po necie w poszukiwaniu informacji na swój temat Nie wiem, bo nie zwierzaja mi sie z tego, gdzie laza ;) Oczywistym jest fakt, ze pewnych rzeczy sie dowiaduja, ale to raczej nie dlatego, ze dni uplywaja im na lazeniu po forach, listach dyskusyjnych i innych mniej lub bardziej ciekawych miejscach, ale dlatego, ze ktos im o tym doniesie. Cenie ludzi, ktorzy maja odwage wyrazic wlasne zdanie i nie robia tego anonimowo. A ze przeczyta to zainteresowany/-na? To chyba nawet lepiej, bedzie mial/miala okazje zastanowic sie nad soba i nad tym, jak jest odbierany/odbierana przez innych. Pozostaje jeszcze kwestia kultury wypowiedzi :roll: zarowno tych dotyczacych sedziow, jak i psow oraz ich wlascicieli :roll: Jak jakas rozhisteryzowana dzieweczka pisze, ze sedzia X dal jej bdb, podczas gdy sedzia Y tydzien wczesniej rozplywal sie w zachwytach nad jej zwierzatkiem, ktore NA PEWNO ;) jest najlepsze, bo ONA to wie :evil_lol: i w zwiazku z tym sedzia X jest na niczym nieznajacym sie imbecylem, to musze przyznac, ze mnie skreca - nawiasem piszac, jest taka osoba na dgm, ale nie ma psa z VIII grupy.
manifesto Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ania_Carmen napisał(a):NSwR wzieła CHEEK TO CHEEK VODKA SUNRISE. Są już zdjęcia na golden foto, moje dwie goldenice nawet się załapały ;) No prosze! Kazinkowa siostrzyczka BiS Puppy 2:multi: Kochana dziewczynka, mam nadzieje ze moja tez bedzie miala taki udany debiut;)
Gazuś Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Baby co do sedziego - ja bym mogła na żywo nawet niektórym powiedzieć co o ich sędizowaniu myslę. Ot, taki sędzia z Gdyni :) Zresztą. mam szczera nadzieję, że przecyzta wątek na LMG, gdzie dużo osób się wypowiada :cool3: Co do ocen - ja się czasami nie zgadzą z opisami/ocenami mojego Doca. Na takiej wystawie jak w Gdyni uważam, że powinien być na lokacie. Ale w Grudziądzu (III na 8 o ile sie nie mylę) powinien zejść bez lokaty, o ile z doskonałą w ogólę. Albo opis - wkurza mnie jak sędzia jest na tyle ślepy (w ogóle nie zna się na rasie?), że pisze mojemu psu w chwili, ż ejest łysy, że ma "doskonaly włos". Po co? Zgłaszam psa na wystawę, żeby mieć obiektywny prawdziwy opis.... A tak?
Adsum Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gratulacje dla Carmen i dla Toski za NSwR dla mamuski i Zw.Ml. dla corci - byly to chyba jedyne 2 oceny doskonale w sukach w Legnicy!:lol:
amokk Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A ma ktos stawke psiakow z Legnicy? :) Rowniez gratulujemy !
BabyCakes Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Carmen i dla Toski za NSwR dla mamuski i Zw.Ml. dla corci Gratulacje! Jak sie domyslam, mialyscie ubaw ;) My dzis bawilismy w Zakopanem, gdzie dostalismy CWC i tym samym zakonczylismy championat :loveu: NPwR i BoB po raz kolejny z rzedu (tydzien temu w Bedzinie) dla Carlosa z Zaglebia :cool1:
Ania_Carmen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Adsum napisał(a):Gratulacje dla Carmen i dla Toski za NSwR dla mamuski i Zw.Ml. dla corci - byly to chyba jedyne 2 oceny doskonale w sukach w Legnicy!:lol: Dziękujemy bardzo za gratulacje :-) Dokładnie, były to jedyne 2 oceny doskonałe w sukach. Carmen dostała również Zw. Rasy :lol: niestety na BISie nas nie docenili, ich strata :evil_lol: Tosca pucharku też nie zdobyła, ale załapała się do finałowej 7 wybieranej z ok 40 psiaków, więc i tak jestem zadowolona :-) amokk, stawka jest na stronie oddziału
Ania_Carmen Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gratuluje zakończenia championatu :-) A kto was sędziował? BabyCakes napisał(a):Gratulacje! Jak sie domyslam, mialyscie ubaw ;) Oj miałyśmy ;) Ale pogoda była koszmarna, lało cały czas, a my jeszcze na BISy musiałyśmy czekać (no w zasadzie nie musiałyśmy :lol:). Nigdy więcej deszczowej wystawy :shake: koszmar
BabyCakes Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dzieki! Sedziowal Wojciech Trzebiecki. Biegalismy po ringu w strugach deszczu :shake: i przy akompaniamencie grzmotow :mad: Teraz musze suszyc caly wystawowy ekwipunek :shake: Wole jednak ten deszcz niz upal - pies przynajmniej zadowolony :razz:
Gazuś Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Dziewczyny i psiaki- GRATULACJE! ;) Baby, a jak się twój pies nazywa rodowodowo - ja się zawsze zapomne spytać ;D
beluszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 My byliśmy w Wilnie. Na CACIB-ówce II lokata, na Klubówce I Lokata i tytuł Ml. Zw. Klubu Litwy oraz BIS Juniorow II :):multi:
Dorota_Fiszer Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 My w Wilnie w sobote BOB Puppy dla Chestera i CAC dla Fisza,w niedziele Chester tak samo,Fisz dla odmiany 3 ;-) Mamy dwa pucharki i trzy rozetki :-) A na dokladke w sobote syn Peppera Cinnamon Bear Oskaras CAC i Res.CACIB,jego brat drugi,siostra 4.W niedziele Cinnamon 2,brat nie dojechal,siostra 3,ich matka najlepsza suka hodowlana,a hodowla 2 najlepsza. W labkach w oba dni BOB (w sobote tez BOG-2 a w niedziele BIS) dla przepieknej Umbrelli Gorska Fantazja plus najlepsza hodowla labkow tez dla Gorskiej Fantazji.
penelopa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiających że mają taaakie psiaki! i ze im się chce i że sie nie zrazają:)
Gazuś Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Beluszka - gratulacje :lol: Dorota - super! Tu CHesterek też się na wystawy będzie wybierał? :cool3: I kurcze - Czy Wy na wystawach zawsze całą rodzinkę zbieracie? :lol: :lol: A kto sędziował? :lol:
Dorota_Fiszer Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 W sobote sedziowala Norwezka Anne Lilland,w niedziele Szwed Filip Johnsson.Mysle,ze Chestera teraz troszke pozglaszamy chociaz on caly czas taki szczeniecy ;-) 11 konczy 9 miesiecy :-)
Gazuś Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Dorota, ale widzimy się w Sopocie nie? Chesti też do Sopotu zgłoszony? :lol:
Gazuś Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 A ja zaraz zaczynam "robotę" :cool3: :lol: Najpierw trenowanie Maji (beagle) do Sopotu, później wpada do nas Doroty synek (Wnuczek :lol: ) i też sobie poćwiczymy i pobiegamy ;) Fotki oczywiście będą, ale to w GALERII ;)
Recommended Posts