Małgorzataj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 beluszka napisał(a): Mistral wygrał swoją klasę i ukończył Championat Polski :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA IZY I MISTRALA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
beluszka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :multi: :multi: :multi: Dziękujemy :multi: :multi: :multi:
hes. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 wielkie gratulacje dla wszystkich. :-) mogę prosić o stawkę goldenów (wiem, że pewnie dużo, ale próbować trzeba ;-)) i o ewentualne wyniki?
BabyCakes Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mogę prosić o stawkę goldenów Czy naprawde tak trudno jest wejsc na strone oddzialu warszawskiego, otworzyc spis wystawcow, nastepnie uzywajac klawiszy ctrl+f znalezc szukane psy i potem, uzywajac klawiszy ctrl+c i crtl+v skompletowac sobie stawke w osobnym pliku? :roll: To z pewnoscia mniej czasochlonne niz wklepywanie kazdego psa z katalogu :roll: Wielkie gratulacje dla zwyciezcow! :klacz: Z wynikow wiem tylko tyle, ze mlodziez psy wygral King Matthew Una Lagrima Biale Zloto konczac tym samym MlCh :bigcool: , posrednia Prima Birbant, otwarta Complement Ironic, uzytki i CACIB jak juz wyzej Dorota napisala - Fiszer, championy Fanfan Butterfly z Karczewskich Szuwarow przed Complement Romantykiem (tylko te dwa dojechaly). W sukach mlodziez i NJwR Esencja z Sarniej Gory, CACIB i BoB Second Lady Cinderella Rodowe Zloto.
penelopa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 hes. napisał(a):wielkie gratulacje dla wszystkich. :-) mogę prosić o stawkę goldenów (wiem, że pewnie dużo, ale próbować trzeba ;-)) i o ewentualne wyniki? Wyślę ci na skrzynkę w dogo... Ale mam tylko stawkę...
Gazuś Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Mój Docuś, jak Agata napisała, był drugi na 13 psów - wielkie zaskoczenie, bo Docent i ciemniejszy (a sedzina, raczej jasne wolała) i nie ma mocnego kątowania i ogólnie drobny.... Z Wiką wygrałam, ale mamy bdb, bo "suka zatuczona" :shake: Z gordonem poznanym 5 minut przed sędizowaniem wywalczyłam Zw. Młdziezy i Najlepszego Juniora w Rasie - jego pierwsza wystawa była :cool3:
Martyna Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agata_Emi napisał(a):Fotki z wystawy możecie zobaczyć u mnie na stronce www.emi.xt.pl w galeriach / 2006 / wystawa Warszawa 9 lipca a mi nie otwieraja sie duze :( jak kilkam wyskakuje "czarna strna" :(
penelopa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Martyna napisał(a):a mi nie otwieraja sie duze :( jak kilkam wyskakuje "czarna strna" :( o to to to.... mi też...:-(
Gazuś Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Mi też nie, niestety :lol: Dorota, kto wziął BOB w Goldach? No i NSwR? I jeszcze raz gratulujemy CACIBu :) Szkoda, że musielismy jechać, bo tak by mi jeszcze Magda pokazała jak z tą Doca kryza porządek zrobić dokładnie.... No ale cóż, nie odemnie zależało :lol:
BabyCakes Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gazus, kilka postow wyzej masz napisane kto wzial rase :roll:
Gazuś Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 BabyCakes napisał(a):Gazus, kilka postow wyzej masz napisane kto wzial rase :roll: Sorki, Baby, uciekł mi Twój post - masz może zdjęcia tej suczki? :lol:
Martyna Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Sa juz zdjecia na goldenfoto: http://www.goldenfoto.com.pl/displayimage.php?album=295&pos=0 GRATULACJE :-)
Agata_Emi Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nie wiem o co chodzi z tym nieotwieraniem się zdjęć, u mnie nie ma problemów (kilku znajomych też oglądało u siebie na kompach). Może spróbujcie jeszcze przez ten adres (chociaż to nie powinno mieć znaczenia) http://www.tmteam.waw.pl/pawel/emi/galerie.php
Gazuś Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 EJ, ale słuchajcie - stawki są praktycznie zawsze podane na stronach oddziału - nie łatwiej samemu loknąć?
Gazuś Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Aleb, a wy w ogóle wystawiacie psiaki? Jak się nazywa Wasz goldas (rodowodowo)?
aleb Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gazuś napisał(a):Aleb, a wy w ogóle wystawiacie psiaki? Jak się nazywa Wasz goldas (rodowodowo)? My zawsze wystawiamy ;) A nasza goldenka jeszcze młoda jest, wiec swój debiut zaczyna dopiero od września ;) A nazywa się - FILADELFIA :cool3:
Pebls Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 mogę poprosić profesjonalistów o surową ocenę i zwrocenie uwagi...... Dziękuję Sunia ok roczna w tej chwili pracuję nad zdjęciami... kiepsko mi to idzie bo zapoamniała "meila" a ma już 1,5 roku
aleb Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ładna sunia z ładnym umaszczeniem :) Troszkę ma drobną główkę ;) z jakiej jest hodowli?
Pebls Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Rydzyński Las Włąśnie mnie ta głowa martwi... Ma już 1,5 roku i nic nie tężeje
Gazuś Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Pebls, nie da się profesjonalnie ocenić psa widząc tylko fotki - wazny jest ruch, pies na żywo :lol: Sierść wygląda na ładniutką, głowa drobna, ale w końcu jest jeszcze w trakcie rozwoju. Na tym dolnym zdjęciu pies brzydko ma ustawione łapy - one mają być równolegle ustawione, tak, żeby klata fajnie wyglądała :lol: Aleb - Ale FILADELFIA Co? Mi chodzi o nazwę rodowodową - imię i przydomek hodowlany.
Recommended Posts