Jump to content
Dogomania

WYSTAWOWy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

beluszka napisał(a):

Mistral wygrał swoją klasę i ukończył Championat Polski :)

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
GRATULACJE DLA IZY I MISTRALA
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielkie gratulacje dla wszystkich. :-)

mogę prosić o stawkę goldenów (wiem, że pewnie dużo, ale próbować trzeba ;-)) i o ewentualne wyniki?

Posted

mogę prosić o stawkę goldenów

Czy naprawde tak trudno jest wejsc na strone oddzialu warszawskiego, otworzyc spis wystawcow, nastepnie uzywajac klawiszy ctrl+f znalezc szukane psy i potem, uzywajac klawiszy ctrl+c i crtl+v skompletowac sobie stawke w osobnym pliku? :roll: To z pewnoscia mniej czasochlonne niz wklepywanie kazdego psa z katalogu :roll:

Wielkie gratulacje dla zwyciezcow! :klacz:

Z wynikow wiem tylko tyle, ze mlodziez psy wygral King Matthew Una Lagrima Biale Zloto konczac tym samym MlCh :bigcool: , posrednia Prima Birbant, otwarta Complement Ironic, uzytki i CACIB jak juz wyzej Dorota napisala - Fiszer, championy Fanfan Butterfly z Karczewskich Szuwarow przed Complement Romantykiem (tylko te dwa dojechaly).
W sukach mlodziez i NJwR Esencja z Sarniej Gory, CACIB i BoB Second Lady Cinderella Rodowe Zloto.

Posted

hes. napisał(a):
wielkie gratulacje dla wszystkich. :-)

mogę prosić o stawkę goldenów (wiem, że pewnie dużo, ale próbować trzeba ;-)) i o ewentualne wyniki?

Wyślę ci na skrzynkę w dogo...
Ale mam tylko stawkę...

Posted

Mój Docuś, jak Agata napisała, był drugi na 13 psów - wielkie zaskoczenie, bo Docent i ciemniejszy (a sedzina, raczej jasne wolała) i nie ma mocnego kątowania i ogólnie drobny....

Z Wiką wygrałam, ale mamy bdb, bo "suka zatuczona" :shake:

Z gordonem poznanym 5 minut przed sędizowaniem wywalczyłam Zw. Młdziezy i Najlepszego Juniora w Rasie - jego pierwsza wystawa była :cool3:

Posted

Agata_Emi napisał(a):
Fotki z wystawy możecie zobaczyć u mnie na stronce www.emi.xt.pl w galeriach / 2006 / wystawa Warszawa 9 lipca

a mi nie otwieraja sie duze :( jak kilkam wyskakuje "czarna strna" :(

Posted

Mi też nie, niestety :lol:

Dorota, kto wziął BOB w Goldach? No i NSwR?
I jeszcze raz gratulujemy CACIBu :)

Szkoda, że musielismy jechać, bo tak by mi jeszcze Magda pokazała jak z tą Doca kryza porządek zrobić dokładnie.... No ale cóż, nie odemnie zależało :lol:

Posted

BabyCakes napisał(a):
Gazus, kilka postow wyzej masz napisane kto wzial rase :roll:

Sorki, Baby, uciekł mi Twój post - masz może zdjęcia tej suczki? :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Aleb, a wy w ogóle wystawiacie psiaki?
Jak się nazywa Wasz goldas (rodowodowo)?

My zawsze wystawiamy ;)
A nasza goldenka jeszcze młoda jest, wiec swój debiut zaczyna dopiero od września ;) A nazywa się - FILADELFIA :cool3:

Posted

mogę poprosić profesjonalistów o surową ocenę i zwrocenie uwagi...... Dziękuję

Sunia ok roczna w tej chwili pracuję nad zdjęciami... kiepsko mi to idzie bo zapoamniała "meila"
a ma już 1,5 roku

Posted

Pebls, nie da się profesjonalnie ocenić psa widząc tylko fotki - wazny jest ruch, pies na żywo :lol:

Sierść wygląda na ładniutką, głowa drobna, ale w końcu jest jeszcze w trakcie rozwoju. Na tym dolnym zdjęciu pies brzydko ma ustawione łapy - one mają być równolegle ustawione, tak, żeby klata fajnie wyglądała :lol:

Aleb - Ale FILADELFIA Co? Mi chodzi o nazwę rodowodową - imię i przydomek hodowlany.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...