Gazuś Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 No, więc proszę Was, Kochani, żebyście, w miare możliwości dawali tutaj informacje o wynikach wystaw. Może się przydać, będzie mozliwość popatrzeć jakie psy wygrywają, na drugim końcu Polski, czy we Włoszech (Ciuciola, liczę na Ciebie :lol: ). Wszelkie, porady, wątpliwości dotyczące wystawiania, też tutaj, bo po co ma to byc porozwalane po innych tematach, na które nikt nie wejdzie w poszukiwaniu info o wystawach retrieverów. STRONKI: Wyniki z niektórych wystaw polskich znajdziecie na www.goldenretriever.pl Wyniki psów włoskich sa na http://www.retrieversitalia.it/labne...anno=&freetext= GRUDZĄDZ 2006 (22.04.06) PSY MŁODZIEŻ 1. Prima Birbant - dosk, Zw.Ml 2. Tender Harry Staszel - bdb 3. Mizar Mac Milo Milo Smile - bdb pozostale tez bdb, Utrillo Oligarchia - nb POŚREDNIA 1. Diego Adekatos - dosk CWC 2. Perfect Ro-Da - dosk Falleru's Singapore - nb OTWARTA 1. Hazard Goldi - dosk, CWC, NPWR, BOB, III BOG 2. Sasquehanna Nektar - dosk 3. Mad Max Pasada - dosk - Docuś :lol: 4. Szogun Pasada - dosk pozostale : Denis Staszel, Findor Belidor, Totti z Wojnowa(wystawiony na KOLCZATCE :roll: )- bdb CHAMPIONY 1. Aristo Zlota Oaza - dosk, CWC SUKI MŁODZIEŻ 1. Amira Aumenus - dosk, Zw.Ml. (Emi :lol: ) 2. Xara Dzemojady - dosk 3. Prima Bel-Espirit - dosk 4. Carmen z Rybackiej Osady - dosk Angel Aumenus, Deisy Malenstwa, Lady Dina Banda Midasa, Sepia Silwanus, Tavira Wichrowe Rancho - bdb POŚREDNIA 1. Bessy Zloto Marty - dosk, CWC 2 lub Amelka Slodka Harmonia - dosk 3 lub Delice Polaris - dosk 4. Tessy Gorzowska Panorama - bdb Cała reszta - bdb OTWARTA 1. Kathleen Josephine Staszel - dosk, CWC, NSWR 2. Happy Demi Staszel - dosk 3. Atena Slodka Harmonia - dosk 4. Nelly od Vadanora - dosk Celestyna Markowski, Ivee Yavanna - dosk Hebe Sfora Gregora, Lambada Yavanna, Sekret laczy Ludzi, Princessa Blekitny Skarb - bdb Toscania Ungaro - dyskwalifikacja CHAMPIONY 1. Goldwina Litus - dosk, CWC Cóż, licze na Was i na odzwew :lol:
Gazuś Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 O wykasowało się, że z Grudziądza :evil_lol: Już dopisałam :evil_lol:
cuciola Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 a labki jeszcze daj! ja daje sunie labkowa najbardziej utytulowany wloski pies....Loch mor sugar! chempion i wogole kazda wystawe zawsze wygra jak ktos chce na bierzaco wyniki to tutaj sa: http://www.retrieversitalia.it/labnews/public/index.asp?Page=1&mese=&anno=&freetext=
Gazuś Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Ciuciola, niestety nie mam wyników labów, z prostej przyczyny - są sędziowane w tym samym czasie co goldy, wiec nie mam jak spisywac. W Dobrym Mieście sa jedne po drugich, więc spiszę też Labki. Z tym, że w DB napiszę tylko psy z lokatami, będzie mniej roboty... A zresztą kurde, w chwilach taka jak ta (dowiedziałam się o Foxie [*] aż się nie chce nic robić :(
cuciola Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Gazus doskonale cie rozumiem i wyobrazam sobie co Gosia teraz czuje bo ja niedawno tez przezywalam i nadal przezywam.. ale prosze nie wprowadzajmy smutku u nas... tam na linku ktory podalam sa tez zawsze wyniki z wszystkich wystaw nawet i goldenkow i flatow...
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 No dobra, mam pytanie - Goldeniarze i Labowicze, na jakich wystawach macie teraz zamiar być? Kto z Was wystawia?ma zamiar wystawiać psiaki? I
Ania_Carmen Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 My jedziemy jutro do Opola, potem piknik goldenowy w Sulejowie, Jelenia Góra i Leszno. Może jeszcze Kalisz albo Wałbrzych, ale to już daleka przyszłość ;)
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 No to życzymy powodzenia :lol: Doc ma w planach Dobre Miasto, Słupsk, Olsztyn (niestety w czasie międzynarodowej w Szczecinie będę za granicą :-( ) Gdynia, Chojnice, Sopot, Toruń, Przechlewko i Poznań :-( Ot, taki kalendarzyk :lol:
cuciola Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 to powodzenia! naszej VIII grupie! ja jutro na prace uzytkowe do mnie do Bereguardo :) dam fotki..mam nadzieje ze pogoda dopisze... jeszcze nigdy nie widzialam jak pies aportuje we wlasciwy sposob z wody albo jak psy reaguja na strzal z broni..bedzie ciekawie!
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Ciucci, a Simba nie aportował? :lol: Mój - mam nadzieję - sobie popływa już jutro...Aah, będzie się działo! :lol:
cuciola Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 aportowal ale chce zobaczyc jak to powinno wygladac wedlug regul :) a tu golden z Francji ktory jest najbardziej utytulowanym goldenem na wystawach we Wloszech http://perso.wanadoo.fr/ashbury/ashbury_angel_heart.htm
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Ciucci, ale ten pies nie ma nawet 15 miesięcy! :lol: Nie może mieć "dorosłych" zwycięstw, więc jak może być najbardziej utytułowany? Ale swoją drogą, ładne ma młodziezowe osągnięcia... Ciucci, czy u Was na wystawach, goldeny i laby też są najsilniej obsadzonymi rasami?
Dorota_Fiszer Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Patrzac na wyniki we Wloszech to najwiecej wygrywaja suki z hodowli Pinkerly i zwierzeta z Royal Crest Gold-n.
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Dorota, a jak tam Fiszer i Pepper, przez jutrem? Fiszer sam w klasie? :lol:
Dorota_Fiszer Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Chcialabym ;-) Fisz ma 7 konkurentow,Pepper 19 :-) Ja osobiscie obstawiam,ze w championach wygra Ashbury Touch the Sky. Pepita juz wykapana,Fisz dopiero czeka na swoja kolej ;-) Mam mega stresa przed ta wystawa,a na dokladke bede sie tez denerwowac wystepem wnukow - syn Peppera bedzie w mlodziezy,corka Fisza (nasza dogomaniacka Tosca :-) ) w szczeniakach.
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Delta napisał(a):Ja tez bede na wystawie w Opolu jutro :lol: O ile przemyce Delte:evil_lol: znacie jakies dobre bajery, zeby wejsc z psem spoza katalogu. W Katowicach znajoma przemycila psa, mam nadzieje ze teraz uda sie i mnie:cool3: Mam zamiar powiedziec ze musiala wyjsc a rzeczy zostawilam przy ringu:diabloti: "Potwierdzenie przyszło za późno, muszę odebrac w sekretariacie :lol: " Drorta - Tfu, tfu, ja napisałam "jutro" o chodziło mi o poniedziałkową imprezkę :lol: Bo wtedt Fiszer chyba Sam jest? :lol:
Dorota_Fiszer Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Myslalam,ze chodzilo Ci o Opole ;-) W Dobrym Miescie jest faktycznie sam :-) Bedzie tam tez przyrodni brat Twojego Docenta,ale nie wystawowo ;-)
cuciola Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 we Wloszech sa bardzo obsadzone laby i goldeny...az za bardzo! przeciez jak ja ostatnio bylam na wystawie jako widz (a byla to wystawa miedzynarodowa) to sedzia wogole nie skupil sie na mlodziezy..nawet uzebienia nie sprawdzala ani jader! tylko postawe i koniec! widocznie mu sie spieszylo zeby jak najhszybciej skonczyc..
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Myslalam,ze chodzilo Ci o Opole ;-) W Dobrym Miescie jest faktycznie sam :-) Bedzie tam tez przyrodni brat Twojego Docenta,ale nie wystawowo ;-) Domyślam się, że to jakiś piesek na literkę J :lol:
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Jantar! :lol: Miałam fotki jego fotki na kompie! No tak, z hodowczynią przyjedzie :lol: Podobno zywe srebro z niego... Ale na fociach wygląda przepięknie! :lol:
cuciola Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 to Gazus popros jeszcze o jego fotki! jak mnie nie bylo na wystawie miedzynarodowej w Katowicach a byl tam tatus szczeniat to mi aleb zrobila zdjecia :) bo chyba latem nie uda mi sie go spotkac bo wraca do kraju z ktorego pochodzi..szkoda
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Ciucci, napstrykam fotek jak najwięcej, specjalnie dla Ciebie Labkom też :lol: Bo tak zawsze całe wolne miejsce w aparacie idzie na goldeny :evil_lol:
Recommended Posts