manifesto Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Oj Kasia, przeciez byl laptop, ale spac mialas, nie na gg siedziec:eviltong: A co do wystawy, pelne wyniki moge podeslac zainteresowanym na priva:p Zdjecia malego tez pewnie niedlugo pojawia sie na mojej stronie, o ile zechce mi sie siegnac po aparat i zrobic cos porzadnego...
s.bourignon Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nieaktualne troszkę... :lol: Ale znalazłam fotki z Crufts'a 2007, nie wiem czy ktoś podawał do nich linka, w każdym bądź razie dla zainteresowanych: http://www.aniwa.com/fr/chien/Grand_Public/document/102074/128891/mode_frame/index.htm A tak w ogóle to napiszcie coś o wystawie w Leeds! Co za psisko przyciągnęło Waszą uwagę? Chciałabym poznać Wasze zdanie... Magda - gratulacje nowego domownika. Napisz mi co to za kundlisko, bo k9 coś nie chodzi... :( A i o wyniki proszę na priv.
Gonitwa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czy ktoś z Was jedzie na Sopocką wystawę (11-12.08)? Bo ja tam się wybieram jako widz- może warto byłoby się poznać?
Gazuś Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ja w Sopocie będę gospodarzem na ringu goldenów-psów :-)
manifesto Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 s.bourignon napisał(a): Magda - gratulacje nowego domownika. Napisz mi co to za kundlisko, bo k9 coś nie chodzi... :( A i o wyniki proszę na priv. Mozesz mi podac email? Bo jakos prywatne wiadomosci nie chca sie wysylac...
s.bourignon Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 s.bourignon@wp.pl :) K9 już się otwiera - gratulacje futrzaka. :)
Gonitwa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Gazuś jeżeli się kapnę, że Ty to Ty to postaram Ci się pokazać. Będzie ze mną Rybc!a i może Anyk1;)
Gazuś Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Gonitwa - super :) Rybcia do mnie pisała na gg, jeśli będę jechać na wystawę pociągiem to tam się już spotkamy :)
Dorota_Fiszer Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ewa i flatki napisał(a):Ktos cos juz wie??????? W goldenach Cacib Nenuoramos Tonito,Rezerwa dla Royal Salute du Pays de Boheme,mlodziez wygral pies z hodowli La Freska,w sukach Cacib i BOB dla Fairquest Ruby Tuesday. Otwarta Stenbury Water Rebel,uzytki wygral Trewater Phelix. Chester 2 w posredniej za Tonito. Dzis Cacib dla Ritzlyn Blues Brother z championow,posrednia Tonito,otwarta Al Capone By Sakura.Chester w uzytkach 4. Cafe Au Lait Oskaras CAC w otwartej.
fila Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Właśnie się dowiedziałam, więc piszę. Dziś w Sopocie Haras od Beblów wziął grupę, więc powtórzył sukces swojego taty sprzed 3 lat. Cieszę się bardzo z wnusia!!!
amokk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 my gratulujemy wszystkim zwyciezcom z tych ktorych pamietam to: Porto - ukonczyl championat mlodziezy Fiszer Doroty - I miejsce w klasie championow i res. Cacib, pokonal mojego Fifiego :cool3: CACIB wlasnie dla Harasia od Beblow.. a wiecej wynikow nie pamietam.. a suki byly na zupelnie innym ringu wiec tym bardziej nie znam dokladnych :) jak ktos ma to niech wpisze wyniki :) bo musze uzupelnic swoj sopocki katalog:) Dla nas Sopot jakos nigdy nie byl szczesliwy.. Pozdrawiam
Martyna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to gratulacje dla Doroty i Dominiki za sopockie podboje, a Magdy Adsumowej (za Ml Zw Klubu i BIS jr II w Palandze z reki p. Kipps :-)
Dominika i Porto Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dziękujemy bardzo :) cieszymy się niezmiernie.Dziękujemy Dorocie Oskarowej i Karolinie bo bez nich Portek by był w Sopocie nie pokazany :))))
evines Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czesc, przepraszam za bedy, ale nie jestem z Polski, ale z Czech. Zwracam sie z prosba ! Jak ktos zobaczy na wystawie psa golden retrievera Archie Bismillahi, powiezcie pani zeby pryslala fotografie i informacje tam co kupila tego psa albo na email evines@centrum.cz Pani co go sprzedala ma tylko malo informacji z internetu, ale .... chciala by wiecej i zdiecia. Dziekuje bardzo. Czy wy o nim cos viecie, to napiszcie mi na e-mail! Nasze www http://www.zlaty-retriever.unas.cz
Adsum Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Tutaj sa zdjecia: http://goldenfoto.com.pl/thumbnails.php?album=search&type=full&search=archie
evines Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dziekuje bardzo. Ale tak i tak, jak by ktos znal to pani, to niech pani powie zeby napisala !! Dziekuje !! :diabloti: [quote name='Adsum']Tutaj sa zdjecia: http://goldenfoto.com.pl/thumbnails.php?album=search&type=full&search=archie
Wiza Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kto się wybiera z forum do częstochowy z goldenem? Jedyne co to Osiem jest z Dallas, hmm??
aga616 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wiza napisał(a):Kto się wybiera z forum do częstochowy z goldenem? Jedyne co to Osiem jest z Dallas, hmm?? ja:razz::diabloti:
Laverna Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zna ktoś może już więcej szczegółów?? Wiem, że 12 ring, a jak stawki? My tez sie wybieramy
aga616 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 to jest stawka psów(mniej więcej) - stworzona przez Dorotę z Goldenowego forum:p MŁODZIEŻ: ANY MUSIC WIND OF CHANGE WAGNER Białe Złoto ANY MUSIC WIND OF CHANGE ARSACE Białe Złoto ANY MUSIC WIND OF CHANGE LEON Białe Złoto HEDO Z JURKOWEJ ZAGRODY MOONDUST ROYAL PURPLE HEART HUNTER IS FRIENDLY CENZO Z DZIADA PRADZIADA POSREDNIA FLAMING THE DREAM TEAM VALMONT OLIGARCHIA I ALTINDAN XYLOMANCER OTWARTA ABIES Z MACIACHOWEGO POLA +2 inne UZYTKI MACIEK Doroty BOLD SUNNY Z LESNYCH OSTĘPÓW CHAMPIONY FUNT GORDIUS ANATOL Z DZIADA PRADZIADA
Laverna Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A dziewczęta ?? :) p.s Masz piękny gordenowy duet:):) Z tego co wiem, mały jest po Cydrze prawda ??? Nas czeka niedługo podobny, lecz w wydaniu żeńskim :D aga616 napisał(a):to jest stawka psów(mniej więcej) - stworzona przez Dorotę z Goldenowego forum:p MŁODZIEŻ: ANY MUSIC WIND OF CHANGE WAGNER Białe Złoto ANY MUSIC WIND OF CHANGE ARSACE Białe Złoto ANY MUSIC WIND OF CHANGE LEON Białe Złoto HEDO Z JURKOWEJ ZAGRODY MOONDUST ROYAL PURPLE HEART HUNTER IS FRIENDLY CENZO Z DZIADA PRADZIADA POSREDNIA FLAMING THE DREAM TEAM VALMONT OLIGARCHIA I ALTINDAN XYLOMANCER OTWARTA ABIES Z MACIACHOWEGO POLA +2 inne UZYTKI MACIEK Doroty BOLD SUNNY Z LESNYCH OSTĘPÓW CHAMPIONY FUNT GORDIUS ANATOL Z DZIADA PRADZIADA
Recommended Posts